yngwie Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 http://www.rpgtraders.net/guildwars/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JediMasterek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a ja mam takie pytanie, ktos tu mówił o zakupie Guild Wars uzywajac PP i całkowicie przez neta, jezeli ktos wie wiecej na ten temat to prosiłbym o info ponieważ mam mozliwosc zaplaty przez PP i byłoby to dla mnie bardzo wygodne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 a ja mam takie pytanie, ktos tu mówił o zakupie Guild Wars uzywajac PP i całkowicie przez neta, jezeli ktos wie wiecej na ten temat to prosiłbym o info ponieważ mam mozliwosc zaplaty przez PP i byłoby to dla mnie bardzo wygodne :) 1591910[/snapback] Faq na pierwszej stronie sie klania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 WITAM! GILDIA : BRACTWO CZARNEJ RÓŻY REKRUTUJE jest nas na dzien dzisiejszy 15 osób. mamy GH poszukujemy chetnych graczy:: najlepiej : mnichów wojowników mesmerów w takiej kolejnosci choc jesli grasz w GW mozesz tutaj napisac (choc masz inna klase). pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Mam pytanie do tych, którzy już grają bo noszę się z zamiarem kupna: Jak wygłąda kampania single player? czy to jest jakoś rozdzielone czy tak jak w diablo? na jakiej zasadzie sa robione drużyny itd, bo skoro błąkając się po świecie nie spotykami innych graczy to rozumiem, że robiąc questy musimy się najpierw z nimi "skumać". Ciężko jest spotkać polskich graczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 jak masz zamiar kupowac gw dla fabuly to daruj, imo nie ma sensu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 GW to gra online nie ma tam SP :P Fabula w GW jest moim zdaniem fajna ale tylko raz. W ta gre gra sie glownie dla PvP. Druzyny tworzysz w miastach i outpostach. Sa tam inni gracze, zapraszach ich do druzyny i gdy opuscisz miasto to nie spotkasz innych graczy. Mozna tez latac z NPC. Polskich graczy jest masa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JediMasterek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Dorwałem w końcu Guild Warsa, gra wymiata, spoko fabuła. Co do robienia drużyn, możesz albo ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> NPC'ów albo innych graczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Info troche stare, ale pewnie malo os. o tym wie. ;] Od jakiegos czasu Arena Net i Ati wyszly z inicjatywa stworzenia triala Guild Wars'a. Trial wygasa po dziesieciu godzinach gry lub czternastu dniach od jego rozpoczecia w przypadku nie wykorzystania owych 10-ciu godzin. A wiec po kolei: - tutaj sie rejestrujecie, gdy wszystko przebiegnie bez problemow po chwili w podanym przez Was adresie e-mail powinien pojawic sie liscik z kodem aktywacyjnym. -tutaj mozemy zassac clienta (tak to ten maly plik zajmujacy 73kb ;] ), nastepnie uruchamiamy go i nastepuje sciaganie pierwszego czlonu gry (~200mb, nie pamietam dokladnie). Ssanie bedzie sygnalizowac taki piorun w prawym gornym rogu ekranu i cyferki w postaci transferu. Kiedy skonczy sie sciaganie (zniknie ten piorun i cyferki) mozemy pprzystapic do zakladania konta, z tym chyba kazdy sobie poradzi Takim oto sposobem kazdy bedzie mial okazje zagrac w gw i ocenic, czy to jest wlasnie gra dla niego. Imo trial jest 'troche' za krotki, ale lepsze to niz nic. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 z tycj dziesieciu godzin skorzystalem i gra mi sie nie podoba:(( WoW jest fajniejszy ale dla mnie za drogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 dziekij za info o tym trialu :> przynajmniej moge zobaczycc czy oplaca sie to kupic czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Też skorzystałem z tego triala i hmm też jakoś mnie nie wciągneło dobrze , że wyszli z taką inicatywą bo wiadomo na czym sięstoi przed kupnem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Triala dali pewnie dlatego, ze szykuje sie niedlugo dodatek i chca zdobyc jak najwiecej userow, ktorzy kupia podstawe i exp. ;] Dla mnie to jest troche gierka na raz... przeszedlem cala fabule bochaterem woj-necro i jak gralem 2ga postacia monk-elem to juz wszystko znalem na pamiec i jakos mi sie nie chcialo juz (nabilem z ledwoscia 11lvl). Ale niepowiem grajac ten pierwszy raz bylo bardzo fajnie. ;] Denerwuje mnie strasznie ograniczony silnik graficzny w porownaniu do np. takiego wowa, gdzie mozna skakas, plywac i jest wiekszy kat rozgladania sie niz w gw. Gierke sprzedalem kilka dni temu, gdyz juz nie mialem za bardzo czego szuakc w tym swiecie, tryb pvp wogole mnie nie wciagnal a tryb fantasy znalem juz na wylot. ;] Jak juz ktos sie wkreci w pvp to uswiadomi sobie, ze cala moc tej gry drzemie wlasnie w nim. Zeby wogole granie w pvp mialo sens trzeba pier PORZADNIE przejsc tryb fantasy, odblokowac jak najwiecej skilli (najlepiej wszystkie elitarne), przedmiotow i ogolnie grac bardzo uwaznie. Jednak mnie to jakos nie uwiodlo, nie wiem moze uwiedzie kogos z Was, nie na darmo gw jest od wielu miesiecy nr. 1 w rankingu na mmorpg.com... A na koniec screen z fajnym widoczkiem, jaki mozna zobaczyc w gierce... ;] scr 281kb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja do dziś GW nie mam ;/ cała kasa w wc idzie. Poważnie tryb RPG tylko na 2 tygodnie wystarcza a później już tylko walki na arenie? W triala grać nei chcę, bo GW kupię na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja do dziś GW nie mam ;/ cała kasa w wc idzie. Poważnie tryb RPG tylko na 2 tygodnie wystarcza a później już tylko walki na arenie? W triala grać nei chcę, bo GW kupię na 100% 1667761[/snapback] Na 2 tygodnie jak grasz nie nalogowo. :lol: Lepiej stestuj triala, nie chcesz chyba kupowac gierki w ciemno. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Też skorzystałem z tego triala i hmm też jakoś mnie nie wciągneło dobrze , że wyszli z taką inicatywą bo wiadomo na czym sięstoi przed kupnem. 1664689[/snapback] Ja sobie pogralem ze cztery godzinki i musze przyznac ze nawet ciekawe. Zastanowilbym sie na kupnem gdyby nie fakt, ze po przjesciu dosc ktorkiego trybu story zaczyna sie tylko PvP, a za tym nie przepadam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ten trail może co najwyżej zniechęcić. Zawiera on tylko pierwszy rozdział gry czyli Ascalon przed zniszczeniem. Można to potraktować jako tutorial :) Prawdziwa zabawa zaczyna się później, klimat wzrasta kilkukrotnie, gracz odkrywa gigantyczny świat. Później zaczynają się walki PvP i GvG. To jest główna zaleta tej gry :) Też na początku nie myślałem że to PvP i GvG mi się tak spodoba ale przekonałem się do tego, prawdę mówiąc Guild Wars bez tego to jak samochód bez silnika :) Wiele osób które grają w GW grało przedtem w WoW i twierdzą oni że GW bije WoW'a na głowę :) Zresztą 1000000 sprzedanych kopi mówi sam za siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 1mln sprzedanych kopii nie liczac Korei :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ten trail może co najwyżej zniechęcić. Zawiera on tylko pierwszy rozdział gry czyli Ascalon przed zniszczeniem. Można to potraktować jako tutorial :) 1668696[/snapback] Nie moge sie z tym zgodzic. Trial jest ograniczony tylko czasowo i jesli przejdziesz pierszy rozdzial to zobaczysz co jest dalej. Ja w przeciagu 4 godzin ten wlasnie "tutorial" przeszedlem i aktualnie jestem w mrocznym i paskudnym swiecie gdzie zaczyna sie prawdziwa gra (ruiny Ascalon). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Właściwie to w Diablo2 (grze doskonałej, którą wielbię, kocham i szanuję :wink: ) Przejście fabuły to był moment, prawdziwa gra się zaczynała później. W GW jest podobnie więc liczę że się spodoba. A w triala nie zagram bo wiem że GW mi się spodoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Właściwie to w Diablo2 (grze doskonałej, którą wielbię, kocham i szanuję :wink: ) Przejście fabuły to był moment, prawdziwa gra się zaczynała później. W GW jest podobnie więc liczę że się spodoba. A w triala nie zagram bo wiem że GW mi się spodoba. 1669641[/snapback] Nie grales, ale wiesz, ze ci sie podoba... :blink: Spoko. B) Mi tez sie bardzo podobalo i juz nie mam tej gry. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Hmm... ja co prawda mam nvidią, ale przy numerze sseryjnym karty wstukałem 1111 i poszło :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangelo Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Ja mam jeden key do trialla nie uzywany chyba jeszcze dziala. Jesli ktos chce to PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 przymierzam sie do zakupu i mam pytanko odnosnie aukcji GW na allegro czy sa jeszcze te cd keye (legalne/nielegalne) co chodzily z 20-40 zl? chcialbym kupic boxa (wiadomo na allegro taniej) ale nie chialbym sie wpakowac w oryginalne plytki i lewy cd key czy da sie zweryfikowac legalnosc konta kasujac juz istniejace i zakladajac jeszcze raz na oryginalnego (z pudelka) cd keya? na co zwrocic szczegolna uwage przy takim zakupie na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) przymierzam sie do zakupu i mam pytanko odnosnie aukcji GW na allegro czy sa jeszcze te cd keye (legalne/nielegalne) co chodzily z 20-40 zl? chcialbym kupic boxa (wiadomo na allegro taniej) ale nie chialbym sie wpakowac w oryginalne plytki i lewy cd key czy da sie zweryfikowac legalnosc konta kasujac juz istniejace i zakladajac jeszcze raz na oryginalnego (z pudelka) cd keya? na co zwrocic szczegolna uwage przy takim zakupie na allegro? 