Gość seraf Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 skladalem ostatnio 2 kompa do domu. wybor padl na a64 2800 i dfi na 754. jednak gdy zobaczylem dfi na sli i abita AN8 Fatal1ty zakochalem sie w nich. jednak cena dfi w wersji sli przywrocila mnie do rzeczywistosci. patrzac na cene Fatal1ty pod intela nawet nie mylalem o jej wersji pod a64. a tu takie zaskoczenie AN8 Fatal1ty. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16299 500 z groszem. to nie reklama bo wiem ze te sklepisko do tanich nie nalezy i osobiscie ich nie lubie, ale sam pulap ceny tej plyty na polskim rynku. taniej znajde napewno gdzie indziej. wiem jedno dfi i athlon ida do zyda. musze miec ta plyte :-)) Jezeli ktos juz ja ma i moze sie podzielic wrazeniami to zapraszam do dyskusji. :-) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V_i_c_t_o_r Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 ja wlasnie dzis ja kupilem w komputroniku :P za 580zeta... w innych sklepach cena powala na kolana:) jak potestuje napisze cos:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 potestuj - pospisuj opcje z biosu i daj znać - zaktualizuje w zestawieniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 ja wlasnie dzis ja kupilem w komputroniku :P za 580zeta... w innych sklepach cena powala na kolana:) jak potestuje napisze cos:) 1293197[/snapback] fakt w braw chca 750. chyba cos w komutroniku sie ktos pomylil nie wierze ze kupi sie ja za ta cene. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Zabawne sa te wentylatorki na pamieci jak max vdimm to 2.85V :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 JEżeli ta płyta będzie taka tania to jak sprzedam moje sprzety to ją zakupie :] tylko że musze znać możłiwosci oc itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V_i_c_t_o_r Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 cena w komputronik.pl nie jest pomylka... moje zamowienie jest juz realizowane i cena UWAGA 581zl BRUTTO !!!!!!!!!! placilem przelewem, wiec wysla plyte pewnie jutro:/ moze dostane ja w sobote.........:((((((((((((( No ale 581zl za abita fatal1ty :D to moge poczekac dzien/dwa:) PS: Mam nadzieje ze nie jest to jakas wersja okrojona albo inny badziew! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Sprawdzcie kolory gniazd. Abit ma w ofercie AN8 bez bajerów (typu te wentylatorki) która ma inne kolory gniazd (np PCI nie są czerwone tylko białe). Więcej info i fotki na stronce Abita. Oby możliwości OC dorównały NF7:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 A ja tak z off topu- czemu w podtemacie piszesz "uff, jestem wsciekly"?? Chcialbys za tego abita WIECEJ zaplacic? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 A ja tak z off topu- czemu w podtemacie piszesz "uff, jestem wsciekly"?? Chcialbys za tego abita WIECEJ zaplacic? ;] 1295211[/snapback] Chyba chodzi o to ze seraf wsciekl sie na to ze kupil juz DFI na s754 zamiast troche poczekac i kupic "Fatalnego Abita" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Chyba chodzi o to ze seraf wsciekl sie na to ze kupil juz DFI na s754 zamiast troche poczekac i kupic "Fatalnego Abita" :) 1295830[/snapback] dokladnie :-)) tak flagowym kompem w odmu musi zostac pieckot. inaczej zostal byl a64 na fatality, ale poczeka sie troche kaska bedzie to i zestawik na a64 i tym abicie :-)) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Koniecznie muszę ją mieć...:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V_i_c_t_o_r Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 cholera wlasnie dostalem maila z komputronika, ze plyta dojedzie do mnie najwczesniej w poniedzialek:/ bo DHL nie wozi paczek w sobote do mojego miasta:/ no coz wyglada na to ze najwczesniej w poniedizalek dam znac co i jak i czy warto:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Ale zauwązyliście że jak sie zmieni na większy raditor na chipsecie to moze nachodzic na karty pcie:) i niema otwórów wokół socketa przez co jest utrudnione montowanie WC i FC :/ a ja mam mieć fc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Sory pomylięłm sie jak zdejmie sie ten plastik to pokaża sie otworki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 na hardocp bardzo narzekają na fatal1ty ( nie wiem czy tego pod a64 czy pentiuma) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Daj linka aklbo jakieś konkrety bo ja myśłe o tej płycie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Na hardocp testowali płytę pod pentiuma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...