Skorpion Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a dasz bo klikasz obok strzalek na STRONY i wpisujesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 przyzwyczailem sie do starego wygladu bo byl to ciekawy i oryginalny wyglad. Teraz forum wyglada tak jak parenaście innych w necie ; / Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 ja sie musze do niego przywczaic, szczegolnie do nowych ikonek tamte jakos mi barezj lezaly. Tamte mialo lepszy klimat, po prostu bylo ladniejsze/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 hm... procz dizajnu denerwuje mnie 'deko' to ze jak wchodze w jakis temat to wwala mnie od razu na 1sza strone :/ mozna gdzies ustawic zeby na ostatnia? czy tez wszyscy tak maja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 uupsssss IPB WARNING [2] main(./sources/functions.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 206 of /index.php) IPB WARNING [2] main(./sources/functions.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 206 of /index.php) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 a mnie tam tylko dajcie ciemny kolor i reszta mnie wali ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ktoremu dac autoryzacje na zamieszczenie posta >??? . PO 10 x to samo!!! . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 hm... procz dizajnu denerwuje mnie 'deko' to ze jak wchodze w jakis temat to wwala mnie od razu na 1sza strone :/ mozna gdzies ustawic zeby na ostatnia? czy tez wszyscy tak maja? 1203554[/snapback] Jesli czytasz po raz pierwszy dany temat to otwiera sie pierwsza strona, jesli powracasz do jakiegos tematu, ktory wczesniej czytales czy przegladales to otwiera sie ostania (tak przynajmniej dla mnie to dziala). uupsssss IPB WARNING [2] main(./sources/functions.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 206 of /index.php) IPB WARNING [2] main(./sources/functions.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 206 of /index.php) 1203555[/snapback] Prawdopodobnie trafiles na moment, w ktorym cos bylo zmieniane w tym pliku (plik byl podmieniany na serwerze). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 noo niestety krzychu , u mnie niebardzo to dziala :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 noo niestety krzychu , u mnie niebardzo to dziala :? 1203567[/snapback] U mnie dziala za kazdym razem, jednak nie jestem w stanie ci powiedziec dlaczego ty masz z tym problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Przyzwyczaiłem się do starego wyglądu, ale teraz jest jeszcze lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ls75 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja mam jeszcze takie uwagi krytyczne: 1. Maile generowane przez forum sa paskudnie poskladane, nie da sie ich czytac 2. przyciski dla zmian stron w watku << < 1 2 3 > >> sa bardzo male trudno sie klika. Moze przerobic te strzalki na normalne napisy nastepna/poprzednia - bedzie wygodniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 2. przyciski dla zmian stron w watku << < 1 2 3 > >> sa bardzo male trudno sie klika. Moze przerobic te strzalki na normalne napisy nastepna/poprzednia - bedzie wygodniej [/b] 1203579[/snapback] Nie wiem jaką masz rozdzielczośc, ale dla mnie w 1280 to one mogłyby być nawet mniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A gdzie jest temat o GF 5900, 5900 Ultra,5950,5900 XT :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 NIEKTÓRE TEMATY ZAGINĘŁY I NIE PYTAĆ SIĘ O NIE. JAK SIĘ UDA ODZYSKAĆ TO WRÓCĄ. JAK NIE TO NIE. Koniec przekazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Nie no ja proponuje chyba zamknac ten temat, bo nic nowego nie pisza tylko enty raz to samo. Tydzien na takim was nie zbawi, a co do zaginonych tematow to byo juz walkowane heh az robi sie to nudne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Przed chwilą miałem taki błąd: http://jg5.republika.pl/tweak/1.jpg http://jg5.republika.pl/tweak/2.jpg Wiem ze forum jest testowane, ale moze w ten sposób szybciej wyłapie się rózne błędy. Ogólnie działa szybciej od starego, wygląd ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Hmm... nie przepadam za invision :| Nie wiem dlaczego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Przed chwilą miałem taki błąd: 1203602[/snapback] Ten drugi blad to rowniez problem z konwersja, tym razem sond, w ktorych jak widac procentowe wyniki sa nieprawidlowe. Swoja droga ciekawe, ze w panelu admina jest opcja do ponownego podliczanie postow, resynchronizacji statystyk i tym podobnych, ale zabraklo juz opcji, ktora podlicza jeszcze raz wyniki sond ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Bo skittlesy byly za slone . Poszukajcie lepiej fajnych skorek, albo jak jest jakis chetny samemu zrobic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Hmm z pol roq temu mowilem, ze warto przejsc na Invision wszyscy mowili ze do pupy z takim pomyslem - a teraz wszyscy zachwalaja :-) beka ogolnie spoko, napewno przyjemniejsze niz poprzednie :-) pozdr. Marco wreszcie sie wyspij, i daj dziewczynie troche siebie hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 zauważyłem właśnie że sondy nie działąją prawidłowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Heh, od mojej ostatniej wizyty w lipcu wiele się tutaj zmieniło. Większa inwigilacja. Mniejszy ruch na forum (sądząc po ilości zakładanych tematów dziennie). Mnóstwo błędów w skryptach, martwe linki, niewydolność serwera. SUPER! :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ktoś tu chyba zapomina, że nie należy łamać, ani naruszać REGULAMINU. Przywołuję wszystkich do porządku. SPOKÓJ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ktoś wcześniej zadał pytanie al enikt nie odpowiedzial wiec ponawiam, Co sie stało z poprzednim forum ze trzeba było przejsc na nowe ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ktoś tu chyba zapomina, że nie należy łamać, ani naruszać REGULAMINU. Przywołuję wszystkich do porządku. SPOKÓJ. 1203643[/snapback] to znaczy ??? byłe forum kaput ;) totalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ktoś wcześniej zadał pytanie al enikt nie odpowiedzial wiec ponawiam, Co sie stało z poprzednim forum ze trzeba było przejsc na nowe ??? 1203646[/snapback] Padło mu się. Ledwo się trzymało już od jakiegoś czasu i nie wyrobiło. Więc postanowiliśmy zainwestować w troszkę lepszy system forumowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Poszukajcie lepiej fajnych skorekNo i jak tu szukać ... B) http://www.extremepixels.com/skins_IPB.php http://www.kooliss.net/index.php?act=skin13 (ciekawe, ale niestety płatne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Skorka ciekawa, tylko znowu niebieska, a z tego co w tym temacie mozna zauwazyc, wiele osob szuka jakis ciemnych. Ze swojej strony moge polecic ten, jest dosc ciekawy i mroczny. Sciagnac go mozna stad. Trzeba by tylko przetlumaczyc przyciski na polski. Z tego co pamietam, ktos juz to zrobil, ale archiwum gdzies zaginelo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Skorka ciekawa, tylko znowu niebieska, a z tego co w tym temacie mozna zauwazyc, wiele osob szuka jakis ciemnych. Ze swojej strony moge polecic 1203672[/snapback] Ta jest IMHO bardzo fajna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...