muciek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 reklama gazetki komputer świat uniemożliwia zbyt konfortowe korzystanie z możliwości forum, nie mozna by jej dać nad logo forum albo gdzieś indziej żeby nie przeszkadzała, nie można sie dostać do panelu. :0 to na tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 A chcesz karne? Przecież forum jest w fazie testów. Nie wszystko jeszcze działa. Admini robią co mogą i dobrze by było gdybyś Ty i wszyscy inni userzy uszanowali to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Jaka przegladarka i jaka rozdzielczosc ekranu? Poprosze tez screen shota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 http://www.maker.boo.pl/upload/tweak1.png <- Występuje po otworzeniu panelu w OPERZE ;) Mi nie przeszkadza ale pewnie o to mu chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Dokładnie tak jak na obrazku powyżej (czyli pod logo Tweak.pl) FireFox 1.0 , 1024x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 No tak chwilowo wyglada to dobrze tylko w 1024x768 i wyzej bez zadnych ulepszaczy zwezajacych okno. Bedziemy sie starac to zmienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 a ja wogóle nie mam tego banera nigdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 To sytuacja sie u mnie tak przedstawia: Opera IE W obu przypadkach rozdzilaka to 800x600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 To sytuacja sie u mnie tak przedstawia: 1208009[/snapback] sorka że nie pisałem, ale myslałem że temat zamknęty definitywnie ;) rozdzielczośc 800x600, opera. idetycznie jak w linkach powyżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 a ja wogóle nie mam tego banera nigdzie :D 1207199[/snapback] No to moje gratulacje... sorka że nie pisałem, ale myslałem że temat zamknęty definitywnie ;) rozdzielczośc 800x600, opera. idetycznie jak w linkach powyżej 1208045[/snapback] Bez przesady, 800x600 to troche już nieaktualne. Planujemy zrobić cały serwis tylko dla rozdzielczości 1024x768 i wyższych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 no zminiłem na 1024x768 no reklama jest tam, gdzie ma być, ale wszytko dziwnie chodzi, jakos takie, "małe" ?? zarz zapodam screna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Opera 7.54 4 Linux, rozdzielczosc 1280x1024 - nie widze zadnej reklamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Opera 7.54 4 Linux, rozdzielczosc 1280x1024 - nie widze zadnej reklamy. 1209646[/snapback] A masz zainstalowanego flasha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Też mam przesumięty banner - Firefox 1.0 (800x600), ale nie przeszkadza mi to korzystać z forum. Nikt i nic nie zmusi mnie do zmiany rozdzielczości (przynajmniej na tym monitorze :P) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 A masz zainstalowanego flasha? 1209648[/snapback] Mam, ale Opera z niego nie korzysta. Reklama jest u mnie widoczna na Firefoxie. W przypadku, gdy dam przegladarke na pelny ekran ustawia sie ona obok logo z napisem Tweak.pl (na tym niebieskim tle). Jesli mam zmniejszone okno zaslania ona logo i prawie przykrywa napis "Regulamin". To kwestia szerokosci tego bannera, ktory wpasowuje sie tak, aby sie caly zmiescil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietmaN Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Mozilla 1.7.2 (stara, dobra, sprawdzona), flash player oczywiście zainstalowany - w rozdziałce 1024x768 / 1152x864 zero problemów. Banerek jest tam, gdzie powinien być i w związku z tym w niczym nie przeszkadza. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 no ty screen, niby wszytko działa, ale... funkcjonalność i przyjemnośc użytkowania: kiepska :( http://members.lycos.co.uk/freoncooler/test.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Tylko dziwne ze IE jakos dobrze sobie sklada...trudno pozostaje mi kupic nowy monitor...(albo czekac na cud :D) @MeGaMuCieK Nastepnym razem jak bedziesz robil screena to wytnij zbedne KB ok? ;-) @Lisek jak zmienie na 1024x768 to banner tez mi znika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Tylko dziwne ze IE jakos dobrze sobie sklada...trudno pozostaje mi kupic nowy monitor...(albo czekac na cud :D) @MeGaMuCieK Nastepnym razem jak bedziesz robil screena to wytnij zbedne KB ok? ;-) @Lisek jak zmienie na 1024x768 to banner tez mi znika. 1210055[/snapback] Banner jest poprostu zbyt szeroki, zeby zmiescil sie obok logo w rozdzielczosci 800x600 i stara sie tak dopasowac, aby byl widzialny w calosci. Identyczny efekt bedzie widac przy zmniejszonym oknie przelgadarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Jakos na poczatku jego wstawienia bylo dobrze - mniejsza o to ale widze, ze doczedl jakis nowy WOŚP 11 <_< nie wiem kto robil baner ale teraz byla 13 nie 11 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 umnie na FireFoxie(1024/768) jest tak samo - banner niepozwala mi sie wylogowac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 a ja mam momentami inny problem, zwiazany z reklama. Otoz czasem po wejsciu na glowna strone pojawia sie logo Tweak + maly banner, a potem pod spodem zamiast reszty strony drugi banner troche wiekszy, i strone po tym trzeba odswiezyc. Moze mi ktos wytlumaczyc co to? P.S. Mam modem- ale to nie przez wolny transfer- po prostu po wczytaniu sie dalej nie laduje. Soft- FFox 1.0 pl @ winXP @ 1024x768x32bpp (ale tutaj to nie wazne chyba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 U mnie wszystko wporzadku Firefox 1280x800 celujaco dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 1280x1024 Mozilla 1.7.3 wszystko OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 1280x1024 MozillaPL 1.6 wszystko OK wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 1280x1024 Firefox 1.0 i wsio cacy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 To jak juz tak wszyscy: 1280x1024 Opera 7.54 i bez problemow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) U mnie Ff 1.0 pl, 800x600, baner zaslania przycisk wylogowywania. W rozdzielczosci 1024x768 wszystko jest ok, ale niestety w moim przypadku (wysluzony 15', 8-letni dajewo) w rozdzialce 1024x768 moge wyciagnac tylko 75Hz (100Hz dla 800x600) i troche mecza mi sie oczy i wszystko jest zbyt male :(. Byloby fajnie gdyby w przyszlosci dalo rade tworzyc Tweak'a rowniez pod 800x600. Edytowane 15 Stycznia 2005 przez lukecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 A u mnie od kilku dni baner wogóle się nie ładuje, próbuje ale nic z tego nie wychodzi i przez to jakoś tak mi cała przeglądarka 'ścina'. (bardzo wolno pisze sie polach tekstowych itp. ;)) A układ jest ok - wygląda to mniej więcej tak: KLIK Opera 7.54 - 960x720x32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) Firefox 1.0, na rozdziałce 1024x768 ok, ale na 800x600 ta sama sytuacja co wyżej (nie moge przez to wejść do swojego panelu) Niestety też mam taki monitor, że przy 1024x768 mam odświeżanie max. 60Hz i razi po oczach :/ Edytowane 19 Stycznia 2005 przez agr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...