Skocz do zawartości
und3r

Tytuły Postów Z Dużych Liter

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie - czy każdy wyraz tytułu nowego watku musi być pisany z Wielkiej Litery?? Denerwuje mnie to :? Czasami wielkość liter jest ważna i nie powinno automatycznie zmieniać:/ Chyba, ze da sie to ustawic w panelu kontrolnym? Jesli tak to watek do kasacji :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie śpią ;]

Ogólnie jest tak zrobione bo masa osób lubi tytułować topiki z capsem albo ZmmIEnNą wIeLkOścIą LiTeR.

eee.... :P To przez jakiegos mŁodzIeŻoWeGO eLoZioMaLa wszyscy mają cierpiec?? Jak zauważysz topic zatytułowany w TeN SpOsOB to po prostu go zmien i daj karne, a to ograniczenie zdejmij bo jest baznadziejne:> Bywa, ze wielkość liter ma znaczenie.

Czekam na (pozytywne) rozpatrzenie wniosku;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty chyba masz jakas megalomanie;] (a wlasciwie to na pewno masz :lol: ) Ja rozumiem, ze mozna byc Miedzygalaktycznym Imperatorem, ale zeby od razu pol forum banowac?;] Bo ja jak pamiecią siegam, to moze ze dwa TaKie TOpICi sobie przepominam:> To nie jest blog, tylko forum Tweak.pl i zaprawde powiadam Ci, ze takie powalone tytuły beda pojawiac sie sporadycznie. Ja chce miec mozliwosc nazwania topicu jak mi sie podoba:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takiej mozliwości nie bedzie. Kilka nazw jest zabronionych.

Oj tam, za słowka mnie lapiesz:> Dobrze wiesz, o co chodzi:> Mi biega tylko o wielkosc liter. Zalożmy, ze podaje w tytule nazwe własna - no i zmienia mi na wielka litere, mimo ze powinna byc mala. Rozumiesz problem??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem własnie... nie zawsze zmienia litery na wielkie... W tym watku np napisalem tylko pierwszy wyraz z duzej, a mimo to pozmienialo na wielkie litery w kazdym slowie. Ostatnie kilka watkow jakie zakladalem rowniez byly z duzych - nie wiem od czego to zalezy. Moze mi wyjasnisz??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi