eXelium Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam. Mam pytanie czy wiecie może gdzie można znaleźć tanio abonamenty na Live! na rok? Wcześniej widziałem dużo po 130-140zł (oczywiście jak nie miałem kasy) natomiast teraz wszystkie ktore widze są za 190-200zł. Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 new bioshock screens :) i jeszcze kilka tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2007 Sciągnąłem demko Crackdowna i bleeeeeeee. Brzydkie to to jak noc. Listopadowa w dodatku ;) A myslalem ze gierka bedzie kolejna w kolejce do zakupow. Dobrze ze demko wyszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 ten bioshock niezbyt fajnie wyglada w porownaniu do tego co prezentowano na screenach. Jakos tak ubogo, blado, aliasing itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 ten bioshock niezbyt fajnie wyglada w porownaniu do tego co prezentowano na screenach. Jakos tak ubogo, blado, aliasing itd... Niezbyt fajnie? Tragicznie w porownaniu do filmow z gameplaya.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Niezbyt fajnie? Tragicznie w porownaniu do filmow z gameplaya....to dobrze czy źle? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malsumis Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 http://www.360-gamer.com/news.asp?id=270 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 http://www.360-gamer.com/news.asp?id=270niesamowite, co w tym dziwnego dla tych ludzi, " nice bonus for Sony" :mur: GRAW 2 DEMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 To może jeszcze raz spytam czy ktoś przypadkiem nie wie gdzie można "tanio" dostać Abonamenty roczne na xbox live. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 (edytowane) To może jeszcze raz spytam czy ktoś przypadkiem nie wie gdzie można "tanio" dostać Abonamenty roczne na xbox live.zalezy co rozumiesz przez słowo "tanio" np. 199zł to tanio czy nie? jak dla mnie 16,58zł / miesiąc to w miarę tanio ;) Edytowane 31 Stycznia 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 Symbioza [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 2491799[/snapback] Symbioza [; było po za tym co wy widzicie w tym niesamowitego? Przecież Champions League sponsorowana jest przez Sony, co w tym dziwnego, że adboardy z logiem PS3 pokażą się w grze skoro są w rzeczywistości? jak któryś piłkarz wypowie się w pozytywach o PS3 to też powinien zostać wywalony z tej produkcji? przecież tej gry nie robi Microsoft tylko EA :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXelium Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 zalezy co rozumiesz przez słowo "tanio" np. 199zł to tanio czy nie? jak dla mnie 16,58zł / miesiąc to w miarę tanio ;) Tanio rozumiem od 130zł do 150zł (takie widziałem wcześniej od można powiedzieć godnych zaufania allegrowiczów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 31 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2007 GRAW 2 nawet fajne ale w kolejce do kasy stac raczej nie będę. Zaskoczył mnie szybko pojawiający się napis "To be continued" to demo jest przesadnie krótkie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Taki "tanie" abonamenty xlive czyli 120 PLN/rok to musze zmartwic kolege eXelium, ze to byly "rabanki ze sklepow" w Anglii, jak i calkiem pokazny odsetek towarow na Allegro pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Tanio rozumiem od 130zł do 150zł (takie widziałem wcześniej od można powiedzieć godnych zaufania allegrowiczów). Za 170 zł Xbox 360's Seriously Flawed DVD Playback jak widzimy xbox 360 do DVD na dzień dzisiejszy się nie nadaje :unsure: How Much Power Does Your Xbox 360 Use? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 1 polska gra na 360tke :) troche screenow z wersji PC http://www.deadalfs.co.uk/indabag/2438/index.html i filmik z gameplay 360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 no raczej jedna z dwóch :] Two Worlds również jest tworzony przez Polaków z Reality Pump http://www.2-worlds.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) no raczej jedna z dwóch :] Two Worlds również jest tworzony przez Polaków z Reality Pump http://www.2-worlds.com/ Gdybym miał w chaci jakiś telewizor HD-Ready, to już teraz bym zaczął zbierać na iX360. Te panoramy: http://www.2-worlds.com/?l=en&act=pan# mnie zachwiciły, mimo iż nie są niby jakieś "duper-ekstra-egzdaza", to mają swój klimat. Szczerze, to Settlersy (części 3 i 4) mi się przypomniały. BTW, jak dobrze pamiętam, to była jeszcze jedna (przynajmniej) polska gra robiona na iXaO. Edytowane 1 Lutego 2007 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 (edytowane) Tanio rozumiem od 130zł do 150zł (takie widziałem wcześniej od można powiedzieć godnych zaufania allegrowiczów). XBOX Live GOLD 12 + 1 150zł :D edit czyli lipa :[ Edytowane 1 Lutego 2007 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 W innych przypadkach: - rejestracja przez strone www - rejestracja konta w Polsce lub innym kraju - przedłużenie obecnej subskrybcji - chęć przyłączenia sie do XBL po ukończonej rejestracji kod będzie bez użyteczny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Xbox 360's Seriously Flawed DVD Playback jak widzimy xbox 360 do DVD na dzień dzisiejszy się nie nadaje :unsure: jakość powala, co za szajs :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Kto chętny na partyjkę PES6 @ xbox live? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Apropo testu napedu DVD. Mam dwa stacjonarne DVD, zaden DENON za 10K, jeden PHILIPS DVP 630, i w moim przypadku przeprowadzony test wyglada podobnie tylko zena kożyść XO. (moze przez upscaling do 575p) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Xbox 360's Seriously Flawed DVD Playback jak widzimy xbox 360 do DVD na dzień dzisiejszy się nie nadaje unsure.gif nie wiem skad oni taka jakosc wzielo wczoraj ogladalem film na dvd ( testowy do lcdkow ) i zadnych takich rzeczy na lcd nie widzialem wrecz przeciwnie .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Apropo testu napedu DVD. Mam dwa stacjonarne DVD, zaden DENON za 10K, jeden PHILIPS DVP 630, i w moim przypadku przeprowadzony test wyglada podobnie tylko zena kożyść XO. (moze przez upscaling do 575p) pozdrawiam a jak połączysz kablem VGA to masz upscalling jeszcze lepszy. Ja mam do 1366x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 (edytowane) hmmmm czyli ten test to fake? ...and you can get better playback out of many other DVD players—even a PlayStation 2 doesn't have many of these issues!to chyba jakiś żart ;) edit: znalazłem inny test DVD w iksie: The Xbox 360 is a pretty good DVD player, given its primary purpose. Its performance is pretty close to the average DVD player at this price point... Edytowane 2 Lutego 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ostatnio czytałem,że padnięte X360 nie są wymieniane w ramach gwarancji na kompletnie nowe.Dostaje się wersje odnowioną(refurbished).Jedynie w przypadku,gdy uszkodzenie nastąpi do 2 tygodni od daty sprzedaży, sprzęt wymieniany jest na nowy.Hmm A playback DVD IMO może być poprawiony w ramach kolejnych update'ów -ale czy i kiedy to nastąpi to osobna kwestia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Ostatnio czytałem,że padnięte X360 nie są wymieniane w ramach gwarancji na kompletnie nowe.Dostaje się wersje odnowioną(refurbished).Jedynie w przypadku,gdy uszkodzenie nastąpi do 2 tygodni od daty sprzedaży, sprzęt wymieniany jest na nowy.Hmmtak wolno?! jak wymienia to wg prawa chyba tylko na nowy, nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 Nie koniecznie muszą wymienić na nową, według prawa sprzet ma być naprawiony lub wymieniony na sprawny, nic nie pisze że muszą wymieniać na nowy. Serwis microsoft Polska to żenada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...