Asturas Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 A co Solo się nie sprawdzają? ;)Z-4 a Z-4e nie różnią sie zdaje się niczym. Na allegro mimo że są to niejako Z-4e w środku aukcji czytamy i tak o zwykłych Z-4. Strona Logitecha tylko potwierdza to. Sprawdzają i to bardzo dobrze. Ale stoją bardzo daleko od komputera, a ja potrzebuję zestawu 2.1 do tylko do gier i filmów. Tak żeby bas dominował nad resztą i dawał radę przy duzych głośnościach. A wiem, że jest to problemem w tańszych 2.1. Zazwyczaj normalne jest to, że subwoofer trzeszczy. Ponoć Z-4 daje radę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Sprawdzają i to bardzo dobrze. Ale stoją bardzo daleko od komputera, a ja potrzebuję zestawu 2.1 do tylko do gier i filmów. Tak żeby bas dominował nad resztą i dawał radę przy duzych głośnościach. A wiem, że jest to problemem w tańszych 2.1. Zazwyczaj normalne jest to, że subwoofer trzeszczy. Ponoć Z-4 daje radę icon_smile3.gif Teraz rozumiem o co Ci chodzi ;) Problem basu o którym piszesz często spotykany jest w tandetnych zestawach. Z-4 to inna konstrukcja suba, znana z tych z Z-2300. W muzyce dudni to na wszystkie strony ale w grach spisuje się znakomicie. Ciężko będzie go zadławić przy rozsądnej głośności bo nie mówie tu o 90-100% volume bo wzmak i tak sie przesteruje dawno ;p Nie mniej jednak Z-4 do takich ,,ogólnych,, zastosowań powinny być odpowiednie. Bo co tu innego w tej cenie...Creativy? Ciężko by było znaleźć coś sensownego. Pomyśl jeszcze nad tym. Jest nawet chyba recenzja na forum i zestaw ten dobrze czuje się przy wysokich głośnościach, może nie będzie takiego wykopu jak w Logitechach ale narzekać nie powinieneś a napewno masz lepsze satelity w zestawie noi..drewno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Ta recenzja jest pochlebna, ale trzeba to skonfrontować z 2 wypowiedziami z innego portalu, gdzie piszą, że sub w 530 mocno buczy i jest słabej jakości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asturas Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 (edytowane) Z-4 to inna konstrukcja suba, znana z tych z Z-2300. Dzięki za odpowiedź. Musze tylko małe sprostowanie dodać. Z-4 i Z-2300 mają inną konstrukcję suba. Z-4 jest zamknięty, bez bas reflex, a Z-2300 tradycyjny, czyli oczywiście z bas reflexem. Ja pewnie nawet dołożyłbym do z-2300, a może nawet do Z Cinema, bo na allegro są bardzo fajne ceny, ale suby od tych zestawów są za duże. Nie mam gdzie takiego czegoś ustawić. I dlatego Z-4 wydaje mi sie najlepszym pomysłem. Te Microlaby wydają mi się całkiem całkiem. Jeszcze troszkę na zastanowienie mam czasu :) Edytowane 28 Maja 2009 przez Asturas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Spotkalem sie z opinia ze creative i logitech juz nie istnieje, a ich produkty wcale nie sa dobre, ponadto ceny sa windowane. A jada na marce a nie na jakosci. Prosze o wasze opinie. Znalazlem jeszcze 3 inne propozycje ale, nie ma w sumie za duzo informacji ani recenzji, tzn ja nie umiem znalesc. http://www.allegro.pl/item582870999_glosni...t_nowe_box.html http://www.allegro.pl/item591856968_zestaw...tht_750_jf.html http://www.allegro.pl/item592372672_glosni...mocne_basy.html Czy jednak G51 czy G500. ludziom powoli zaczyna odp.... za kwotę 1200-1300zł oczekiwaliby nie wiaodmo czego do komputera z dekoderami drewnem i brzmieniem audiofilskim, Logitech ze swoimi Z5500 a poprzednio Z680 to rewelacyjnie brzmiący zestaw z dekoderami za niewygórowane pieniądze. http://www.kinodomowe.idg.pl/artykuly/3081...tech.Z.680.