Konar Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 Wiec tak mam pytanie czy moge zareklamowac np forum i jakis server w opisie? Bo w regulaminie nic takiego nie znalazlem, a nie chcem sobie zalatwic kilku nie potrzebnych punktow. Prosilbym o odpowiedz Panow prowadzacych. Chodzi mi zeby rozslawic pewne miejsce. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 nie nie mozna. ale za "Dostaje ostrzeżenia za to, że nikt nie czyta tamtego postu w kategorii - n/c inni napewna nie zostana nawet zaczepieni" mozna sie nam powaznie narazic i zrobic sobie przerwe od forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 troche to niesprawiedliwe... n/c Dlaczego luks_pl pozwalacie na takie praktyki a innym userom NIE?! Sry ale to nie wporzadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Ehhhh... nie chce mi się po raz kolejny tłumaczyc... Poczytaj poprzednie strony - jezeli nadal mało info odezwij sie do do luksa... P.S. Luks dzieki za darmowe pamieci i dyski... pasuja do nowej karty graficznej od Ciebie... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 troche to niesprawiedliwe... n/c Dlaczego luks_pl pozwalacie na takie praktyki a innym userom NIE?! Sry ale to nie wporzadku. 1333295[/snapback] Po 1 nie jestem userem. Po 2 wiem, że mnie nie lubisz :-P Po 3 po co piszesz ten sam post w 2 miejscach :?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 z tego co wiem to luks jest ztłikowany więc moze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 z tego co wiem to luks jest ztłikowany więc moze :P 1333436[/snapback] W końcu jedyny, który to zauważył :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 wow ktos nie lubi luksa! yo ziomal:) ja tez go nie lubie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 Nie lubicie go tylko dlatego że jako jedyny może dawać reklame w podpisie? Ehh, szczerze mówiąc to ja nic do niego nie mam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 przeciez on ma link do innego topiku na tweaku a nie do innej witryny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 wow ktos nie lubi luksa! yo ziomal:) ja tez go nie lubie 1346447[/snapback] PL4Y3R: wiesz ze jestes tutaj warunkowo a znowu zaczynasz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 24 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2005 przeciez on ma link do innego topiku na tweaku a nie do innej witryny :wink: 1346867[/snapback] Dokładnie, a sie czepiają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2005 jak ja lubie te problemy o nic... dżizas... dajcie sobie spokoj, po co smrod rozsiewac na forum, co ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 (edytowane) zassajcie lepiej jakieś jajo... :D edit: nie no [ciach!]a, ja [ciach!]le dlaczego wyedytowano mój podpis? czyżby któryś moder nie znał dobrze regulaminu? 5. Umieszczania reklam, z wyjątkiem: a) działu "Giełda" (kupię, sprzedam, inne), a co ja miałem w popisie? fakt, kiedyś byłem moderem, ale regulamin się trochę zmienił i widocznie dalej jestem bardziej na bieżąco od ludzi trzymających porządek. brawo varrol, poczytaj regulamin bo coś nie za bardzo z Tobą. Proszę o cofnięcie punktów, bo mnie wk denerwuje te 10% i nie traktowanie mnie jak newbie bo na forum nie jestem od wczoraj... Edytowane 26 Marca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 kucyk, na >> do modera, który to zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 kucyk, na >> do modera, który to zrobił. 1351005[/snapback] nie chcę mi się gadać z varrolem, nigdy go nie lubiałem (mogę? :razz: ), zachowa się jak tam będzie chciał, zakopie głowe w piasek i się nie pokaże, albo chociaż wyedytuje mój podpis, bo nie będę po moderze poprawiał, bo znowu zarobie punkta :-> kurcze, takie coś mi zrobić, takiemu leborgowi, MeHowi i innym to rozumiem :lol: :wink: , ale mi? co za wstyd :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Zapomniales o mnie ;] Musze przewijac pasek aby zobaczyc wszystkie opisy warnow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...