Buu Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 albo go net zassal do gniazdka:P taki speed 1359489[/snapback] to chyba prawda :blink: ja bym sie bal az tak @ podkrecic lacze :wink: , widomo, niewiadomo na jakim napieci bedzie dzialac full sable :lol: :lol: :ploom: :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja bym sie bal az tak @ podkrecic laczeTak offtopowo, ty wiesz co ten znaczek znaczy? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Co do praw autorskich - jak napiszesz to swoimi slowami to nie lamiesz prawa. To tak jakbys strescil ksiazke ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ciekawe czy to dziala:) juz nie chodzi mi o speed tylko o jakies omijanie kolejek w emulu:)) nie wiecie jaki jest nalepszy osiolek bo ciagne pare zeczy co ma bardzo malo ludzi i idzie srednio 20-30mb na dobe:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 i ja czekam na kilka słów abałt... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 No, ja tez jestem ciekaw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Zassało go do gniazdka, ustawił niestabilne napięcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Dajcie se ludzie luzu... Nierealnego jeszcze nie ma - jest na OFF... Ja jeszcze nie dostełm... :/ Napewno otrzymacie info wiec po co piszecie zbędne posty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Glupoty opowiadasz m!k ;] Pewnie sciaga teraz xxx na nowym laczu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Pewnie sciaga teraz xxx na nowym laczu ;]Jakis nowy Linux :blink: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) jestem nie było mnie pare chwilek (nie wiedziałem że wszyscy mnie tak kochacie :lol: ) zaraz sprawdzę ten sposób co mi kolo przesłał trzymajcie kciuki :lol: PS. Fidel zmień tego avatara rzygać mi się chce jak go widze Nic do ciebie nie mam :) Edytowane 30 Marca 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Chyba ma takie ssanie że podciśnienie wytworzyło :D Albo trzecią faze podłącza do neo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 jestem nie było mnie pare chwilek (nie wiedziałem że wszyscy mnie tak kochacie :lol: ) zaraz sprawdzę ten sposób co mi kolo przesłał trzymajcie kciuki :lol: 1359714[/snapback] :-P Zamiast sprawdzać lepiej wklej tu ten poradnik jako "kopię bezpieczeństwa" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Niech napisze tutaj niewidzialna czcionka (koloru tla) i bedzie po sprawie, tylko wtajemniczeni zobacza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Co racja to racja. Kopia musi byc, bo jak cos sie stanie to 3zł nie twoje...:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 jestem nie było mnie pare chwilek (nie wiedziałem że wszyscy mnie tak kochacie :lol: ) zaraz sprawdzę ten sposób co mi kolo przesłał trzymajcie kciuki :lol: 1359714[/snapback] aaa nawet nie wiesz ilu tu chcialoby miec z Toba orgazm :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Już go nie ma 1,5 godziny, coś go wessało, albo się kompresuje :P No dalej Nierealny, MY tu czekamy!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) luks__pl -> byla propozycja, propozycji nie ma? ;) Edytowane 30 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) luks__pl -> byla propozycja, propozycji nie ma? ;) 1359897[/snapback] regulamin :wink: Podpisu spod nicka nie chcę stracić, więc nie mogę podpadać :-P Edytowane 30 Marca 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ekhm.. jak ktos sie nudzi moze do mnie PW napisac... ;] Panowie cały poradnik to instrukcja programu... ;] Czyałem przez 1min bo czasu nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ekhm.. jak ktos sie nudzi moze do mnie PW napisac... ;] Panowie cały poradnik to instrukcja programu... ;] Czyałem przez 1min bo czasu nie mam... 1359913[/snapback] A co to jest jakiś soft??? Speed Lan rev. 2.08487586932?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Ja moze napisze co to w ogole jest. Jest to nic innego jak poradnik z prostym opisem w jaki sposob uzywywac programu peer2mail. Jako taki nie ma zadnego wplywu na predkosci internetu i na pewno nie przyspieszy czasu sciagania pliku z 4 do 2 godzin czy jak on tam napisal. Troche czasu mozna zyskac kosztem nie siedzenia w zadnych kolejkach itp. Oczywisie zawala to niezle konto oraz serwery poczty, potem ludzie narzekaja ze wszystko dziala wolno i nawet poczty nie moga sciagnac itp. Druga sprawa to ta, ze sluzy to do sciagania softu o watpliwej legalnosci. Podsumowujac: nie jest to cos, czego sie pewnie wiekszosc spodziewala, nie przyspieszy cudownie internetu. Edytowane 30 Marca 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Szkoda tego czytać :/, jak bym to kupił to bym mu negatywa przywalił, zgodnie z regulaminem allegro (towar niezgodny z opisem) :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Podsumowujac: nie jest to cos, czego sie pewnie wiekszosc spodziewala, nie przyspieszy cudownie internetu. 1359983[/snapback] czyli zwykly naciagacz, rownie dobrze mozna napisac intrukcje obslugi azureusa, lub innego programu p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 blah i tyle u mnie nieraz siadają serwy multimediów i ssam z prędkoscią 300kb/s awarie są jednak bardziej sprawdzone;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 :P szkoda ze moj avatar nie jest w wyzszej rozdzielczości bo dopiero by sie działo łehehehe ps. to zdjecie mnie nie przedstawia a szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Działa ten sposób ? Ściągacie 700 MB w 4h czy to pic na wode ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Działa ten sposób ? Ściągacie 700 MB w 4h czy to pic na wode ? 1360640[/snapback] Opisalem wyzej o co chodzi. Nie dziala i nie ma prawa dzialac, jesli nie masz odpowiedniego lacza i odpowiedniego serwera czy miejsca skad te dane sciagniesz. Edytowane 31 Marca 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Czyli pic na wode. AH a miało być tak pięknie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 P2M - bardzo lubie to ;] Łee to lipa, dobrze ze to tylko 3zl ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...