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Dzięki za odpowiedź. Musze tylko małe sprostowanie dodać. Z-4 i Z-2300 mają inną konstrukcję suba. Z-4 jest zamknięty, bez bas reflex, a Z-2300 tradycyjny, czyli oczywiście z bas reflexem. Ja pewnie nawet dołożyłbym do z-2300, a może nawet do Z Cinema, bo na allegro są bardzo fajne ceny, ale suby od tych zestawów są za duże. Nie mam gdzie takiego czegoś ustawić. I dlatego Z-4 wydaje mi sie najlepszym pomysłem. Te Microlaby wydają mi się całkiem całkiem. Jeszcze troszkę na zastanowienie mam czasu :) w Z-4 jest 10 cm sub + membrana duża ;) fajnie to nawet gra jak na ta cene i 2.1 to próżno szukać lepszej propozycji. Za to jak masz dołożyć do Z cinema to nie zastanawiaj się imo lepsze od Z-2300 pod każdym wzgledem no i ten pilot :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrus09 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Czy głośniki Creative T6100 będą dobrze współgrać z zintegrowaną kartą dźwiękową na płycie As-Rock A780GXH ? Nie jestem jakimś specjalnym melomanem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 Potrzebuję jakichś głośników 2.1 do 150-200zł. Będę je podłączał głównie do laptopa. Może od czasu do czasu do TV LCD, żeby puścić jakiś film na dvd czy materiał w hd z laptopa, podłączonego również do tego TV. Preferowana muzyka to rock i prawie wszystko o się w okół tego kręci. Myślałem o czymś w drewnie, ale czy w tej cenie jest to gra warta świeczki to nie wiem... Póki co to mi wpadło w oko: Natec Mustang - tu mnie bardzo urzekła informacja tego sklepu o membranach :D iBox IGE 510 Boston Media-Tech MT3315 Partita Pro - te się prezentują fajnie, aczkolwiek mam jakieś przekonanie (może mylne), że M-T to crap robi. Albo wyższy model - ale i cena wyższa. Jeśli chodzi o plastiki to myślałem o Creative Inspire T3100, jako, że przy stacjonarce mam Creative Inspire T6100 i jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 31 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2009 http://allegro.pl/item646094462_glosniki_m..._fv_zabrze.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ujemny Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 (edytowane) Witam serdecznie, Bardzo proszę o pomoc w doborze odpowiedniego zestawu głośników, do mocno umeblowanego pomieszczenia o wymiarze 3x3,5x3 m. Z powodu brak możliwości rozdysponowania 5 głośników i subwoofera, jestem zmuszony zakupić zestaw głośników 2.1. Kwota, jaką dysponuje to 800 zł. Sprzęt ma być prezentem dla brata, maniaka gier komputerowych na jego 29-te urodziny. Krzysztof obecnie dysponuje zintegrowaną kartą muzyczną Realtek® ALC883, oraz głośnikami Logitech X-140. Tak, więc przyjemność z dźwięków prawie nie odczuwalna. Wczorajszego dnia zakupiłem kartę muzyczną Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer (135 zł). Pozostała mi rzecz trudniejsza – dobór odpowiednich głośników. W pierwszej kolejności udałem się na fora w celu zapoznania się z opiniami na temat Audio PC. Niestety opinie są tak zróżnicowane, że nawet Sherlock Holmes nie doszukałby się prawidłowości. Informacje na stronie A zaprzeczają informacji na stronie B. Sam posiadam chwalony przez wielu zestaw 2.0 z Microlab, model Solo 5C. Z tym, że nie mogę zgodzić się z opinią, że sprawdzają się podczas grania w gry komputerowe. Zdecydowanie większe wrażenia audio dostarczają głośniki Razer Mako 2.1 THX (sprawdzałem w Bioshock, Far Cry 2, Fallout 3). Jedyny ich problem to wygórowana cena. Nie stać mnie na tak drogi sprzęt. Szukając alternatywny napotkałem na Creative GigaWorks T3. Zagraniczni recenzenci bardzo wychwalają wspomniany zestaw, natomiast na polskich forach aż roi się od uszczypliwości (tylko czy ich autorzy rzeczywiście korzystali z nich podczas grania; czy bardziej odrzucają go dla zasady „plastikom mówimy nie”). Proszę o poradę, jak optymalnie zagospodarować tymi pieniędzmi? Bez trollowania, i spamu. Edytowane 1 Czerwca 2009 przez Jednonogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Logitech Z Cinema http://www.allegro.pl/item641202137_glosni...cinema_2_1.html i go pozamiata w grach jak i filmach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teza Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam Mam zintegrowana dzwiekowke realteca: Realtek 850 7.1 z mobo Asrock 939dual-sata2 Dwa glosniki + basówe I teraz zakupilem monitor z glosnikami Czy jest mozliwosc aby wykorzystac dodatkowo glosniki z monitora ? Moze daloby sie zrobic aby z monitora szedl dzwiek glosow przy filmach :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam Od niedawna jestem posiadaczem zestawu Z-5500. Zastanawia mnie kwestia subwoofera. mianowicie jak mamy film z 6 kanalowa sciazka