kancik666 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 po 1 my prawie nie spimy a jesli chcecie wiedziec czy wypadaja itemy po smierci to tak jest tylko na PvP mi wylecialo kilka rzeczy (jak mnie zdmuchnol ktos z LUNY:P) ale nic wartoswiowego ludzie ja jestem strasznie biedny mam tylko 60k i 0 itemkow dzisiaj bede troszke zbieral i postaram sie byc o 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 mógłby mi ktoś wyjaśnić co daje party level ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek86 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) A miał ktoś problem z dokończeniem updateu?? Wywaliło się kilka razy po drodze i teraz jak doszło do ok 80% niechce działać.Wszystko stoji w mniejscu. I cały czas napis wait a minute, cheching update files :cry: 1 problem jeszcze nie rozwiązany a przy próbie rejstracji wyskakuje mi ze ID musi sięzaczynać na literkę co bym nie wpisał Z takim czymś się spotkaliście?? Edytowane 12 Lutego 2005 przez heniek86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ja z Update nie miałem ani razu problemu, wszystko ładnie pięknie idzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszko Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Party lexel daje: -Leczenie po przejsciu na kolejny level -jak masz np party lv 5 to daje +5% expa wiecej -puzniej jakies bajery typu aury.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soSna Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 jezeli chodzi o szefa to moze byc Crosis albo Kwiecien ... potem podwysza nam rangi i kazdy bedzie na rowni : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Postaram sie byc... Chociaz moze byc ciezko ... ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 chcialem ostrzec wszystkich hawkerow!!!! w skill tree sa liczne blędy!! jest 2x Combat mastery a powinno byc raz Combat mastery i Battle mastery Ksiązki w NPC sa juz dobrze napisane:) spirit = scramper battle mastery to ta od ktorej wychodza rest mastery i np hawker spirit!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 aktualnie gram hawkerem lvl 17 juz mam lvl powinien byc conajmniej 30 ale nie mam czasu ostatnio szkoda ze bushido blady wymagaja wysokiego lvlu bo kaska by sie znalazła na podwojne bushido :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 najgorsze jest patchowanie!!! co 1 -05% wyskakuje blad:(( a dzisiaj jest podobno duble experience:(( a ja nie moge grac!! ps. tez jestem hawker mam 32lvl szkoda ze wczesniej nie bylo takiego tematu bo mialbym dla ciebie pare fajnych zeczy prawie za free:) 1223573[/snapback] A jak to przejść? Bo za każdym razem mam to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 klikaj nie wysylaj i potem jeszcze raz i tak z 500 razy az przejdzie cale:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Panowie gdzie sa jakies fajne questy... ? ;] Bo sama walka mi sie znudzila :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 A ja sobie od nowa postać tworzę :) Tym razem będzie to dealer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kancik666 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Mi tez wszystko jedno kto bedzie szefem byle byl to ktos kto duzo gra i zna sie troszke na tej gierce. A teraz do rzeczy moze napiszecie wkoncu kiedy, gdzie i kto bedzie zbieral ta kase na gildie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buc Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 szef czyli Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 dzisiaj jest zebranie o 20 przy fontannie w junion!! i tam sie ustali ja proponowalbym zeby teraz kazdy napisal ile jest wstanie wyłożyc na klan!! ja np. bede mial dzisiaj o 20 kolo 70k:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Boshe licytujecie sie o tego "szefa" klanu.. Nie mozna do topicu ankiety "dokleic" ? Kazdy se zaglosuje i gites.. Co to za roznica... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grmx Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) sciagam . zobacze co to za gierka ... choc watpie zeby zaspokoilo moja chcice na wow'a Edytowane 12 Lutego 2005 przez Grmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 zaklada sie!! nie łaska przeczytac paru stron tematy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 co to jest Hitting Rate !!!!!!! bo mam taki fajny pierscionek i pare itemow z tym i niewiem czy mi sie oplaca zmieniac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonek Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) ktos tam sie pytal czemu ma zawsze zle id. tam chodzi o to ze twoj nick zaczyna sie z duzej litery a musi byc z malej. ponawiam moje pytanie.. wie ktos /spoykal sie kto z tym: jak wpisuje na stronce www.roseon.com id i pass moge wejsc na konto, ale jak wpisuje to samo w grze wyskaakuje mi ze wrong password. jak wciskacie ok po wpisaniu id i hasla, tez wam znikaja gwiazdki w polu "password" ? zalozylem juz 