Xalpha Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) :blink: chyba ktos tu przegapil ostatnie 26 stron :lol: :lol: jak napisal Onio gramy (kto gra ten gra) na TO 217.153.86.86:28990 ja od poniedzialu wracam wkoncu na "scene" i mam nadzieje bez lagow :wink: szukaj tez ludzi na 217.153.86.86:29000 i 195.82.184.4:28960 1444504[/snapback] :blink: Ja tam preferuje rybnet :P Na TO zaduze lagi no i ten MOD :mur: :mur: EDIT: Kocham Railyard!!! http://www.everesthome.republika.pl/shot0033.jpg Szkoda ze tak malo rund bylo :mur: :mur: :lol: :lol: Edytowane 14 Maja 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 a mnie teraz nie bedziecie tak czesto spotykac na serwach i w samej grze w cod'a... tak jak to bylo ostatnio kiedy maturka byla raz na tydzien to gralem od rana do wieczora, ale od dzisaij praca :? niby fajnie bo kasa :wink: , ale jest ciezko :| ocieplanie domow... :| ale co tam :wink: chce sobie cos za swoje pieniadze kupic :wink: oryginalny cod to pierwszy objaw wplyniecia kasy na moje konto :lol: teraz tylko rower za jakies 900 zl, taki chce zwykly, bez zadnych "bajerow" ani resorow :? potem kompa za jakies 5 000 :lol: i jak juz bedzie moja firma to golfa III TDI 1,9 1995 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 a mnie teraz nie bedziecie tak czesto spotykac na serwach i w samej grze w cod'a... tak jak to bylo ostatnio kiedy maturka byla raz na tydzien to gralem od rana do wieczora, ale od dzisaij praca :? niby fajnie bo kasa :wink: , ale jest ciezko :| ocieplanie domow... :| ale co tam :wink: chce sobie cos za swoje pieniadze kupic :wink: oryginalny cod to pierwszy objaw wplyniecia kasy na moje konto :lol: teraz tylko rower za jakies 900 zl, taki chce zwykly, bez zadnych "bajerow" ani resorow :? potem kompa za jakies 5 000 :lol: i jak juz bedzie moja firma to golfa III TDI 1,9 1995 :D 1445071[/snapback] Ambitne plany Maly :lol: :lol: Szkoda ze to tak odbija sie na twojej grze :( Powodzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ja "grałem" nałogowo w CoD ... ale teraz jak mam te RESTARTY to nie moge grac zagram jeden respawn po moim zabiciu z 3 sek i RESTART KOMPA i tak w kółkio .... :cry::cry::cry: Tak bym sobie pograł a nie moge :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ja "grałem" nałogowo w CoD ... ale teraz jak mam te RESTARTY to nie moge grac zagram jeden respawn po moim zabiciu z 3 sek i RESTART KOMPA i tak w kółkio .... :cry::cry::cry: Tak bym sobie pograł a nie moge :cry: 1445406[/snapback] format c, i instal win xp sp2, antywir i firewall i masz OK, ja zainstalowalem po kupnie nowej plyty zwyklego xp, i po 2-6 minutach kompa sie zawieszal, zrobilem formata, zainstalowalem win xp+sp2, mam firewall (chroni mnie od pro atakow hackerow :lol:) no i komp smiga :wink: P.S. dalej mnie boli kregoslup po tej sobotniej pracy :lol: ale w pon. mam maturke z gegry, a od wtorku dalej B) Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ja "grałem" nałogowo w CoD ... ale teraz jak mam te RESTARTY to nie moge grac zagram jeden respawn po moim zabiciu z 3 sek i RESTART KOMPA i tak w kółkio .... :cry::cry::cry: Tak bym sobie pograł a nie moge :cry: 1445406[/snapback] A masz podkreconego kompa? moze cos ci sie przegrzewa? moze zasilacz nie wyrabia <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A ja grałem kilka razy kiedys na swoim cod po necie, ale nie bardzo mialem z kim grac, teraz pograłbym z wami ale jak daje Join GAme pisze ze mój cd-key jest używany i zebym spróbował potem... Czy cd-key moze ulec przedawnieniu ... ?? Co mam zrobic plz pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A ja grałem kilka razy kiedys na swoim cod po necie, ale nie bardzo mialem z kim grac, teraz pograłbym z wami ale jak daje Join GAme pisze ze mój cd-key jest używany i zebym spróbował potem... Czy cd-key moze ulec przedawnieniu ... ?? Co mam zrobic plz pomóżcie 1445858[/snapback] Oznacza to ze twojego cd-keya urzywaja inne osoby (masz pirata?? :lol: :mur: ) :P Ale jest na to sposob: mozesz grac na serverach ktore niesprawdzaja twojego cd-keya... np. te co zostaly podane przez Powerslava... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Kupiłem gre na allegro jakies 4 miechy temu ;/ btw Server is other version 1.5 ********************************* wtf why ? WHY ME ;( ja mam chyba 1,1 ;/ Edytowane 15 Maja 2005 przez mkszakal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastaaah Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 :mur: staaaary to ty masz zainstalowanego pacza 1.1:O obecnie po sieci krazy pacz 1.5 wiec zassaj go, zainstaluj i graj! A co do cd keja to pewnie typ spisal sobie numer i opycha za 5 plna na alegro hahaha! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 :mur: staaaary to ty masz zainstalowanego pacza 1.1:O obecnie po sieci krazy pacz 1.5 wiec zassaj go, zainstaluj i graj! A co do cd keja to pewnie typ spisal sobie numer i opycha za 5 plna na alegro hahaha! 1445947[/snapback] Jezeli faktycznie kupiles ta gre na allegro, to mozesz zglosic to do allegro ze gosciu cie oszukal, spisujac sobie cd-keya ktory prawnie (ale gadam :)) nalezy do ciebie. Powinni pomoc (w co watpie) :mur: Sciagnij Patcha 1,5.... I nie zapomnij wlaczyc PunkBustera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Powinni pomoc (w co watpie) mur.gifsam widzisz ... powinni... ale znając allegro raczej nawet nie odpiszą... btw zasysam pacza :lol: btw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) sam widzisz ... powinni... ale znając allegro raczej nawet nie odpiszą... btw zasysam pacza :lol: btw 1446096[/snapback] Napisz do mnie na gg: 4418366 ... Pogramy sobie :) EDIT!!! Organizujemy ROZGRYWKE: DZISIAJ (15.05.05) Godzina 15.00 Server: 62.168.45.91:28960 Czeski Pingi Max 100 ms Only 4fun :) Edytowane 15 Maja 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 I'm in <ok> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) A masz podkreconego kompa? moze cos ci sie przegrzewa? moze zasilacz nie wyrabia 1445834[/snapback] tutaj chodzi o system, ma syf i tyle... a jak wstawial jakis nowy sprzet do kompa nie wymieniajac zasialcza to gratuluje... :angry: A ja grałem kilka razy kiedys na swoim cod po necie, ale nie bardzo mialem z kim grac, teraz pograłbym z wami ale jak daje Join GAme pisze ze mój cd-key jest używany i zebym spróbował potem... Czy cd-key moze ulec przedawnieniu ... ?? Co mam zrobic plz pomóżcie 1445858[/snapback] masz pirata, a jezeli kupowales z zamierzeniam orygianal, to zle kupiles... :wink: Oznacza to ze twojego cd-keya urzywaja inne osoby (masz pirata??) Ale jest na to sposob: mozesz grac na serverach ktore niesprawdzaja twojego cd-keya... np. te co zostaly podane przez Powerslava... 1445868[/snapback] musisz tak komplikowac :blink: ? pisz -> masz pirata Kupiłem gre na allegro jakies 4 miechy temu btw Server is other version 1.5 ********************************* wtf why ? WHY ME ja mam chyba 1,1 ;/ 1445878[/snapback] No to juz naprawde... :blink: ja na allegro sie zastanawialem, ale odwiedzialem: 1445947[/snapback] no co do allegro to ja juz chyba wszystko widzialem 1446068[/snapback] watpie, ze cos zdzialaja, tak jak wyzej pisalem, wchodzcie na PLAy i macie wszystko OK... bez problemu, i bez klpotu... sam widzisz ... powinni... ale znając allegro raczej nawet nie odpiszą... btw zasysam pacza btw 1446096[/snapback] :blink: powinienes to zrobic 6 miesiecy temu :wink: Napisz do mnie na gg: 4418366 ... Pogramy sobie EDIT!!! Organizujemy ROZGRYWKE: DZISIAJ (15.05.05) Godzina 15.00 Server: [ZTP.NET] CoD Public Server 24 / 7 83.142.72.8:28960 Only 4fun 1446135[/snapback] ktory to juz raz :blink: 15? :angry: i tak nikt nie zagra :angry: UPDATE: no to tyle do powiedzenia mialem :wink: Edytowane 15 Maja 2005 przez .maly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ktory to juz raz 15? i tak nikt nie zagra JAK nie?? :P Najwyzej wejdziemy na innego serva :P musisz tak komplikowac ? pisz -> masz pirata Co sie czepiasz? Okres masz? tutaj chodzi o system, ma syf i tyle... a jak wstawial jakis nowy sprzet do kompa nie wymieniajac zasialcza to gratuluje... Skad wiesz maly? Ja mialem problem z pamiecia ram.... generowala bledy... pliki zle sie kopiowaly itp :mur: UPDATE: no to tyle do powiedzenia mialem Zes sie rozgadal.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zes sie rozgadal.... 1446251[/snapback] a ladnie to tak edytowac i krytykowac? :blink: :angry: :huh: <_< :unsure: B) :mellow: :lol: :mur: :razz: :oops: :mad: :lol: :cry: :D :) :-P -> to sie nazywa "rozgadanie" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 obaj sie rozgadaliscie :P szykujcie head'y na jutro :D trzeba wkoncu powrocic do CoD'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 obaj sie rozgadaliscie :P szykujcie head'y na jutro :D trzeba wkoncu powrocic do CoD'a... 1446384[/snapback] ja mam pancerny helm, i trzy tunele na helmie, ze jak kula leci trafia w otwor tunelu i omija glowke, takze mnie na pewno nie trafisz, a juz napewno nie zabijesz, bo pod mundurem mam z XVI w. zborje, oraz kamizelke kuloodprona... :wink: takze poszukaj se innego wolnostojacego fragu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 az zrobie screena gdy zasadze Ci w dyńke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 az zrobie screena gdy zasadze Ci w dyńke :) 1446574[/snapback] Tia..... Alez dzisiaj lamilem.. :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 az zrobie screena gdy zasadze Ci w dyńke :) 1446574[/snapback] i co power nie grasz? :| :? ja mam juz oryginala :P i nawet fajnie :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 dopiero teraz wszystko zrobilem :/ i jeszcze musze skonfigurowac router bo wszystko mam poblokowane :lol: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 to kiedy bedziesz gral? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 (edytowane) narazie grzebie w konfiguracji :P nie mam gg i zastanawiam sie czy padlo czy ja mam cos nie tak :P edit: podajcie mi porty jakie mam odblkowac do CoD zakres od... do Edytowane 16 Maja 2005 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a ja roblem rano formata, bo cos lagi lapalem, i teraz mam problemy z moja panda firewllem, czy wystaczy zapora xp +sp2?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 ja mam SP1 + wszystkie update'y z microsoftu + firewall na routerze (ustawiony na LOW bo inaczej nie dziala CoD :() ps. moze zagramy dzis wieczorem gdzies?? byle nie na TO :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 ja mam SP1 + wszystkie update'y z microsoftu + firewall na routerze (ustawiony na LOW bo inaczej nie dziala CoD :() ps. moze zagramy dzis wieczorem gdzies?? byle nie na TO :lol: 1449669[/snapback] Powiedz jeszcze slowo a bedzie ustrzelona glowa twoja :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Powiedz jeszcze slowo a bedzie ustrzelona glowa twoja :P :P :P :P 1449737[/snapback] pfff, a onio siedzie od 5 rana, do 24 w nocy przed kompem i gra non-stop... po tym co widze :wink: bo On co godzine mi na gg wysyla adres ip serwa, ze tam siedzi i gra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 To juz jest maniactwo. Musze sie pochwalic ze w tym tygodniu pogralem cala godzine :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...