konios Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Witam!!!! Jak w temacie mam problem z gg, podczas gdy jest wlaczone zuzywa mi 90% mocy mojego procesora. Co jest grane (mam win xp, barton XP-m 2500+@2300Mhz, epox 8rda3i) pomozcie bo nie moge z tym gg. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 usun gg i zainstaluj konnekta. banery z gg robione we flashu zrzeraja tyle proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuneR Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 U mnie to samo sie dzieje :mur: Trzeba programik do wylaczania banerow znalesc. Chociaz swoja droga nie powinno to obciazac az tak procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Nie wiem czy zauważyliście ale GG strasznie zamula kompa w procesach uzycie proca na poziomie 95 % co jest z tym syfnym komunikatorem ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Dlatego używam czegoś lepszego :D To stan z duża ilością pluginów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 U mnie to samo zauwazylem dzisiaj taka prawidłowośc. Dzieje sie to tylko jak rozmawiam z kims i jak zamkne okno z rozmowa to uzycie procka spada... GG SUX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Tlen tez jest niczego sobie. Co prawda nie zajmuje az tak malo miejsca w pamieci , ale sie przynajmniej nie pipczy jak dżidżi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 coś im sie z obrazkami-reklamami psuje:> bo teraz jak ich nie ma to wsio działa ołrajt a tleny i mirandy to sobie mozna wsadzić:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 a tleny i mirandy to sobie mozna wsadzić:> 1215241[/snapback] :lol: tlen i miranda to dwa najlepsze komunikatory :) konnekt jest zaraz za nimi jak dla mnie a padu-padu daleko w tyle :] poza tym nie ten dzial !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Tylko tlen lub inne "dobre" komunikatory, nie żadne giegie. EDIT Połączyłem temat z z oślej z tym z oprogramowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szef182 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witam! Mialem taki sam problem, ale zainstalowalem GG 6.1 i problem zniknal. Powinno pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A doinstalujcie sobie Power Project 1.75 na GG 6.1 i reklamy w ogóle da się wyłączyć. Obciążenie pamięci 11800 k i praktycznie non stop 0% procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Miranda połączona z gg, tlenem, jabberem + pluginy: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 tlen zajmuje 00 ... w porywach 02 jak u sgj'ta na skrinie. gg sux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 tlen zajmuje 00 ... w porywach 02 jak u sgj'ta na skrinie. gg sux. 1215434[/snapback] u mnie tez 0% w pamieci okolo 17MB a mam cala mase wtyczek : jabber itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 U mnie: Miranda + nCovers + protokoły: gg i tlen + msms. użycie proca: 00 użycie pamięci: 5-6MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 no i czym sie tak podniecacie?? u mnie gg zajmuje 0% proca i 18Mega w pamieci... ;-| Takie zwiechy sie zdazaja raz na jakis czas jak wrzuca lewe bannery... zreszta jak pisal Sikor - wystarczy zainstalowac Powergg i bannery - bajbaj... AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...