Domik Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 heheh sąsiedzi :] rula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 "Sąsiedzi" byli fantastyczni. z czeskich to Krtka pamiętam ;) 1224961[/snapback] Mieszkam 15km od czeskiej granicy i zawsze 2 dobranocki miałem - najpierw czeską, a potem polską. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 z Cartoon Network nr 1. To Johny Bravo! widział ktos odcinek w którym skończył mu się żel do włosów? :lol: ostatnio miałem tak samo! Noi jeszcze Cow & Chicken! Sąsiedzi też byli spoko. A Poloni nigdy nie miałem (z tego co słysze dużo straciłem ;( ) Aha! Widział ktoś Łebskiego harrego? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Johny bravo rzadzi :D . U mnie w klasie byl jeden gosc, ktory potrafil go tak dobrze udawac, ze mielismy ubaw po pachy :) Z innych kreskowek jeszcze pamietam smerfy, muminki, duzo disnejów i Batmana. Ta ostatnia kreskówka mi się najbardziej podobała- przez to że miała jak na kreskówki bardzo nietypową animację- mroczną, ostre cienie i proste postaci. A potem jak jeszcze puszczali "Batman 20 lat pozniej", to sie pare razy z liceum zerwalem (to byly czasy ;) ). teraz tylko pare razy mi sie uda wstrzelić na jakąś kreskówkę typu "pokemon", ale to juz nie to. Szkoda że satelity nie mam. P.S. Pamieta ktos czarodziejke z ksiezyca? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Widział ktoś Łebskiego harrego? :lol: 1225144[/snapback] Taka podróba garfielda? Czesto oglądałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Taka podróba garfielda? Czesto oglądałem :) 1225225[/snapback] podróbka?! swego czasu tak lubiłem tą bajkę (miałem chyba 6 latek) że jak miałem 39*C gorączki to mi się 3 odcinki przyśniły :wink: Przypomniały mi się jeszcze "tajne akta psiej agencji" zna ktoś? ta bajka jest wtrąbejeżysta!!! Scobel RULEZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 podróbka?! swego czasu tak lubiłem tą bajkę (miałem chyba 6 latek) że jak miałem 39*C gorączki to mi się 3 odcinki przyśniły :wink: Nie no - nie pisałem że podróbka w sensie posysa ;) Bo także syciła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Hmm bajek to ja dawno nie ogladalem, ale z tego co pamietam to fajnie sie ogladalo simsonow,x-man'ow evolucje, batmana 20 lat pozniej, lige sprawiedliwych. Z bardziej starych to oferta poloni 1. Teraz przeszedlem na wyzszy poziom animacji kreski ^_^ (ale to juz nie bajki :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Nie no - nie pisałem że podróbka w sensie posysa ;) Bo także syciła... 1226290[/snapback] hehe Łebski Harry to ta bajka gdzie były te koty na złomowisku czy cos? :P jeżeli tak to pamietam tego grubego, głupiego kota co łaził z radyjkiem i Iron Maiden słuchał :lol: :P a tajne akta psiej agencji czasem widziałęm :P całkiem ok:P ale i tak mała mi i ryjek roxx :lol: :lol: Edytowane 20 Stycznia 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 krtek zamiata. nie wiem czmu ale zawsze jak go ogladam to czuje ze mi go szkoda, nie wiem czemu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 zle z wami.... a wilk i zajac to co?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 mi najbardziej podobaja sie kresqwki z looney tunes ->> skunx Pepe, Sylvester & Tweety, i reszta teamu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) mi najbardziej podobaja sie kresqwki z looney tunes ->> skunx Pepe, Sylvester & Tweety, i reszta teamu;] 1228066[/snapback] Tom & Jerry? :mrgreen: pamiętacie? nawet była taka gra tom&jerry :D Edytowane 21 Stycznia 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Krowa i Kurczak, Edki, JAm Łasica :D i troszke starsze - Gigi, Kapoitan Hawk, Zorro i cała masa innych na Polonii 1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Tom & Jerry Beavis & Butt-Head The Simpsons ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 na poloni 1 byla taka bajka jak "Moogli" normalnie myslalem ze umre jak nie obejrze :D uwielbialem te bajke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 :oops: eeej! zapomnieliśmy o garfieldzie! jak mogliśmy... pamiętacie kiedyś na polsacie leciał... kochalem tą bajkę calym sercem!(co sie zresztą nie zmieniło) wraz z garfieldem leciala jeszcze "farma orsona" też świetna bajka! ;( rozżewniłem się chyba napiszę do polsatu maila z prośbą o wznowienie emisji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Gumisie i tak rzadza, a zwlaszcza Toudi i księciunio ;) Ostatnio nawet ogladalem jak na TVP1 puszczali w niedziele, a teraz tylko ta paskudna Pszczółka Maja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 B) Nic nie pobije: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 oy tak southpark jest super, ale do ósmego sesonu już jakby brakło autorom "beny tfurczej";) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 oy tak southpark jest super, ale do ósmego sesonu już jakby brakło autorom "beny tfurczej";)Southparka w życiu nie oglądałem :D Jakoś tak wyszło... :) A co do garfielda - syci po stokroć ;) A farmę orsona też oglądałem ale już nie pamietam za bardzo... Była jeszcze taka bajka-horror dla dzieci co sie zwało "Kaczula" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 była kiedyś za czasów odległych taka piosenka nawet : Muminki sie cieszą że mame powieszą..... tralalala tylko poczatek pamietam :D było coś jeszcze o paszczaku :D i migotce :D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 (edytowane) Ma sie rozumieć Transformers wtpożyczalem kasedy i oglądalem. Pszczólka Maja,Gumisie,Wilk i zając ownz :D,Rumcajs,Krecik :D Edytowane 24 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Transformers roxx :D szkoda tylko ze na polascie puszczali jakas "nową" wersje co jest do dooopy.. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 transformers? :/ żebyśmy zaraz do pokemonów nie doszli :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 1. Johny Brawo - przedchila ogladalem 2. Laboratorum Dextera - sici :D :P 3. Krowa i kurczak 4. wiele innych z Cartoon Network Transformersy fajne byl. Nawet jakos ostatnio gdzies widzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Moji starsi mi opowiadali jak to b. popularny "Miś z okienka" (lata 60-te) któregoś razu na zakończenie bajki pożegnał się z widzami "A teraz pocałujcie misia w dupę"- niezła ponoć afera była :D A za dziecka- Wilk i Zająć Rulez!!! :) Poza tym lubiłem Smerfy ( wkońcu mogę im spuścić łomot w jedenej takiej grze - blip and blop), krecika, sąsiadów (masakrują do dzisiaj). A i Czarodziejkę z Księżyca czasem lubiłem obejżweć :D A Miś uszatek? To było coś. Mimo infantylności to była bardzo mądra bajka i bez przegięcia, chociaż po jakimś czasie myślałem, że Miś ma downa :huh: Za to najbardziej ze wszystkiego nienawidziłem Koralgola :x Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Z tego co ja wiem, to slynny cytat z "misia z okienka" brzmial: "a teraz drogie dzieci pocalujcie misia w dupe, misio idzie na wodke" - ponoc ktos zapomnial wylaczyc kamery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 z tym misiem to prawda afera była koleś stracił pracę ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 "stare" bajki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...