fran14 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 komp mi sie wiesza nie jest to wina windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 no panowie moderatorzy, ja rozumiem ze sylwester itd, ale ten osobnik az sie prosi o przyznanie punktow:PPP Nie spimy juz...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 www.wrozka.pl bo tytaj juz wrozek nie ma ( chyba ze jedna sie gdzies chowa ) moze podasz jakies szcegoly , pozatym masz bardzo ladna opcje szukaj ... www.wrozka.pl bo tytaj juz wrozek nie ma ( chyba ze jedna sie gdzies chowa ) moze podasz jakies szcegoly , pozatym masz bardzo ladna opcje szukaj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 ja proponuje kupic nowy sprzet skoro ci sie wiesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fran14 Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 panowie szczeguly mam napisane nizej co to moze byc jest duzo rozwiazan najlepiej sprawdzac kazda czesc z osobna ale jak to znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 powiedz chociaz kiedy ci sie ten komp wiesza... poporstu jak ludzie widza taki topic to :lol: :| :lol: Nic nie podales... oprocz configa... udajesz l4mk3 czy naprawde nic nie kapujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Kliknij a wyskoczy pajacyk oraz http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=100473 EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 panowie szczeguly mam napisane nizej co to moze byc jest duzo rozwiazan najlepiej sprawdzac kazda czesc z osobna ale jak to znalezc Lo0L szczegoly ponizej :D to Ty ramu nie masz ? 8O ale wyypas :wink: jak to sie sprawuje bez ramu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 fran14 powodow zawieszania sie kompa moze byc bardzo duzo. na poczatek proponuje zajrzec do faq i tam szukac odpowiedzi. nam tutaj na forum naprawde nie chce sie pisac 100x dziennie tego samego wiec jesli w faq nie znajdziesz odpowiedzi to dopiero napisz. Pozatym tak jak napisalismy wrozkami nie jestesmy. Opisz dokladnie kiedy ci sie kompa zawiesza w jakim momencie jakiego masz windowsa, od kiedy zaczelo sie to dziac. Moze instalowales jakies oprogramowanie nieznanego pochodzenia, wirusy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...