sigard Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Odinstalowałem tą Opere i znowu powróciłem do Firefox'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ja zdecydowanie polecam FF. dzialam z Nim od "zawsze" i jestem super zadowolony. Opera to wielka krowa, z 1000 niepotrzebnych f-cji. a w firefoxie masz to co potrzerbujesz:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 jakos tak jest, ze ta wielka krowa nie dosc, ze wazy mniej to jeszcze szybciej dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeuerFrei Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 gdybys czytal wszsytko posty to bys wiedzial, 1432432[/snapback] czytam, czytam, ale nikt nie napisal wprost ze ma 8 i ze dziala/nie dziala, po tresci domyslam sie ze jednak w 8 tez nie dziala tak jak powinno, no ale i tak wole opere :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 sluchajcie moja Opera nie widzi wtyczki quick time'a:( jak otwieram ten link http://www.skoda-auto.pl/salon/nowa_octavi...htm?model=combi pisze mi ze wymagana wtyczka.. wchodze na ta stronke.. sciagnalem co kazali i nic;// help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 sluchajcie moja Opera nie widzi wtyczki quick time'a:( jak otwieram ten link 1435147[/snapback] Po ściągnięciu wtyczki QuickTime , musisz ją wrzucić/rozpakować do folderu wtyczek w folderze Opery i w samej Operze w Preferencjach\Typy plików odchaczyć " Ukryj pliki obsługiwane przez Operę " . Dalej gdzieś na samym dole plików ( w ramce ) znajdziesz rozszerzenie qt,mov . Wyedytuj te rozszerzenia i nadaj im wtyczkę w ustawieniach . Musisz to zrobić ręcznie . Niestety samo się nie zrobi . Inaczej działać nie będzie . A teraz dolewam oliwy do ognia : " Opera jest najlepsza i najszybsza po trzykroć ! " Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Panowie wyłączyłem ten głowny pasek w operze do góry i nie umiem go właczyć ??Ten gdzie jest start wstecz.Jak go właczyć help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 View --> Toolbars --> Address bar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Osobiscie używam Firefoxa i jestem z niego w 100% zadowolony :) Kiedyś używałem opery i przyznam że też była niezła,ale tak jakoś firefox :D wpadł mi w ręce;) Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Firefox jest najlepszy, miałem Opere pare dni ale tam było dużo reklam (może jakas "inna" wersja mi wpadła) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Dobra a powiedzcie mi co mam zrobić zeby jak właczam opere wychodziło moje połaczenie z netem tak jak w IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 jechlem na MYIE2 6 miechow, straszna kupa potem 2 miechy na ff - nie to nie jest to, taki sobie golas teraz jade na operze i jestem z niej zadowolony.Poprostu ma wszystko co potrzebne juz w sobie :) .Nawed teraz mam imacka i jade na operze i jest gut.Polecam tylko opere.Najsmieszniejsze jest to ze ci co uzywaja FF przedzej czy puzniej przesiada sie na opere bo bedzie im brakowalo paru rzeczy :) Tak zrobili wzyscy moi znajomi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Zeby jeszcze opera miała coś czemu brakuje w FF..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 No pomóżcie co zrobić zeby podczas właczania opery łączyła się z netem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Wybierając pomiędzy Operą a FireFox'em wybieram Avanta Browsera :-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 od dzisiaj rano only opera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...