2 konta i to samo. mam taka prosbe: moze ktos sprobowac wejsc na to konto :bonulek///hatebreeder i napisac czy wszedl ? Edytowane 12 Lutego 2005 przez Bonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 A jak to przejść? Bo za każdym razem mam to: 1272699[/snapback] co do wywalania sie updatu to zaowazylem u siebie ze jak mam wylaczona proxe to sie nie wywala. Moze to to:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszko Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 heh .. kto nie dal kasy na zrzute ??.. mialo byc po 66k.. niektorzy dali wiecej a tu lipa brakuje troche sporo.. mysle ze trza nasza liste troche updete-towac.. :/ .. albo kasa albo jakies wytlumaczenie cokolwiek by sie przydalo :P.. Jak wszycy razem to razem :P .. Jeden za Wszystkich wszyscy za jednego :) nawet na kule nie mam :/ ale se poradze :P .. :) dalem wszystko co mialem :) wystawilem maski zwykle "Z" po 2.9k w junion przy wyjsciu-serwer 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wito Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 czuje sie zdecka olewany :? pzyjmujecie itemki jako zaplate? i co to jest te hitting rate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 No itemki nie za bardzo :) Postaw stragan i sprzedaj, a jak nie pójdą to u NPC. Hitting Rate to coś w stylu celności :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 celnosc albo szybkosc uzezen trafnych:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Dobra nie jestem znawca tego typu gier wiec mam pytania... 1. Character - Status Do czego to? Mam tam 120 punktów. 2. Character - Unio Tez nie wiem do czego? 3. Item - Etc. Tez nie wiem doc zego te przedmioty. 4. Skill mam SP28 5. Lepsze bronie tsza qpowac czy mozna je znalesc tak jak tyczke i mieczyk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Borowik Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 hmm... zainstalowalem/zupdatowalem/zalozylem acc bez problemu... ale nie moge na nie wejsc... kiedy wpisuje id/pass na stronce www.roseon.com wszystko jest ok wchodze na acc... ale kiedy wipsuje to samo w grze wyskakuje mi "wrong password"... wie ktos dlaczego ? na irca wchodzilem, ale kanal pusty :( gRRR. zalozylem drugie acc i ten sam problem :( ehh same problemy z tzm rose... mam nadzieje ze jesli kiedys to wlacze to okaze sie ze bzlo warto :) hmm. jak wciskacie ok to z pola password tez znika wam haslo czy zostaje ? znaczy ***** wam znikaja ? :) 1271664[/snapback] ok thx.. hmm nie wiem za bardzo co jest, chyba sobie w rose nie pogram :(.. a szkoda. no nic, milego grania wszystkim :) 1273711[/snapback] Żeby wejść do gry trzeba się na stronie zarejestrować. Spróbujcie (jeżeli używacie innych przeglądarek) pod Internet Explorerem, niektórym pomaga. W moim przypadku pomogło wyłączenie firewalla. Tego też polecam popróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soSna Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 1. Character -> status - tam mozesz dodawac na plusach pkt do okreslonych statow ... narazie lepiej niedawaj tam nic dopuki pracy nieznajdziesz bo to zalezy od tego jaka wybierzesz ... Soldier wymaga wkladania w STR i CON. Reszty si eniezabardzoi orientuje ... wiem, ze lucznicy (np. hawker ) potrzebuja DEX (celnosc), dealerzy, ktorzy craftuja potrzebuja SEN (ponoc daje +stats do zrobionych itemow ). Muse raczej na pewno INT ( inteligencja - potrzebna do rod, stuff i wand ). Ale jezeli wybierasz inna prace niz soldier to pytaj si einnych bo ja sie na nich nieznam : P 2. Character -> union - narazie Ci niepotrzebne ... tam sa pkt ktore zdobywasz na questach unijnych, unin battlach - zeby je zdobyc musisz sie zapisac do unii ( wpisowe 30.000z ) : ) 3. Item -> ETC. - tu sa dropy ktore podnosisz jak zabijesz monstery ( niezawsze wylatuje etc., czasami kasa albo nic ). Mozna je sprzedawac w NPC. UWAZAJ !!! Jezeli masz Bird Feather albo Iron Threads to niesprzedawaj ich tanieo ... dla dealerow moga byc warte od 1000z w zwyz wiec niedaj sie wydymac gadkami w stylu "one sa go*** warte wiec daj mije zadarmo" : >. Z 10 piurek, 15 iron thread i 15 clothsow dealer moze zcraftowac fairy wings, ktore potem sprzedaje za 40-75k : P. Z jednego insect wings i czegos tam jescze dealer robi maske wiec tez ich tanio niesprzedawaj : P mysle ze 500z za sztuke to niska cena. 4. Skill - SP ( skill points ) sa potrzebne do kupowania skilli. Sa ta takie ksiazeczki ktore kupujesz i robisz z nich Active i Passive skille. 5. Na poczatku lepiej kupowac - ALE KUPUJ Z KIMS KTO SIE ZNA NA CENACH ( czyt. ktyos z tego forum - mozesz poprosic aby kupil cos o wiele taniej w Junon Polis ). Na poczatku beda Ci zazwyczaj wylatywaly gloves albo shoes. !SUMUJAC! Dobrze sie zastanow nad wyborem pracy : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Mam juz 10 level i zdaje sie ze moge pracowac, gdzie znalesc prace? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...