SGJ Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Zbieram pomysły na zmiany w programie, nowe funkcje, dodatki itp. Jak ktos ma jakies pomysly to niech pisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Jeszcze nie ściągnąłem Twojego WinSpatcher'a, stąd mam pytanie. Odpowiedzi na nie bardzo mi brakuje na stronie internetowej (http://sgj.cjb.net/content/view/25/39/). Czy można wybrać, które poprawki/dodatki program ma zainstalować ? Idąc dalej tym tropem, może nawet instalator potrafi wykryć już zainstalowane poprawki/dodatki ? PS Jeśli obie odpowiedzi byłyby 'tak' to ekstra (czym prędzej ściągnę!), jeśli 'nie', to jest to jakiś pomysł na nowe funkcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 1: http://sgj.cjb.net/content/view/110/96/1/1/ Mozna sobie wybrać co się chce. 2. Jest dostępna lista zainstalowanych(jako dodatkowa funkcja), ale w obecnej wersji nie sprawdza co jest zainstalowane podczas instalacji(to bede musiał jakos dopisac, tylko nie wiem czy dam rade do obecnej wersji instalatora, czy do trzeciej wersji, którą pisze powoli od nowa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chryst Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 przewidywany czas pobierania 25h nawet jeśli teraz zresetuje neo to po 24godzinach rozłączy mnie i kicha z pobierania. Link podany na stronie nie nadaje się do TC wiec zostaje instalacja jakiegos syfa do wznawiania połaczenia (czego zbytnio nie chce robić dla jednego prg.) Jeszcze raz proszę o wystawienie paczki na torrencie lub podanie linka bezpośrednio do pliku Do paczki mozna dodac zmiany w rejestrze np - wyłączenie kompozycji, nagrywania CD, zdalnego rejestru, itp - wyłączenie hibernacji/wygaszaczy itp - dodac jakiś editpad lub rozbudowany notatnik Jesli cos juz jest to przepraszam, ale nie mialem okazji tego sprawdzic bo paczki jeszcze nie pobralem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 6,1 K/sec, 10h do końca, serwer nie wznawia połączeń... Poradnik pt. "Wolne ściąganie plików" nie pomógł :lol2: Zlituj się, zlituj się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravcik Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Zlituj się, zlituj się... Popieram kolege :) Program przydatny ale z takimi warunkami sciagania nie da rady :) BTW Sciągnoł to ktos ?? pozdrooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Sciagnał kazdy kto nie korzysta z tp... Z tego co widze to na http://pliki.akk.net.pl/ mają wszystkie aktualne wersje. I chyba tylko tu, bo na kilku stronach z "downloadem" linkują do mojej(a na to dałem blokade, tylko czasem nie działa...). =============== Na razie strona dziala jak działa. Dla uzytkowników tp połaczenie marne, ale to wina tp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 7 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2006 Transfer nie powala na kolana, ale wystarcza by to spokojnie ściągnąć (~50 KB/s). Mam takie jedno spostrzeżenie co do strony - pomieszane są nieco opisy downloadów i same pliki. Spróbuję wyjaśnić co mam na myśli. Otóż na stronie głównej http://sgj.cjb.net/ są linki "Download WinSPatcher XP v**" i napisane jest, że są to linki do kolejnych wersji (2.1;2.2;2.3). W rzeczywistości wszystkie prowadzą do downloadu najnowszej wersji http://sgj.cjb.net/component/option,com_do...d,26/Itemid,58/ Troche mylące ale to nic, bo w końcu najnowsza wersja jest najbardziej pożądaną. Niestety w innym miejscu jest odwrotnie. Po lewej jest tabelka POPULARNE i tam link do WinSPatchera XP. Po kliknięciu na następnej stronie http://sgj.cjb.net/content/view/25/39/ jest link do wersji 2.3. Prowadzi on do http://sgj.cjb.net/component/option,com_do...d,53/Itemid,58/ No i ja oczywiście ściągnąłem tę najnowszą wersję, która okazała się być wersją z lipca, stąd moje spostrzeżenie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Starsze wersje przenosze do archiwum, gdy są nowsze i stad wszystkie linki na głównej prowadzą do najnowszej(lepiej tak niz jakby prowadziły do nikąd gdy usune cos starego). A w linku przy opisie jest błąd, i nie wiem dlaczego, bo poprawialem to i prowadził do najnowszej wersji. Zaraz bedzie dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) Sciagnał kazdy kto nie korzysta z tp..Szkoda, bo akurat łącza nie mam z tp a idzie tak jak wcześniej napisałem... Edytowane 8 Listopada 2006 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 Tak, niby masz multimedie a oni są podlaczeni do.... tp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2006 sori maj folt... co faktu nie zmienia, że serwer jest do "duszy" i nie zachęca do pobierania paczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art13 Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 Nic nie moge sciagnac z tego topiku, niby wstawiacie jakies poprawki ale niemozna ich sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art13 Opublikowano 11 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2006 Sciagnałem ftp -em ta poprawke 95 mb od 98 SE i oryginalna 20 mb, zainstalowałem obie, niestety wiele mi niepomogły poza tym że fajna tapetka wskoczyła mi na pulpit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Czy XP patcher dziala z Media Center Edition? zwlaszcza ENG?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Nie. Tylko do XP PL Pro/Home. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Baga... Nie planujesz przypadkiem zrobic tego samego do MC?? :) skoro pasuje to PL Pro/Home to mam rozumiec ze do angielskich wersji nie podchodzi tez?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Tak, tylko do PL. Wersji do MC raczej nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 A nie wiesz przypadkiem jak inaczej moglbym sobie to zorganizowac? tzn. czy istanieje jakis inny programik do wrzucenia wszystkich aktualizacji? Chyba bede sie musial bawic w nagrywanie obrazow Norton Ghostem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 AutoPatcher, tylko ze do MCE wychodzą dodatkowe aktualizacje, których w nim nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 SGJ, nie zrobiłbyś jakiegoś pakieciku pod WinXP SP2 ENG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2006 Nie. za duzo czasu potrzeba na zrobienie kolejnej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Szkoda, a może znasz jakiś inny programik który robi to samo ale jest też do wersji angielskiej? Najfajniej byłoby gdyby był z możliwością wyboru łatek. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 AutoPatcher XP w wersji angielskiej http://autopatcher.com/downloads/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 THX ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 http://winspatcher.sgjps.com/wsp_2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Styczeń Server 2003 http://www.sgjps.com/winspatcher/wsp_8.html XP http://www.sgjps.com/winspatcher/wsp_2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 czy nie ma jakies lepszego serwera bo kapa straszna lata sobie od 120kb do 30kb i mnie to z deksza denerwuje mam lacze toyi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 A mozesz dodac NET Framework 2.0?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Wersja 3.0 =2.0 plus kilka dodatków. Zeby bylo smieszniej wersja 3 nie zawiera aktualizacji dla 2.0. Dziwnie to wygląda jak sie po instalacji 3.0 instaluje aktualizacje dla 2.0. czy nie ma jakies lepszego serwera bo kapa straszna lata sobie od 120kb do 30kb i mnie to z deksza denerwuje mam lacze toyiMasz do wyboru 2 serwery, z czego drugi w przypadku połączen z częsci sieci jest bardzoooo wolny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...