dzwiekowa , to sygnal (w "normalnym" kinie domowym) na subwoofer jest osobnym sygnalem , poza reszta sciezki dzwiekowej. W Z-5500 subwoofer gra razem z satelitami dopelniajac je od dolu (dziala jakby woofer , a nie SUB woofer). Pytanie moje: Czy do suba w logach dociera sygnal X.1 ? Jak to wszystko poustawiac zeby bylo mozliwie dobrze? (chodzi mi o funkcje bass redirection) W konsoli sugerowana wartosc odciecia wynosi 80HZ dla THX , logi niby maja THX :), ale satelitki nie schodza tak nisko. pozdrawiam i dziekuje z gory za wszelkie sugestie jezeli ta kwestia zostala juz poruszona , prosze o wybaczenie , ale nie mialem sily przebrnac przez caly topic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonic Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Witam Mozecie cos polecic z zestawow glosnikow 2.1 do zintegrowanej karty muzycznej na plycie glownej as rock a780gxh? do 200-250zl najlepsze wg Was jakosc/cena nie ukrywam ze dobrze jakby mialy dosc mocnego "kopa":) jesli ktos ma cos podobnego to moze sie podzieli opinia/rada:) dzieki Edytowane 7 Czerwca 2009 przez sonic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Logitech Z-3 ;] Klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam Od niedawna jestem posiadaczem zestawu Z-5500. Zastanawia mnie kwestia subwoofera. mianowicie jak mamy film z 6 kanalowa sciazka dzwiekowa , to sygnal (w "normalnym" kinie domowym) na subwoofer jest osobnym sygnalem , poza reszta sciezki dzwiekowej. W Z-5500 subwoofer gra razem z satelitami dopelniajac je od dolu (dziala jakby woofer , a nie SUB woofer). Pytanie moje: Czy do suba w logach dociera sygnal X.1 ? Jak to wszystko poustawiac zeby bylo mozliwie dobrze? (chodzi mi o funkcje bass redirection) W konsoli sugerowana wartosc odciecia wynosi 80HZ dla THX , logi niby maja THX :), ale satelitki nie schodza tak nisko. pozdrawiam i dziekuje z gory za wszelkie sugestie jezeli ta kwestia zostala juz poruszona , prosze o wybaczenie , ale nie mialem sily przebrnac przez caly topic... W Z-5500 jest na sztywno 120hz i nic z tym nie zrobisz opcje redirect tu nie ma zastosowania no chyba że chcesz trochę przyciąć suba, pytanie jak masz te głośniki podłączone bo najlepiej to cyfrowo po DTS interactive do muzyki i gier a o filmy to się nie martw ustaw sobie w sofcie passthrough aby do filmów korzystać z wbudowanych w nie dekoderów i będziesz zadowolony, subwoofer zagra tyle ile jest w "filmie". Także sugerowanym odcięciem THX się nie martw zupełnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias666 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 W Z-5500 jest na sztywno 120hz i nic z tym nie zrobisz opcje redirect tu nie ma zastosowania no chyba że chcesz trochę przyciąć suba, pytanie jak masz te głośniki podłączone bo najlepiej to cyfrowo po DTS interactive do muzyki i gier a o filmy to się nie martw ustaw sobie w sofcie passthrough aby do filmów korzystać z wbudowanych w nie dekoderów i będziesz zadowolony, subwoofer zagra tyle ile jest w "filmie". Także sugerowanym odcięciem THX się nie martw zupełnieok, dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) Tabela testowa 2.0/2.1 z KŚ 03/2009 -> http://www.komputerswiat.pl/media/301699/g...owa-03-2009.pdf http://www.komputerswiat.pl/testy/sprzet/g...puterowych.aspx edit: w czerwcowym wydaniu audiofilskiego :> magazynu Hi-Fi i Muzyka jest test któregoś modelu głośników komputerowych firmy BOSE. Bose do laptopa - akcesoria Głośniki komputerowe w miesięczniku audiofila i melomana?! Koniec świata. Na internetowym forum pewnie przeczytamy, że pismo schodzi na psy i niedługo opublikuje recenzje polifonicznych melodyjek. Edytowane 10 Czerwca 2009 przez elektrykk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturMaly Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Witam... Poszukuję jakiś głośników 2.0/2.1 do 200zł... Będą używane razem z kartą dźwiękową Creative SB Audigy do słuchania muzyki, oglądania filmów oraz od czasu do czasu do grania w jakieś gry... Jakie głośniki polecacie i dlaczego?