Skocz do zawartości
Crosis

R.o.s.e Online

Rekomendowane odpowiedzi

po 1 my prawie nie spimy

a jesli chcecie wiedziec czy wypadaja itemy po smierci to tak jest tylko na PvP mi wylecialo kilka rzeczy (jak mnie zdmuchnol ktos z LUNY:P) ale nic wartoswiowego

ludzie ja jestem strasznie biedny mam tylko 60k i 0 itemkow dzisiaj bede troszke zbieral i postaram sie byc o 20

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A miał ktoś problem z dokończeniem updateu?? Wywaliło się kilka razy po drodze i teraz jak doszło do ok 80% niechce działać.Wszystko stoji w mniejscu. I cały czas napis wait a minute, cheching update files :cry:

1 problem jeszcze nie rozwiązany a przy próbie rejstracji wyskakuje mi ze ID musi sięzaczynać na literkę co bym nie wpisał

Z takim czymś się spotkaliście??

Edytowane przez heniek86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chcialem ostrzec wszystkich hawkerow!!!!

w skill tree sa liczne blędy!!

jest 2x Combat mastery a powinno byc raz Combat mastery i Battle mastery

Ksiązki w NPC sa juz dobrze napisane:)

spirit = scramper

battle mastery to ta od ktorej wychodza rest mastery i np hawker spirit!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najgorsze jest patchowanie!!! co 1 -05% wyskakuje blad:((

a dzisiaj jest podobno duble experience:((

a ja nie moge grac!!

ps. tez jestem hawker mam 32lvl szkoda ze wczesniej nie bylo takiego tematu bo mialbym dla ciebie pare fajnych zeczy prawie za free:)

1223573[/snapback]

A jak to przejść? Bo za każdym razem mam to:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos tam sie pytal czemu ma zawsze zle id. tam chodzi o to ze twoj nick zaczyna sie z duzej litery a musi byc z malej.

ponawiam moje pytanie.. wie ktos /spoykal sie kto z tym: jak wpisuje na stronce www.roseon.com id i pass moge wejsc na konto, ale jak wpisuje to samo w grze wyskaakuje mi ze wrong password.

jak wciskacie ok po wpisaniu id i hasla, tez wam znikaja gwiazdki w polu "password" ?

zalozylem juz 2 konta i to samo.

mam taka prosbe: moze ktos sprobowac wejsc na to konto :bonulek///hatebreeder i napisac czy wszedl ?

Edytowane przez Bonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh .. kto nie dal kasy na zrzute ??.. mialo byc po 66k.. niektorzy dali wiecej a tu lipa brakuje troche sporo.. mysle ze trza nasza liste troche updete-towac.. :/ .. albo kasa albo jakies wytlumaczenie cokolwiek by sie przydalo :P..

Jak wszycy razem to razem :P .. Jeden za Wszystkich wszyscy za jednego :)

nawet na kule nie mam :/ ale se poradze :P .. :) dalem wszystko co mialem :)

wystawilem maski zwykle "Z" po 2.9k w junion przy wyjsciu-serwer 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra nie jestem znawca tego typu gier wiec mam pytania...

1. Character - Status Do czego to? Mam tam 120 punktów.

2. Character - Unio Tez nie wiem do czego?

3. Item - Etc. Tez nie wiem doc zego te przedmioty.

4. Skill mam SP28

5. Lepsze bronie tsza qpowac czy mozna je znalesc tak jak tyczke i mieczyk?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... zainstalowalem/zupdatowalem/zalozylem acc bez problemu... ale nie moge na nie wejsc... kiedy wpisuje id/pass na stronce www.roseon.com wszystko jest ok wchodze na acc... ale kiedy wipsuje to samo w grze wyskakuje mi "wrong password"... wie ktos dlaczego ?

na irca wchodzilem, ale kanal pusty :(

gRRR. zalozylem drugie acc i ten sam problem :( ehh same problemy z tzm rose... mam nadzieje ze jesli kiedys to wlacze to okaze sie ze bzlo warto :)

hmm. jak wciskacie ok to z pola password tez znika wam haslo czy zostaje ? znaczy ***** wam znikaja ? :)

1271664[/snapback]

ok thx.. hmm nie wiem za bardzo co jest, chyba sobie w rose nie pogram :(.. a szkoda. no nic, milego grania wszystkim :)

1273711[/snapback]

Żeby wejść do gry trzeba się na stronie zarejestrować. Spróbujcie (jeżeli używacie innych przeglądarek) pod Internet Explorerem, niektórym pomaga. W moim przypadku pomogło wyłączenie firewalla. Tego też polecam popróbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Character -> status - tam mozesz dodawac na plusach pkt do okreslonych statow ... narazie lepiej niedawaj tam nic dopuki pracy nieznajdziesz bo to zalezy od tego jaka wybierzesz ... Soldier wymaga wkladania w STR i CON. Reszty si eniezabardzoi orientuje ... wiem, ze lucznicy (np. hawker ) potrzebuja DEX (celnosc), dealerzy, ktorzy craftuja potrzebuja SEN (ponoc daje +stats do zrobionych itemow ). Muse raczej na pewno INT ( inteligencja - potrzebna do rod, stuff i wand ). Ale jezeli wybierasz inna prace niz soldier to pytaj si einnych bo ja sie na nich nieznam : P

2. Character -> union - narazie Ci niepotrzebne ... tam sa pkt ktore zdobywasz na questach unijnych, unin battlach - zeby je zdobyc musisz sie zapisac do unii ( wpisowe 30.000z ) : )

3. Item -> ETC. - tu sa dropy ktore podnosisz jak zabijesz monstery ( niezawsze wylatuje etc., czasami kasa albo nic ). Mozna je sprzedawac w NPC. UWAZAJ !!! Jezeli masz Bird Feather albo Iron Threads to niesprzedawaj ich tanieo ... dla dealerow moga byc warte od 1000z w zwyz wiec niedaj sie wydymac gadkami w stylu "one sa go*** warte wiec daj mije zadarmo" : >. Z 10 piurek, 15 iron thread i 15 clothsow dealer moze zcraftowac fairy wings, ktore potem sprzedaje za 40-75k : P. Z jednego insect wings i czegos tam jescze dealer robi maske wiec tez ich tanio niesprzedawaj : P mysle ze 500z za sztuke to niska cena.

4. Skill - SP ( skill points ) sa potrzebne do kupowania skilli. Sa ta takie ksiazeczki ktore kupujesz i robisz z nich Active i Passive skille.

5. Na poczatku lepiej kupowac - ALE KUPUJ Z KIMS KTO SIE ZNA NA CENACH ( czyt. ktyos z tego forum - mozesz poprosic aby kupil cos o wiele taniej w Junon Polis ). Na poczatku beda Ci zazwyczaj wylatywaly gloves albo shoes.

!SUMUJAC!

Dobrze sie zastanow nad wyborem pracy : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi