ParanoiK Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ech. Jak przysłowie mówi - mądrzy ludzie się nie nudzą. Polecam najlepszego przyjaciela człowieka czyli książkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 pa po co kasa na bitewniaki ja gram/gralem na figurkach z papieru zrobionych za darmo:) kodeks se gdzies poszukaj - wiadomo gdzie:P i juz masz:P tyle ze ja grywalem w Warhammer Fantasy Battle a nie w 40k i nie wiem moze tam 3a czegos wiecej niz tylko gostkow, dzial i paru innych bezproblemowych do zrobienia figurek:P 1357809[/snapback] 40k nie da sie tak latwo splugawic - nie gra sie prostokatnymi "klockami" tylo luznymi formacjami, w dodatku na okraglych podstawkach :P Ale i tak Mein Panzer i Modern Micro Armour przebijaja wszystko 8) Jednak nie ma to jak poganiac Tygrysy po stepie, a nie jakies tam elfy cz krasnoludy ;) PS. Taka ciekawostka - figurka na zdjeciu ma jakies 2-2.5cm dlugosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ech. Jak przysłowie mówi - mądrzy ludzie się nie nudzą. Polecam najlepszego przyjaciela człowieka czyli książkę. 1358042[/snapback] Myślałem że najlepszym przyjacielem człowieka jest czworonóg czyli... łózko :lol: A tak btw. jeśli przy grach "niekomputerowych" jesteśmy to karcianka "KULT" posysa :) Szkoda że już nikt w to nie gra :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Fajne Ci, mi ciągle brakuje czasu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Gdyby nie to forum to chyba bym pół dnia przespał :) Wpadłem na pomysła że zacznę się bawić w metalu i zrobie sobie jakiś blok wodny z kumplem. Potem upiększe swoją obudowe, a jak już komp będzie ładnie wyglądał i miał wc to zabiore sie za c++ i php. A co wy robicie na kompie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Pracujemy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja do pracy mam jeszcze kilka lat :( a nie chce ich przespaćbezczynnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 To się czegoś naucz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Może spróbuj wkrecac sie w photoshopa :) najpierw jakies drobne montaże, a pote jakies własne pracki ;) W sumie dosyc ciekawa zabawa. Mozesz tez zalatwic sobie jakas spawarke i sklecac jakiegos gokarta w piwnicy :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Wpadłem na pomysła że zacznę się bawić w metalu i zrobie sobie jakiś blok wodny z kumplem. to sobie daruj Potem upiększe swoją obudoweto tez a jak już komp będzie ładnie wyglądał i miał wcpatrz wyzej! sam domysl sie czemu... to zabiore sie za c++ i php.chyba bardzo ci sie nudzi! Edytowane 30 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jak mozna w mlodym wieku sie nudzic ?? Ja nie mam czasu na polowe rzeczy, ktore bym chcial robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Moj wujek zawsze powtarzał: "Jak Ci się nudzi to się rozbierz i pilnuj swoich łachów" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ja właśnie się nudze :D ale zaraz zaczne robić logo na stronke przy dobrej muzie :D za robienie grafiki też można troszke zarobić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 kup konsole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 to co robie musi być jakoś powiązane z kompem. Właśnie wróciłem ze szkoły i w tej chwili właśnie jem obiad przy kompie. Mam silną wole ale nie aż tak żeby z tym zerwać. Aha, byłem dzisiaj na złomie i z kumpel rozebraliśmy 2 samochody i za cale 10zł kupiliśmy 2 nagrzewnice:]. A ile zabawy było przy rozbieraniu samochodu brechą :) I można sie przy tym wyładować :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jak mozna w mlodym wieku sie nudzic ?? Ja nie mam czasu na polowe rzeczy, ktore bym chcial robic. podpisuje sie wszystkiemi recami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 dzizas....idz z kumplami na piwo....... stary,......chcialbym miec takie problemy.....ja nie mam na nic czasu..... albo nie wiem.....jak sie nudzisz....przycpaj kodeine..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 to co robie musi być jakoś powiązane z kompem. proponuje, zbierz swoich kumpli i porozmawiajcie o kompach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 poczytaj sobie ksiązki Kapuścińskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 pierwsza klase liceum mozna spokojnie przejechac bez nauki :D 1357587[/snapback] No tu bym polemizował i to bardzo. Zależy kto jakie gimnazjum wybrał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 proponuje, zbierz swoich kumpli i porozmawiajcie o kompach :wink: 1359227[/snapback] a myślisz że co ja cały dzieńw szkole robie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 a myślisz że co ja cały dzieńw szkole robie myśle, że to co w każdej innej szkole B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 też macie problemy :) ja jak nie mam co robić albo mi sie nudzi to ide poprostu spać :D zaraz też właśnie zmykam. dobranoc wszystkim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 A co zrobisz jak Ci sie nudzi po szkole ? :P Idziesz spac o 15-16 ? Mi sie tam nie nudzi.. Albo rower, albo cos w kompie (ew. w rowerze :P) psuje albo z kumplami/kumpelami na dworze koczuje ;] Jest przeciez tyle do robienia... Troche inwencji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Jest tyle rzeczy do roboty że szok kiedyś tylko grałem a teraz gram może 2 godziny na miesiąc właśnie zabieram się za tłumaczenie na polski z angielskiego encyklopediii broni palnej :D Nie gram z prostego powodu większość gier to te same pomysły z przed lat a ponieważ jestem zwolennikiem ekstremalnego realizmu to gram tylko w takie gry które go posiadają a tych jest tylko kilka musisz pomyśleć moze znajdzesz sobie jakieś hobby jakąś pasje a wtedy nie będziesz miał na nic czasu :D Edytowane 31 Marca 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 a jakie to są te gry extremalnie realne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekny Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 A ja proponuje zabawe w diyaudio :D cholernie to wciąga,wpierw upatrujemy jakieś głośniki potem w odpowiednim programie kombinujemy jaką by tu obudowe zrobić,zwrotnice,itp. potem jest duuuuuużo zabawy przy robieniu obudów ,wsadzamy głośniki podpinamy pod wzmaka i cieszymy się,że usłyszeliśmy na nowo stare kawałki :D potem kolumny się nam nudzą, sprzedajemy ja z zyskiem,i robimy jeszcze lepsze :D zamknięte koło.A jak nie to idz na rower,piwo,dziewczynki,cokolwiek <-niepotrzebne skreślić. >>Piekny<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 a jakie to są te gry extremalnie realne ?? 1360514[/snapback] Zycie, Zycie 2 oraz prequel Zycie: The beginning :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Zacznij cos trenowac ;] np. ja zaczołem biegac ;] (koszty nie za duze a ile frajdy a jak jeszcze biegasz jakims klubie to wogle super ! ) a bieganie w kolchach jest zajebi.ste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Albo kup sobie starą MZ albo WSK nie dzialająca i napraw ją a potem sprzedaj z zyskiem ... i od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...