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Do 200zł Genius 2000X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Jakie polecacie najtańsze 5.1 ale żeby nie były totalnym shitem? Moga być używane. Dobry bass wskazany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 (edytowane) Jakie polecacie najtańsze 5.1 ale żeby nie były totalnym shitem? Moga być używane. Dobry bass wskazanyGeniusy 5000/5005 Microlab FC-730 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3139074 http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3139283 Edytowane 26 Czerwca 2009 przez elektrykk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 A schodząc niżej to chyba ew. Easy Touch ET-678 ~215zł z z wysyłką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2009 Do 200zł Genius 2000X.Tylko do nich trzeba mieć dobrą sieć elektryczną w domu, albo nie mieć starej lodówki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 3 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2009 jeszcze do tego działu nie zaglądałem wiec ... witam .... co powiecie o Creative Labs Inspire 5300 to dość wiekowy sprzęcik ale zastanawiałem się jak czy jak bym dokupił jakaś kartę pokroju Asus Xonar DX czy by była odczuwalna różnią w jakości dźwięku teraz używam zintegrowanej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 jeszcze do tego działu nie zaglądałem wiec ... witam .... co powiecie o Creative Labs Inspire 5300 to dość wiekowy sprzęcik ale zastanawiałem się jak czy jak bym dokupił jakaś kartę pokroju Asus Xonar DX czy by była odczuwalna różnią w jakości dźwięku teraz używam zintegrowanej..Mają wejście cyfrowe więc kupowanie droższej karty jest wyrzucaniem pieniędzy w błoto. Z resztą pewnie wejście to 3x spdif w wykonaniu Creative więc i tak potrzeba audigy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam, Szukam zestawu 2.0 dla kumpla. W temacie o hifi kyle polecał mi sprzęt studyjny, ale mielibyśmy trochę problem z podłączeniem tego i coś koleżka kręci nosem i mówi, że woli normalny zestaw. Mówił o ampli+kolumny, ale chyba lepszym wyborem byłby zewnętrzny dac + wzmak + kolumny, prawda? Wszystko podpinane by było do ps3 (optycznie), czasem do kompa. Macie jakieś pomysły? Pozdawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 mozna bez DAC optykiem do wzmacniacza ktory takie wejscie posiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam, Szukam zestawu 2.0 dla kumpla. W temacie o hifi kyle polecał mi sprzęt studyjny, ale mielibyśmy trochę problem z podłączeniem tego i coś koleżka kręci nosem i mówi, że woli normalny zestaw. Mówił o ampli+kolumny, ale chyba lepszym wyborem byłby zewnętrzny dac + wzmak + kolumny, prawda? Wszystko podpinane by było do ps3 (optycznie), czasem do kompa. Macie jakieś pomysły? Pozdawiam klony ProAców 1sc + trends ta 10.1 (ewentualnie 10.2 jako końcówka mocy) + DAC z cyfrową korekcją głośności PS Pawełek, o której wpadasz do mnie, to przedyskutujemy temat live :D mozna bez DAC optykiem do wzmacniacza ktory takie wejscie posiada. I jakość będzie biedna jak w radyjku komunijnym. PS Dobrze, że nie sprzedałem standów od atomów, bo idealnie się do Solo 6c nadały ;D Niebawem profesjonalna recenzja rozbierana z fajnymi fotami i porównanie. Na razie powiem tylko, już na spokojnie - z dobrym źródłem, kablami grają 5x lepiej jak Atomy... Pwlj jak dzisiaj do mnie przyjdzie to zda relacje stay tunned Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 klony ProAców 1sc + trends ta 10.1 (ewentualnie 10.2 jako końcówka mocy) + DAC z cyfrową korekcją głośności PS Pawełek, o której wpadasz do mnie, to przedyskutujemy temat live :D I jakość będzie biedna jak w radyjku komunijnym. PS Dobrze, że nie sprzedałem standów od atomów, bo idealnie się do Solo 6c nadały ;D Niebawem profesjonalna recenzja rozbierana z fajnymi fotami i porównanie. Na razie powiem tylko, już na spokojnie - z dobrym źródłem, kablami grają 5x lepiej jak Atomy... Pwlj jak dzisiaj do mnie przyjdzie to zda relacje stay tunned Ale co? Bo wynika z tego ze 6c graja 5x lepiej od atomow, w co ciezko mi uwierzyc. No chyba ze juz masz klony 1sc, wtedy wszystko sie zgadza:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...