Skocz do zawartości
BigSpider

Unreal Tournament 3

Rekomendowane odpowiedzi

to źle szukacie , po pierwsze patch 1.3 podstawa . Po drugie Pure serwer na ANY (uczciwy serwer - dowolny) , do tego dawajcie zawsze puste i pełne serwery + zamknięte gdyż sprawniej to wyszuka. Samych serwerów DM wieczorem jest ok 20-30 na których można zagrać , dla niedowiarków moge zrobić screena.

Co do CTF tam jest ciężko , 5 serwerów góra ale już VCTF i WAr to nie ma co narzekać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś potrzebuje pomocy to zapraszam do przyjaciół w ut3 , mój nick to Above ;)

Czy ty czasami nie jesteś moim frendsem w ucie? :wink: Mam jakiegoś frenda Above ale wydaje mi się że po angielsku do mnie rozmawiał.. chyba, że mi się pomyliło skimś.. Zaraz puszcze mu/Ci pw przez uta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu coś się ruszyło.... jako weteran wszystkich części mogę stwierdzić że trójka imho się nie umywa do poprzedniczek. Wprawdzie da się w to pograć, ale nic poza tym. Najlepiej widać to na oficjalnym forum UT, w działach z modami/mapami. Do momentu wyjścia trzeciej części nie było tygodnia żeby nie pokazało się kilka czadowych mapek czy innych dupereli dla UT2K4. Teraz zaglądam tam raptem raz na miesiąc, a i tak zwykle nie ma nic wartego uwagi do zassania dla trzeciej odsłony. W UT3 strasznie męczy powtarzalność map, wszystkie są do siebie podobne - pewnie dzieje się tak przez dużą ilość "klocków" przygotowanych przez autorów do tworzenia leveli.

Generalnie Epic puścił całą parę w Unreal Engine 3 - kasy już na nim natrzepali, więc mogą teraz doszlifować niedopieszczonego dzieciaka :)

Edytowane przez Aquarium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daję info bezpośrednio z IRC:

(12:09:09 PM) stranded`: http://screenshot.xfire.com/screenshot/lar...87b5658aedf.jpg

(12:09:18 PM) stranded`: http://screenshot.xfire.com/screenshot/lar...ca9f2e06e33.jpg

(12:09:24 PM) stranded`: http://www.epicgames.com/download/UT3Patch4beta1.exe

:D

EDIT:

szybszy mirror, o wiele szybszy: http://paradise.unreal.com.pl/upload/Downl...Patch4beta1.exe

Edytowane przez stranded

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patcha ściągnąłem, sprawdziłem conieco i oto wyniki :)

Detale

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Na sprzęcie z podpisu gra chodzi płynnie na wszystkich detalach max. Co prawda w trakcie testów ściągało mi się jeszcze conieco i wywaliło jakiś błąd, doznałem lekkiego spadku fps (widoczne na którymś screenie)

Dołączona grafika

Na pierwszy rzut oka nie widać znaczących zmian w grafice (albo jeszcze ich nie odczuwam ;) )

Dołączona grafika

Nad botami (prawdopodonie również nad graczami) wyświetla się nick w bardziej czytelnej ramce niż to było dotychczas.

Dołączona grafika

Spadek fps na koniec

Dołączona grafika

Czytelne podsumowanie (widać kto z jakiej broni najczęściej korzystał)

Dołączona grafika

System osiągnięć

Dołączona grafika

Można je rozwijać i sprawdzać status poszczególnych osiągnięć.

Bonusik na koniec - zapowiedź nowego trybu (coś a'la harvester w Q3TA)

Dołączona grafika

Ogólnie jestem miło zaskoczony. Mam nadzieję, że wyszukiwarka serwerów nie zostanie jeszcze bardziej spieprzona niż to jest teraz.

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liczyłem na pełną przebudowę przeglądarki szczerze powiem, ale raczej nic tam nie zmienili prócz tego, że w końcu można połączyć się z IP bez używania konsoli.

Menu jednak zmienili na lepsze, chociaż dla mnie nadal system Wstecz i Dalej jest dziwny jak na UT. Ale może coś z tym zrobią..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można link do patcha ? Kurcze nie moge go znaleźć na necie.

Link do patcha dostępny jest na forum Steam'a wraz z instrukcją jak to wszystko zainstalować :) Niestety nie mogę go podać, gdyż w pracy mamy zablokowane takiego typu strony ;) Temat nosi nazwę - Don't let Steam to install it (lub coś w ten deseń) Swoją drogą - miałem ten sam problem wczoraj. Max 20 - 30 % i ściąganie leci od nowa. Zostawiłem włączonego PC na jakąś godzinę i w końcu się pobrało (pomimo faktu, że było napisane 5 minut ;) )

Edytowane przez BLANTMEN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie przez nockę się ściągnęło. A od ok 19-ej do północy za chiny nie chciało pójść. Dzisiaj zaglądam, steam nie odpowiada (już tak miałem z jakąś grą, że nie mógł ściągnąć i przestawał odpowiadać), ubiłem w procesach i myślałem, że znowu od zera będzie sciągał, ale jednak gra uaktualniona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można link do patcha ? Kurcze nie moge go znaleźć na necie.

Takich rzeczy jak patche zazwyczaj wyszukuję na filefroncie albo gamer's hell. Proszę bardzo, patch numer 4, czyli ut3 v2.0:

http://browse.files.filefront.com/Unreal+T...rowsefiles.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi