Gość Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 co roku topic co kto dostal...a moze pochwalcie sie tu co Wy DALISCIE w tym roku??? bo otrzymywac prezenty jest fajnie, ale ja bardzo lubie dawac (wlasciwie w szczegolniosci tylko mojej dziewczynie) dziewczynie kupilem kozaki (biale) a dziadkowie / rodzice - rozne odmiany kompletow dezodorantow itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Ja dziewczynie dalem sliczne kolczyki z perłą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 NIC:) kupie jej pozniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Dla mojej Gwiazdki puzzle 5000 kawalkow Dla siostry ukochane Dirty Dancing na DVD Dla mamuski album Papiez 25 lat pontyfikatu Dla ojca komplecik kosmetykow Dla szwagra cos z serii Sensacje XX wieku (oczywiscie pozycze) Dla psa gumową gęś :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 24 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2004 Perfumy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja po raz 1-szy od paru lat nci nie kupiłęm rodzicom :/...taka jakaś dziwna atmosfera :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Kobitce kupilem Creative MuVo 128MB o fajnym czerwonym kolorku :> Mamusi torebke skorzana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dla Mojej Ukochanej : Srebrny Wisiorek + Srebrny Łańcuszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 dla mamusi "aniol na nerwy" dla mojej ksiezniczki pudelko "moje duperele" i czarownica (nie, bo nią jest, tylko bo zbiera ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ksiazke "mezczyzni mysla tylko o jednym a kobiety za duzo gadaja" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja dałem to: http://www.nici.net.pl/index.php?go=towary...r=357&link=1696 i pojechało DHLem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 klawiatora i myszka dziewczynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 W tym roku żonie podarowałem polarowy szlafrok w chmurki i księżyce :D A mamusi sprezentowałem 2,5 metrową choinkę, bo już dość miałem słuchania jak co roku narzeka, że ta sztuczna , którą kupili z ojcem 15 lat temu jest taka biedna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Ja rodzicom dałem w prezencie kulę plazmową (taką z piorunami). Super efekt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 lukk pliz zmień w tytule tematu język na język polski :baranek: swatkat - do mojej laski pojechało to; http://www.nici.net.pl/index.php?go=towary...r=357&link=1698 i coś jeszcze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ...ciach... Dla psa gumową gęś :)) Pies chyba był najbardziej zadowolony zadowolony :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Brat: rękawice na GYMa Rodzice: Dolozyłem się do aparatu cyfr. Siostra: Filmów jak mrówków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 ...ciach... Dla psa gumową gęś :)) Pies chyba był najbardziej zadowolony zadowolony :D Był równie szczęśliwy co reszta familii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 lukk pliz zmień w tytule tematu język na język polski :baranek: swatkat - do mojej laski pojechało to; http://www.nici.net.pl/index.php?go=towary...r=357&link=1698 i coś jeszcze 8) sorry nie kumam...chodzi Ci o polskie ogonki??? jesli tak to zmienie..a jesli o cos innego to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 Dla psa gumową gęś Ha i prawdilowo!! MEF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 po prostu za dużo -om zamiast ą :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 żoną, dziewczyną, tatą i mamą ? :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 25 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2004 rotfl kucyk pomysl ... padne jak ejszcze raz taki tekst walniesz : ) . Prawidlowo napisane jest :) Aczkolwiek pasowalo by bardziej " Co daliście dla swoich żon/dziewczyn/matek/ojców na święta" ajt ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 widzę, że nie wszyscy zakumali o co biega :baranek: meFy z wami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 26 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2004 widzę, że nie wszyscy zakumali o co biega :baranek: meFy z wami :lol: teraz jest ok??? bo ja tez nie zakumalem...moze chodzilo ci o to ze jakby wynikalo ze ktos ma wiele zon, dziewczyn??? bo mamy mozna miec dwie jak i ojcow tez (tesciiowie)...zmienilem znowu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olcia Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 NIC:) kupie jej pozniej :lol: yhy.... tak jak na urodziny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 27 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2004 Ja tacie portfel bo ten co ma to chyba z przed wojny i wygląda tak jak by sie miał zaraz rozwalić a mamie sweter ze sklepu Mrówka taki młodzieżowy mamie sie bardzo podobał a psu kości Denta Stic (chyba tak to sie pisze :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 29 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2004 rodzicom wieze zeby mogli w koncu sluchac kompaktow a nie ciagle kasety i ojciec moze w koncu podpiac satke i DVD pod normalne glosniki a nie katowac uszy imitacja dzwieku z piskaczy w telewizorze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...