2002JSQ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Mecza mnie troche powiadomienia na odpowiedzi w tematach, w ktorych uczestnicze. Wlaczylem je w panelu kontrolnym/Zarządzaj kontem email. Lecz problem jest w tym, ze dostaje tyle maili, ile ludzi odpowie w temacie. W starym forum dostawalem 1 powiadomienie, a kolejne nie dochodzily zanim nie odwiedzilem tematu. Czy w IPB mozna tak zrobic? A moze mozna, tylko nie wiem jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108620&st=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Dzieki, sprawdze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ja po 3 dniach nieobecności na forum dostałem 1347 maili z powiadomieniami :blink: Od razu się zorientowałem, że coś nie tak :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ja po 3 dniach nieobecności na forum dostałem 1347 maili z powiadomieniami :blink: Od razu się zorientowałem, że coś nie tak :lol: 1284199[/snapback] o shit :o ja najwiecej tylko 80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 ja mialem max chyba 150, ale jest juz wmiare ok, bo jak juz sie trafi, ze maile dochodza to max 1-3 z tematu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 mam podobnie jak niemiec, ostatnio wlasnie sie to jakos unormowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Czy to coś z moim kontem pocztowym czy powiadamianie na maila o nowych postach w obserwowanych topikach przestało działać? Bo od jakiegoś czasu nie dostaję maili z powiadomieniami :? :/ Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Moze nikt nie odpisuje :wink: To jest pierwsze powiadomienie, jakie dostalem od X czasu, ale oznacza, ze system dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Moze nikt nie odpisuje :wink: To jest pierwsze powiadomienie, jakie dostalem od X czasu, ale oznacza, ze system dziala. 1361655[/snapback] Odpisuje, odpisuj, bo pojawiają się nowe posty w wątkach, w których i ja pisałem. Tyle, że ja nie dostaję o tym powiadomienia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 to jest w ustawieniach w panelu użytkownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...