1706235[/snapback] Sprawa przedstawia sie nastepujaco: Pewien typ zrobil przekret z karta kredytowa i kupil duza ilosc kluczy do gw przez plaync.com. Potem zglosil rzekomo kradziez karty i wycofal wplate za transakcje. Po zakupie takiego klucza przez plaync serwis czeka jakis czas na autoryzacje zakupu (trwa to nieraz 3 m-c) i po tym czasie banuje nieoplacony klucz. Takim wlasnie sposobem typ sprzedawal tak tanio nielegalnie zdobyte klucze, ktore w przeciagu 3-4 m-c byly banowane... jak tez sie naciolem na ta lajze, ale kase odzyskalem. Jednym z paserow jest szala_18, oglaszal sie jakis czas temu na forum z linkiem do aukcji allegro (ma chyba kilka kont na allegro, bo oprocz jednego konta ( na allegro jako 'heist_szala' ) widzialem jeszcze inne konto, w ktorego tresci byl ten sam e-mail...). Sprawa byla naglosniona na forum guildwars.pl i mmorpg.pl, podobno arena net ma ostro scigac oszustow. Sprzedawal tazke inne konta min. do hl2, pewnie takze nielegalne. Wiec jesli juz kupowac gw to tylko box zafoliowany dla pewnosci. Legalnosc konta da sie zweryfikowac poprzez kontakt z supportem. Edytowane 18 Października 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ceny kusza :/ nawet na zakup na allegro jeszcze nie mam wiec dozbieranie do boxa ze sklepu raczej potrwa dlugo jeszcze sie przespie troche z tym 'problemem' :) pamietasz moze ile komentarzy mialy te konta? bo sa tacy co sprzedaja przy 4 i tacy co przy 1XX zaznaczajac ze maja oryg. cd key (wiem kazdy moze tak napisac..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 ceny kusza :/ nawet na zakup na allegro jeszcze nie mam wiec dozbieranie do boxa ze sklepu raczej potrwa dlugo jeszcze sie przespie troche z tym 'problemem' :) pamietasz moze ile komentarzy mialy te konta? bo sa tacy co sprzedaja przy 4 i tacy co przy 1XX zaznaczajac ze maja oryg. cd key (wiem kazdy moze tak napisac..) 1706272[/snapback] Mialy sporo, byly wiarygodne... Najlepiej kup org. zafoliowany, bedziesz mogl spac spokojnie, a tak kazdego dnia mozesz zobaczyc z skrzynce maila 'sorry, your account was banned...'. Pozatym samymi kontami na allegro nie mozna handlowac, tylko wersje box... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shade Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 wlasnie chce boxa ale ze wzgledu na cene mysle nad uzywanym i jakbym kupowal na allegro to na pewno nie samo konto tylko wlasnie boxa tylko wymyslilem ufajac naszemu spoleczenstwu ze mozna sprzedac boxa+lewe konto na inny cdkey zalozone:/ coraz mniej ta opcja zakupu mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Właśnie dołączyłem do posiadaczy GW :) W sumie lepiej późno niż wcale... Narazie muszę wypróbować kilka różnych postaci, ale ogólnie mi się podoba - proste w obsłudze, małe wymagania, ładnie wygląda... No tak, widzę że mało kto tu już zaglada - zwłaszcza w okolicach sylwestra :D ... w każdym razie poszukuje ludzi na poziomie ok. 13 w trzecim mieście - najlepiej bez gildii bo chciałbym nową załozyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 (edytowane) Cytat z gw.pl ArenaNet zaprasza wszystkich, także tych co nie posiadają podstawki, na nadchodzący test tego co będzie można znaleźć w dodatku. Beta odbędzie się 20 stycznia, a skończy 22. Klucze do niej zdobyć będzie można na stronie www.guildwars.com i kilku stronach partnerskich już w piątek 13 (co za "pechowy piątek" ). Więcej informacji można znaleźć na tej stronie. W samych testach będziemy mieli możliwość sprawdzenia dwóch nowych klas Assasin (Zabójca) i Ritualist (Rytualista), a także części nowych umiejętności jakie zostaną dodane wraz z wypuszczeniem dodatku. Będzie także możliwość odwiedzenia nowego obszaru Battle Isles, gdzie w przyszłości będą mieścić się wszystkie areny PvP. Edytowane 17 Stycznia 2006 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...