Skocz do zawartości
Dex'ior

Nuda

Rekomendowane odpowiedzi

pa po co kasa na bitewniaki ja gram/gralem na figurkach z papieru zrobionych za darmo:)

kodeks se gdzies poszukaj  - wiadomo gdzie:P

i juz masz:P

tyle ze ja grywalem w Warhammer Fantasy Battle a nie w 40k i nie wiem moze tam 3a czegos wiecej niz tylko gostkow, dzial i paru innych bezproblemowych do zrobienia figurek:P

1357809[/snapback]

40k nie da sie tak latwo splugawic - nie gra sie prostokatnymi "klockami" tylo luznymi formacjami, w dodatku na okraglych podstawkach :P

Ale i tak Mein Panzer i Modern Micro Armour przebijaja wszystko 8)

Dołączona grafika

Jednak nie ma to jak poganiac Tygrysy po stepie, a nie jakies tam elfy cz krasnoludy ;)

PS. Taka ciekawostka - figurka na zdjeciu ma jakies 2-2.5cm dlugosci :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech. Jak przysłowie mówi - mądrzy ludzie się nie nudzą.

Polecam najlepszego przyjaciela człowieka czyli książkę.

1358042[/snapback]

Myślałem że najlepszym przyjacielem człowieka jest czworonóg czyli... łózko :lol:

A tak btw. jeśli przy grach "niekomputerowych" jesteśmy to karcianka "KULT" posysa :) Szkoda że już nikt w to nie gra :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby nie to forum to chyba bym pół dnia przespał :)

Wpadłem na pomysła że zacznę się bawić w metalu i zrobie sobie jakiś blok wodny z kumplem. Potem upiększe swoją obudowe, a jak już komp będzie ładnie wyglądał i miał wc to zabiore sie za c++ i php.

A co wy robicie na kompie :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wpadłem na pomysła że zacznę się bawić w metalu i zrobie sobie jakiś blok wodny z kumplem.

to sobie daruj

Potem upiększe swoją obudowe

to tez

a jak już komp będzie ładnie wyglądał i miał wc

patrz wyzej! sam domysl sie czemu...

to zabiore sie za c++ i php.

chyba bardzo ci sie nudzi! Edytowane przez artur.c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to co robie musi być jakoś powiązane z kompem. Właśnie wróciłem ze szkoły i w tej chwili właśnie jem obiad przy kompie. Mam silną wole ale nie aż tak żeby z tym zerwać.

Aha, byłem dzisiaj na złomie i z kumpel rozebraliśmy 2 samochody i za cale 10zł kupiliśmy 2 nagrzewnice:]. A ile zabawy było przy rozbieraniu samochodu brechą :) I można sie przy tym wyładować :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co zrobisz jak Ci sie nudzi po szkole ? :P

Idziesz spac o 15-16 ?

Mi sie tam nie nudzi.. Albo rower, albo cos w kompie (ew. w rowerze :P) psuje albo z kumplami/kumpelami na dworze koczuje ;]

Jest przeciez tyle do robienia... Troche inwencji :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tyle rzeczy do roboty że szok kiedyś tylko grałem a teraz gram może 2 godziny na miesiąc właśnie zabieram się za tłumaczenie na polski z angielskiego encyklopediii broni palnej :D

Nie gram z prostego powodu większość gier to te same pomysły z przed lat a ponieważ jestem zwolennikiem ekstremalnego realizmu to gram tylko w takie gry które go posiadają a tych jest tylko kilka musisz pomyśleć moze znajdzesz sobie jakieś hobby jakąś pasje a wtedy nie będziesz miał na nic czasu :D

Edytowane przez Galvatron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja proponuje zabawe w diyaudio :D cholernie to wciąga,wpierw upatrujemy jakieś głośniki potem w odpowiednim programie kombinujemy jaką by tu obudowe zrobić,zwrotnice,itp. potem jest duuuuuużo zabawy przy robieniu obudów ,wsadzamy głośniki podpinamy pod wzmaka i cieszymy się,że usłyszeliśmy na nowo stare kawałki :D potem kolumny się nam nudzą, sprzedajemy ja z zyskiem,i robimy jeszcze lepsze :D zamknięte koło.A jak nie to idz na rower,piwo,dziewczynki,cokolwiek <-niepotrzebne skreślić.

>>Piekny<<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi