Skocz do zawartości
muciek

Przeszkadzająca Reklama

Rekomendowane odpowiedzi

a ja wogóle nie mam tego banera nigdzie :D

1207199[/snapback]

No to moje gratulacje...

sorka że nie pisałem, ale myslałem że temat zamknęty definitywnie ;)

rozdzielczośc 800x600, opera. idetycznie jak w linkach powyżej

1208045[/snapback]

Bez przesady, 800x600 to troche już nieaktualne. Planujemy zrobić cały serwis tylko dla rozdzielczości 1024x768 i wyższych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A masz zainstalowanego flasha?

1209648[/snapback]

Mam, ale Opera z niego nie korzysta. Reklama jest u mnie widoczna na Firefoxie. W przypadku, gdy dam przegladarke na pelny ekran ustawia sie ona obok logo z napisem Tweak.pl (na tym niebieskim tle). Jesli mam zmniejszone okno zaslania ona logo i prawie przykrywa napis "Regulamin". To kwestia szerokosci tego bannera, ktory wpasowuje sie tak, aby sie caly zmiescil.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko dziwne ze IE jakos dobrze sobie sklada...trudno pozostaje mi kupic nowy monitor...(albo czekac na cud :D)

@MeGaMuCieK

Nastepnym razem jak bedziesz robil screena to wytnij zbedne KB ok? ;-)

@Lisek jak zmienie na 1024x768 to banner tez mi znika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko dziwne ze IE jakos dobrze sobie sklada...trudno pozostaje mi kupic nowy monitor...(albo czekac na cud :D)

@MeGaMuCieK

Nastepnym razem jak bedziesz robil screena to wytnij zbedne KB ok? ;-)

@Lisek jak zmienie na 1024x768 to banner tez mi znika.

1210055[/snapback]

Banner jest poprostu zbyt szeroki, zeby zmiescil sie obok logo w rozdzielczosci 800x600 i stara sie tak dopasowac, aby byl widzialny w calosci. Identyczny efekt bedzie widac przy zmniejszonym oknie przelgadarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam momentami inny problem, zwiazany z reklama.

Otoz czasem po wejsciu na glowna strone pojawia sie logo Tweak + maly banner, a potem pod spodem zamiast reszty strony drugi banner troche wiekszy, i strone po tym trzeba odswiezyc.

Moze mi ktos wytlumaczyc co to?

P.S. Mam modem- ale to nie przez wolny transfer- po prostu po wczytaniu sie dalej nie laduje.

Soft- FFox 1.0 pl @ winXP @ 1024x768x32bpp (ale tutaj to nie wazne chyba).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie Ff 1.0 pl, 800x600, baner zaslania przycisk wylogowywania. W rozdzielczosci 1024x768 wszystko jest ok, ale niestety w moim przypadku (wysluzony 15', 8-letni dajewo) w rozdzialce 1024x768 moge wyciagnac tylko 75Hz (100Hz dla 800x600) i troche mecza mi sie oczy i wszystko jest zbyt male :(.

Byloby fajnie gdyby w przyszlosci dalo rade tworzyc Tweak'a rowniez pod 800x600.

Edytowane przez lukecz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie od kilku dni baner wogóle się nie ładuje, próbuje ale nic z tego nie wychodzi i przez to jakoś tak mi cała przeglądarka 'ścina'. (bardzo wolno pisze sie polach tekstowych itp. ;)) A układ jest ok - wygląda to mniej więcej tak:

KLIK

Opera 7.54 - 960x720x32

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firefox 1.0, na rozdziałce 1024x768 ok, ale na 800x600 ta sama sytuacja co wyżej (nie moge przez to wejść do swojego panelu)

Niestety też mam taki monitor, że przy 1024x768 mam odświeżanie max. 60Hz i razi po oczach :/

Edytowane przez agr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi