misieek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Nie wiem gdzi to umieścić, ale proponuje zrobić subforo AMD32Bit i AMD64Bit... Co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Nie wiem gdzi to umieścić, ale proponuje zrobić subforo AMD32Bit i AMD64Bit... Co Wy na to? 1254841[/snapback] jestem za a nawet przeciw :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 w sumie nie mam nic przeciwko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Ja też jestem za ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Cieszy mnie to <lol> A więc jeśli narazie popracie jest 100% to podam ten topic do moderatorów i administratora. ...to pewnie bedzie śmietnik lub przeniesiony bedzie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Jeszcze nie czas ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 A nie chcecie od razu działów duron model 7, duron model8, athlon model 6, athlon model 8, sempron model 8, atholn model 10, athlon model 10 with 256KB L2 cache, sempron model 10 with 256KB L2 cache itd z K8? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 I przy okazji ludzi z Intela też by coś chcieli... Karty graficzne również... Nie możemy ich dyskryminować... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 To nie testowe ;] My z mechl!k'em chcemy dzial dla PIMP'ow i o bling bling ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 Egzakly Nigga.... Ale zapomniałeś jeszcze o Biczes... Już ja się o to zatroszcze... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 Ach zajechalo poprawną polszczyzną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...