partyboy666 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jak w temacie.. Osobiście nie mam pojęcia, jednak myślę że Ratzinger nie ma szans :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Czarny chinczyk na bank. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Sodano :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 "Kto zostanie papieżem" - myśle, ze ja zostane! "Kiedy" - za 60 lat zaduże OT :/ sie dowiemy w swoim czasie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Oby nie niemiec... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jestem za typem SKRYTOBOJCY ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 imo Ratzinger (a tak ot to byl on z bratem w Hitlerjudgend czy jak to sie tam pisze :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Ktos tam zostanie, az tak duzo czasu macie zeby o tym teraz rozmyslac? Poczekac nie laska? ;) Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez KrzychuG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Czarny chinczyk na bank. 1396873[/snapback] I znowu przesuną koniec świata :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A wiecie, ze w Bazylice św. Piotra zostały juz tylko dwa miejsca na tabliczki z imionami papieży?? Jedno oczywiscie przypadnie Karolowi Wojtyle, a drugie kolejnemu papiezowi. Potem zabraknie juz miejsc! Nie wierze w te durne przepowiednie, ale to ciekawe;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 to nie ma znaczenia,w Pl bez papieża polaka, katolicyzm będzie wędrował po równi pochyłej,ku znacznemu osłabieniu wpływów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 to nie ma znaczenia,w Pl bez papieża polaka, katolicyzm będzie wędrował po równi pochyłej,ku znacznemu osłabieniu wpływów 1396994[/snapback] W niektorych dziedzinach wyjdzie nam to na zdrowie... I moze wreszcie ktos sie wezmie za Rydzyka i jego bande - mam nadzieje, ze hierarcha z innego kraju nie bedzie tolerowal goscia szerzacego rasizm i ksenofobie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 mam nadzieje, ze hierarcha z innego kraju nie bedzie tolerowal goscia szerzacego rasizm i ksenofobie... 1397019[/snapback] Jezeli wogole bedzie wiedzial gdzie lezy polska ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 imo Ratzinger (a tak ot to byl on z bratem w Hitlerjudgend czy jak to sie tam pisze :)) 1396909[/snapback] nie no ktos tu przegina wyluzuj troche bo nidlugo okaze sie ze jeszcze nalezal do Libenstandarte, SS Viking, NKWD, GRU etc i stał za plecami hitlera gdy ten zapoznawal sie z Fall Waiss i Barbarossa. :mur: :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Merlin Manson ewentualnie Sidney Polak... Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 a ja myślę, że żaden z tych "faworytów" :) jest powiedzonie, że "kto przyjeżdża na konklave papieżem wyjeżdża kardynałem" mam przeczucie, że będzie to dla wszystkich niespodzianka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A wiecie, ze w Bazylice św. Piotra zostały juz tylko dwa miejsca na tabliczki z imionami papieży?? Jedno oczywiscie przypadnie Karolowi Wojtyle, a drugie kolejnemu papiezowi. Potem zabraknie juz miejsc! Nie wierze w te durne przepowiednie, ale to ciekawe;] 1396985[/snapback] Przecież oni teraz jednego nawet przenieśli, żeby zrobić miejsce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 oby był czarny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Przecież oni teraz jednego nawet przenieśli, żeby zrobić miejsce. 1397254[/snapback] No przeniesli w inne miejsce chyba... Ale po kolejnym juz nie bedzie gdzie przenosic, bo skoncza sie te wneki czy jak to nazwac;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Oby tylko nie niemiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Co wy wszyscy sie tak tego niemca uczepilicie?:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Bo skasował ten fajny avatar z marsjaninem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 nie no ktos tu przegina wyluzuj troche bo nidlugo okaze sie ze jeszcze nalezal do Libenstandarte, SS Viking, NKWD, GRU etc i stał za plecami hitlera gdy ten zapoznawal sie z Fall Waiss i Barbarossa. :mur: :mur: :mur: :mur: 1397092[/snapback] tylko ze to prawda to co on napisał;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A mnie to lotto :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jakiś włoch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mam nadzieje, ze nikogo nie wybiora i nie bedzie juz wiecej papiezy ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Merlin Manson ewentualnie Sidney Polak... 1397099[/snapback] buahahah 'Merlin' Merlin to był zamieszany w całą tą afere z królem arturem i wyciąganiem miecza :lol: Marilyn Manson jak już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...