Dziuby Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Jak to jest ???? ile dziennie - tygodniowo ... zajmuje forum w mb Może to skłoni userów do oszczędzania miejsca Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Wydaje mi sie ze juz bylo. Ile zajmuje baza danych, itp, itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 bo było to i chyba na oślej ..... szukaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Baza chyba 600mb - juz nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Baza chyba 600mb - juz nie pamietam. 1375156[/snapback] Chyba X lat temu. Na phpbb było już ponad GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Chyba X lat temu. Na phpbb było już ponad GB. 1375164[/snapback] O, to można pisać i pisać, zamykać i zamykać. Jestem spokojny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 baza plus indeksowanie wyszukiwarki to troche ponad 2GB Do tego cache kilka GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 baza plus indeksowanie wyszukiwarki to troche ponad 2GB Do tego cache kilka GB 1375777[/snapback] To chyba straciliście kontrolę nad taką ilością danych. Jeden człowiek przez rok nie zrobi porządku z taką ilością informacji. Ja się gubię z moimi dokumentami i różnymi programami zbieranymi przez lata i nikt mi tu nie miesza. A tu?? cały czas nowe tematy, odpowiedzi. Nie dziwie się że, się wnerwiacie jak ktoś wyskoczy z propozycją, może ktoś zrobi porządek na forum :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 To chyba straciliście kontrolę nad taką ilością danych. Jeden człowiek przez rok nie zrobi porządku z taką ilością informacji. Ja się gubię z moimi dokumentami i różnymi programami zbieranymi przez lata i nikt mi tu nie miesza. A tu?? cały czas nowe tematy, odpowiedzi. Nie dziwie się że, się wnerwiacie jak ktoś wyskoczy z propozycją, może ktoś zrobi porządek na forum :mur: :mur: :mur: 1375895[/snapback] Dziuby podziwiam twój zapał z jakim chcesz oczyścic to forum z smieci..... zacznij od siebie ( to był żart :) :wink: :wink: ). Zgłaszasz się na ochotnika ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A ja mam pytanie zostają zamkniete niektóre tematy i z listy można je wywalić ? nie znam sie na tym ale z ciekawości pytam jak to wygląda ? Pozdrow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) "Dziuby podziwiam twój zapał z jakim chcesz oczyścic to forum z smieci..... zacznij od siebie ( to był żart )" Czasami trudno jest stwierdzić jakie tematy należy usunąć. Myślę że najlepszy sposób to zostawić w spokoju, i czekać aż porośnie trawą. To tak jak ze sprzątanie na we własnym kompie, co byś nie robił zawsze będzie bajzel Ostatno miałem kłopot. Mam taki spis porad odnośnie wszystkiego (komputerów, windowsa) i na pulpicie skrót. Skrót gdzieś zaginoł i nie mogłem znaleść tego dokumentu, straszne gubie się we własnym kompie :mur: :mur: :mur: Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Baza chyba 600mb - juz nie pamietam. 1375156[/snapback] poca twoje forum zajmuje 10MB mysql :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...