Above Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 to źle szukacie , po pierwsze patch 1.3 podstawa . Po drugie Pure serwer na ANY (uczciwy serwer - dowolny) , do tego dawajcie zawsze puste i pełne serwery + zamknięte gdyż sprawniej to wyszuka. Samych serwerów DM wieczorem jest ok 20-30 na których można zagrać , dla niedowiarków moge zrobić screena. Co do CTF tam jest ciężko , 5 serwerów góra ale już VCTF i WAr to nie ma co narzekać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Ofc ze 1.3 ;). Z DM,War,vCtf nie ma problemów. Z dobrym tdm albo ctf już tak :< a zwykły ctf jest kapitalny (instagib też ale zwykły bardziej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Jak ktoś potrzebuje pomocy to zapraszam do przyjaciół w ut3 , mój nick to Above ;) Czy ty czasami nie jesteś moim frendsem w ucie? :wink: Mam jakiegoś frenda Above ale wydaje mi się że po angielsku do mnie rozmawiał.. chyba, że mi się pomyliło skimś.. Zaraz puszcze mu/Ci pw przez uta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 ? UT3 doczeka się dodatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 To by było wprost genialnie ;). Jeszcze jakby dodali assault to byłbym w 27 niebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 W takim razie czekamy czekamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 No fajnie, że coś się dzieje. A jak ktoś chce mnie dodać na UT3 to: stranded ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Steam od wczoraj akceptuje seriale box'ów. Fajna sprawa przed szykowanym dodatkiem. Swój już aktywowałem :D Edytowane 31 Stycznia 2009 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Steam od wczoraj akceptuje seriale box'ów. Fajna sprawa przed szykowanym dodatkiem. Swój już aktywowałem :DMożna wiedziec jaki dodatek ? :). Ostatnio w grach mało siedzie (głównie przez sesje i inne ciach!ły i ciach!iany LCD :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Patch, Steam Achievements, Titan Pack (w tekście link do szczegółów). Edytowane 31 Stycznia 2009 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) W końcu coś się ruszyło.... jako weteran wszystkich części mogę stwierdzić że trójka imho się nie umywa do poprzedniczek. Wprawdzie da się w to pograć, ale nic poza tym. Najlepiej widać to na oficjalnym forum UT, w działach z modami/mapami. Do momentu wyjścia trzeciej części nie było tygodnia żeby nie pokazało się kilka czadowych mapek czy innych dupereli dla UT2K4. Teraz zaglądam tam raptem raz na miesiąc, a i tak zwykle nie ma nic wartego uwagi do zassania dla trzeciej odsłony. W UT3 strasznie męczy powtarzalność map, wszystkie są do siebie podobne - pewnie dzieje się tak przez dużą ilość "klocków" przygotowanych przez autorów do tworzenia leveli. Generalnie Epic puścił całą parę w Unreal Engine 3 - kasy już na nim natrzepali, więc mogą teraz doszlifować niedopieszczonego dzieciaka :) Edytowane 1 Lutego 2009 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Ja się tam nie mogę doczekać ;) Przyznam się, że poniekąd właśnie z powodu UT3 zmieniłem kartę graficzną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) Daję info bezpośrednio z IRC: (12:09:09 PM) stranded`: http://screenshot.xfire.com/screenshot/lar...87b5658aedf.jpg (12:09:18 PM) stranded`: http://screenshot.xfire.com/screenshot/lar...ca9f2e06e33.jpg (12:09:24 PM) stranded`: http://www.epicgames.com/download/UT3Patch4beta1.exe :D EDIT: szybszy mirror, o wiele szybszy: http://paradise.unreal.com.pl/upload/Downl...Patch4beta1.exe Edytowane 9 Lutego 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 To jest kompatybilne ze Steam'ową wersją (bo się już przesiadłem)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Tak, podajesz ścieżkę do Steam/steamapps/common/Unreal Tournament 3 a wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 (edytowane) Patcha ściągnąłem, sprawdziłem conieco i oto wyniki :) Detale Na sprzęcie z podpisu gra chodzi płynnie na wszystkich detalach max. Co prawda w trakcie testów ściągało mi się jeszcze conieco i wywaliło jakiś błąd, doznałem lekkiego spadku fps (widoczne na którymś screenie) Na pierwszy rzut oka nie widać znaczących zmian w grafice (albo jeszcze ich nie odczuwam ;) ) Nad botami (prawdopodonie również nad graczami) wyświetla się nick w bardziej czytelnej ramce niż to było dotychczas. Spadek fps na koniec Czytelne podsumowanie (widać kto z jakiej broni najczęściej korzystał) System osiągnięć Można je rozwijać i sprawdzać status poszczególnych osiągnięć. Bonusik na koniec - zapowiedź nowego trybu (coś a'la harvester w Q3TA) Ogólnie jestem miło zaskoczony. Mam nadzieję, że wyszukiwarka serwerów nie zostanie jeszcze bardziej spieprzona niż to jest teraz. Edytowane 9 Lutego 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zapowiada sie bardzo ciekawie. Ogólnie jestem miło zaskoczony. Mam nadzieję, że wyszukiwarka serwerów nie zostanie jeszcze bardziej spieprzona niż to jest teraz.Tego chyba już sie pogorszyć nie da :lol:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zdziwiłbyś się ;) W sumie to rejestrowanie statystyk też muszą poprawić, gdyż część osiągnięć właśnie na nich się opiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Liczyłem na pełną przebudowę przeglądarki szczerze powiem, ale raczej nic tam nie zmienili prócz tego, że w końcu można połączyć się z IP bez używania konsoli. Menu jednak zmienili na lepsze, chociaż dla mnie nadal system Wstecz i Dalej jest dziwny jak na UT. Ale może coś z tym zrobią.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 http://www.gamespot.com/news/blogs/sidebar...lls-pc-ps3.html Titan pack bedzie wydany 5 marca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Patch wyszedł UT3 Free Weekend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 udalo sie komus pociagnac tego unreala ze steama? mi caly czas wyskakuje error o przeciazonych serwerach ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 To samo miałem. Teraz dla odmiany na okrągło resetuje mi się pobieranie. Najwięcej miałem 20% i znowu pobiera od początku :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 lol u mnie to samo, 20% i zaczyna popbierac od poczatku... O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Patch wyszedł UT3 Free Weekend Można link do patcha ? Kurcze nie moge go znaleźć na necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) Można link do patcha ? Kurcze nie moge go znaleźć na necie. Link do patcha dostępny jest na forum Steam'a wraz z instrukcją jak to wszystko zainstalować :) Niestety nie mogę go podać, gdyż w pracy mamy zablokowane takiego typu strony ;) Temat nosi nazwę - Don't let Steam to install it (lub coś w ten deseń) Swoją drogą - miałem ten sam problem wczoraj. Max 20 - 30 % i ściąganie leci od nowa. Zostawiłem włączonego PC na jakąś godzinę i w końcu się pobrało (pomimo faktu, że było napisane 5 minut ;) ) Edytowane 6 Marca 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 U mnie bez problemu doszło do 32%, transfer 700kB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 U mnie przez nockę się ściągnęło. A od ok 19-ej do północy za chiny nie chciało pójść. Dzisiaj zaglądam, steam nie odpowiada (już tak miałem z jakąś grą, że nie mógł ściągnąć i przestawał odpowiadać), ubiłem w procesach i myślałem, że znowu od zera będzie sciągał, ale jednak gra uaktualniona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpectatorX Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Można link do patcha ? Kurcze nie moge go znaleźć na necie. Takich rzeczy jak patche zazwyczaj wyszukuję na filefroncie albo gamer's hell. Proszę bardzo, patch numer 4, czyli ut3 v2.0: http://browse.files.filefront.com/Unreal+T...rowsefiles.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 http://forum.unreal.pl/showthread.php?t=38878 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...