sugar77 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 A na jakim napięciu tak chodził?? :wink: 1534837[/snapback] 1,550 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Czy jest szansa że sprawdzicie ich stabilnosć?? A może po prostu weźmiecie sie za oficjalną selekcję :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Prime SamllFTT 2h z zegarem 2970MHz oraz jakimś znośnym napięciem i mogę kupić takiego CPU ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugar77 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Czy jest szansa że sprawdzicie ich stabilnosć?? A może po prostu weźmiecie sie za oficjalną selekcję :wink: 1534896[/snapback] Nie ma czasu, za dużo roboty jest :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 tak czy siak ile prockow z 17 tyg chodzi sobie w windowsie z takim zegarem ? 1534853[/snapback] I moj tez chodzi sobie na 2970MHz :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 @sugar77 --> a pamietasz moze jaka była temperaturka przy tym 2970 na 1.55V i Gig Typhoonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sugar77 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) @sugar77 --> a pamietasz moze jaka była temperaturka przy tym 2970 na 1.55V i Gig Typhoonie 1534972[/snapback] nie przekraczała 48-49 po edicie: oczywiście as5 Edytowane 7 Lipca 2005 przez sugar77 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 no wlasnie o to mi chodzilo ze pojedyncze sztuki tak chodza po selekcji - a np moj procek to pierwszy z brzegu i jezeli 4spped nie sciemnia zeby nagonic klientow i wzieli rowniez pierszego lepszego to mamy dobry tydzien w koncu :) zaba26 moj procek prakycznie potrafi co samo co twoj:) identyczne mhz aha tak jak mowilem podajecie napiecia z smartg a tymczesem real sa duzo wieksze -dzis nawet o tym pisalem i mierzylem miernikiem -roznica spora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 No ja zakupiłem w 4speed.pl. Zobaczymy co mi przyjdzie tylko że na razie sprawdzić nie bede miał gdzie. Musze kogoś poszukać po znajomych co ma DFI na s939 no ale ciężko będzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Witamy Nie robimy selekcji - sprzedajemy jak leci :) aktualnie mamy serię 0521 DPWA jest jeszcze kilkadziesiąt sztuk nie było czasu żeby się z tym zmagać i testując na szybko mieliśmy 2970 mhz na big typhoonie i nf4 ultra d zainstalowiliśmy winde , chodziło stabilnie ok półtorej godziny - potem trzeba było iść do domu :) pozdrawiamy ekipa 4speed.pl 1534795[/snapback] Tu piszecie, że macie serię 0521DPWA, a na waszej stronie 4speed.pl (i Allegro) piszecie o 0521DPMW. Tu piszecie o wynikach rzędu 2970MHz i to samo piszecie na waszej stronie... O co tu chodzi, jaką serię posiadacie na stanie w sklepie, no i na jakiej serii udało się dolecieć do 2970MHz? Edytowane 7 Lipca 2005 przez Boxster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Jak wszystko dobrze pójdzie to dziś dołączę do grona "wenecjan". Procek jest w drodze. Ma to być 3000+ 2,8 @ 1,42 vcore. Może w weekend potestuję. Jeszcze tylko PowerX ..... Pozdrowienia dla Sprzedającego ;) Stary Winchester do sprzedania, wersja box, 3 lata polskiej gwarancji (prawie 3 lata), papierowa gwarancja, komplet: proc, mało używany wentyl, pudełko, gwara. TANIO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 aha tak jak mowilem podajecie napiecia z smartg a tymczesem real sa duzo wieksze -dzis nawet o tym pisalem i mierzylem miernikiem -roznica spora a jakiego rzędu to była różnica? ofkoz mowa o mobo DFI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 a jakiego rzędu to była różnica? ofkoz mowa o mobo DFI? 1535948[/snapback] Powiem ci z mojego doswiadczenia: przesiadlem sie z MSI K8N Neo2 plat i nie widze różnicy, może róznica występuje tylko przy niektórych, specyficznych ustawieniach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 1.5 v bios 1.505 miernik idle 1.52 miernik prime smallff cpu-z &smartg 1.47 v roznica spora -innych wartosci nie sprawdzalem bo mam ciezki dostep do pomiaru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) A co tam, nie wiem jakim cudem ale jeszcze urwalem 18 sekund z ostatniego liczenia :lol: O kurde :D poprawka: juz sie dalo :lol: Edytowane 8 Lipca 2005 przez zaba26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Nie dało sie jeszcze bardziej pomniejszyć tego screena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) No zaba26 fajnie ale ja chyba ślepy jestem bo nic nie widzę na tym screenie ;) EDIT: Już lepiej. Coś trochę dziwnie niski wynik, kurde bardzo niski. Edytowane 8 Lipca 2005 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) @Mardok: No kurde teraz jest wszystko w porzadku(screen jest poprawiony) :angry: EDIT: No niski, sam nie wiem czemu :lol:, no ale chyba lepiej jak jest niski :lol: Edytowane 8 Lipca 2005 przez zaba26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Kurde aż dosłownie nie możliwe, taki czas na takich MHz kurde cuda się dzieją. Szkoda tylko że nie dałeś screena z międzyczasami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Kurde aż dosłownie nie możliwe, taki czas na takich MHz kurde cuda się dzieją. Szkoda tylko że nie dałeś screena z międzyczasami. 1536214[/snapback] Sproboje jeszcze raz machnac superpi i podac screena z miedzyczasami :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Jak się „uda” to się pochwal no bo cholernie ciekawy jestem wyniku ;) A system to XPSP2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 To jest wynik na Win 32, czy Win 64? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Specjalnie dla Mardoka :wink: System XPSP2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Nie ma różnicy między Xp64 a Xp32... A swoją drogą wyjątkowo kiepski wynik uzyskał zaba26 :D Myslę, ze conajmniej z 7 minut za duzo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 zaba26 Skad nagle taka poprawa? Z tego co pamietam narzekales, ze jak na takie ustawienia masz strasznie slaby czas... (?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) zaba26 Skad nagle taka poprawa? Z tego co pamietam narzekales, ze jak na takie ustawienia masz strasznie slaby czas... (?) 1536278[/snapback] Juz pisalem kilka postow wczesniej skad taka poprawa na czas 11,36, ale ten wynik nie mam pojecia jak zrobilem :D , po prostu czysty system, i powylaczane wszystko co sie dalo :lol: Edytowane 8 Lipca 2005 przez zaba26 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoZy Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Pięknie pięknie Zabciu :) Tak sobie patrzę i zazdrość ma wzbiera i wzbiera LOL. A i nadziej troche bo proc z tego samego źródła co mój :) Tym właśnie sposobem jesteś 3 w ogólnym i drugi w K8 jeśli chodzi oo SPi - o ile podeślesz wyniczek tam gdzie trzeba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Wynik ok. suma się zgadza ja bym go zgłosił do rankingu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Wynik ok. suma się zgadza ja bym go zgłosił do rankingu ;] 1536587[/snapback] Wyniczek wyslany :wink: , teraz jeszcze bede meczyl 2k1 <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Z grafą jaką masz i tym prockiem powinieneś pozamiatać. Pytanie tylko czy wiesz jak...? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...