GenghisKhan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 nie wiedzialem czy dac na osla czy tutaj ale jednak ma to zwiazek z winda wiec dam tu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 mnie przypomnial sie blad ze skrotem do jakiejs stronki ktory w swej wymowie byl rownie wesoly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 jeszcze jakby wiadomo bylo przy akiej okazji wystąpił ten bład to by było dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 mnie to wygląda na jakiegoś trojanka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 mnie to wygląda na jakiegoś trojanka 1262377[/snapback] to ci zle wyglada blad wyskoczyl podczas kopiowania plikow na Gmail Drive (kto wie co to jest ten wie) nie pytac;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Z tego co zauwazyłem to gmail drive nie przyjmuje niektórych typów plików i wtedy rzuca takimi komunikatami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 LOL :lol: Ktoś tu kiedys zapodawał cała kolekcje takich śmiesznych błedów... Jak komus sie chce to niech poszuka i da linka;] (Mi sie nie chce :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...