Flinston Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 tylko te trybuny puste troche denerwuja reszta to miód fifa przy tym to dno a tu patche [ pliki opcji - najswiezsze ] prosze http://www.issonline.pl/download/index.php...=category&id=31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 tak sie konczy jak wczesniej wspominalem wychodzenie bramkarza poza pole karne :lol2: (za pierwszym razem troszke laduje) [/img]http://www.badongo.com/data/0207723279557289/2005-10-29/org/c88b1cac5357a2ffd3a7b9e07fc79a55.gif[/img] [/img]http://www1.badongo.com/data/0207723279557289/2005-10-29/org/cd07cdbdefdc40bd6a090aad442805f3.gif[/img] 1725292[/snapback] jejku co za problem, ustaw nastawienie bramkarza w ustawieniach na defensywne i nie będzie wyłaził B) Nie cytuj obrazków a w szczegolnosci TAKICH... by mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) jechu chodzilo chyba o to ze to wyjscie bramkarza bylo pozytywne nie jak w pes4 :) (yyy znaczy sie w tym pierwszym gifie wczesniej ) :P Edytowane 29 Października 2005 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) @kucyk tak mam tez ustawione i wychodze nim manualnie naciskajac trojkat ...chcialem tylko pokazac jak sie konczy beznadziejne wychodzenie przeciwnka za pole karne :lol2: ...i nie tylko w tym przypadku gdyz bylo ich wiecej :lol: @ath prawde mowiac nie sadzilem ze ktos jeszcze te badziewie uzywa B) ....ale spoko nastepnym razem wrzuce tylko linki ....acha i uwazaj na pisownie !! Edytowane 29 Października 2005 przez michael_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) @ michael_21 Na glowe upadles ?? Wrzucac na forum 2 gify po 5mb i 6mb... mam dsl2mbit a musialem czekac w nieskonczonosc, pomysl o userach uzywajacych modemow... bezmyslnosc. Nie mogles juz dac linka, albo poprostu filmow z frapsa ? :blink: :mur: I jeszcze dodatkowo kucyk to cytuje... ludzie litosci, to nie skandynawia, gdzie sa lacza po kilkadziesiat mbit. Edytowane 29 Października 2005 przez ath Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 z miejsca jakieś procenty powinny być... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 z miejsca jakieś procenty powinny być... :| 1725465[/snapback] nie strasz nie strasz bo się zesrasz... sorka za ten cytat, zapomniałem się B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Powiem tyle ta gra jest swietna :> , jedyne co razi to koslawo biegajacy zawodnicy , ale co to jest w porownaniu z sama rozgrywka ktora jest po prostu wpsaniała :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Witam chcialem sie zapytac jak w pes5 robi sie lob nad bramkarzem??? bo w 3 i 4 wystarczylo szybko wcisnac 2x strzal (kwadrat) a w 5 cos mi nie wychodzi lob, a tak najlepiej sie pokonywalo bramkarzy sam na sam jak wyszedlem, prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 strzal plus bieg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Dziś dorwałem PES'a... dziś skłóciłem się z rodziną... nie odzywają się do mnie... coś krzyczą... co ??...nie wiem...gram dalej... A tak serio...KONAMI znowu pokazało że potrafi tworzyć gry od serca...gry z pasją ...chwała im za to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeWill... Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Ja powiem tak............. Nowe PES5 DVD 159zl placac master kard......... Krata Tyskie 76zl placac master kard....... 2 dobre pady 180zl placac master kard......... Rozegranie z kumplem meczyku w PES 5 na jednym kompie....... bez cenne :D Niema lepszej symulacji pilkarskiej od Pro Evolution Soccer 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Witam chcialem sie zapytac jak w pes5 robi sie lob nad bramkarzem??? bo w 3 i 4 wystarczylo szybko wcisnac 2x strzal (kwadrat) a w 5 cos mi nie wychodzi lob, a tak najlepiej sie pokonywalo bramkarzy sam na sam jak wyszedlem, prosze o pomoc 1725711[/snapback] Kwestia tego jak sobie ustawisz w opcjach kontrolera :) strzal plus bieg 1725714[/snapback] Strzał +R1 lub strzał+L1 ;) Z pierwszym jest niski lob, z drugim jest wysoki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeffrey Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Kurde w tej czesci troche ciezko strzelic brame z polowy a w pes 4/WE8 takich mozna bylo strzelic mnostwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 to chyba dobrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael_21 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 jak narazie tak wyglada moja najlepsza bramka :D Simao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 ot taka o... a co do strzałów z połowy...tak jak peseq mówi...to dobrze... od czasu do czasu wpadnie...jak w życiu... gram dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooguruto Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Michael a taka bramke strzela sie losowo (zalezną od poczatkowego ustawienia zawodnika na polu karnym)? Ja zawszejestem wstanie tylko strzelic glowka z dosirodkowania, zle sie ustawiam zawodnikiem, czy jest na to jakas kombinacja klawiszy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) Smutne to co napisze, ale nie potrafie grać w tą gre :-| co oni zrobili z nią podczas konwersji na PC, no przecież to jest tragedia ile by tu wymieniać, jestem zły i w[ciach!]iony, jak można zepsuć tak znakomity gameplay jaki posiada ta gra na PS2 :mur: Te strzały, tfu jakie strzały - farfocle, piłka lata jakby była nadmuchanym balonem z odpustu, przecież jak uderzyłem w PES5 na PS2 piłke z dystansu to nie było co zbierać po drodze, strzał był tak soczysty, że normalnie nie mogłem wyjść z zachwytu jak oglądałem powtórki, na PC podczas strzałów zastanawiam sie czy piłka w ogóle odkleji mi się od nogi :blink: jak ona odbija sie od gości :mur: czy ona w ogóle coś waży? Jak oni się ruszają, tragedia, jak muchy w smole, gra w/g mnie zwolniona jest 2x w porównaniu do wersji na PS2, do tego sędzia :-| jest 2x gorszy od tego w WE9 na PS2 :blink: , a tam na niego bardzo narzekano!!! to jest jakaś kpina, ja FANBOY serii PRO EVOLUTION SOCCER nie potrafię w nią grać, no ręcę mi opadają. Chciałem przesiąść się na pc, bo jest online, bo jest fajna grafa, no ale się nie da, nie da... żeby nie było, że jestem jakimś maniakiem ps2 - właściwie to tylko w WE9/PES5 na niej grałem <_< czy jakiś user który miał styczność z grą na PS2 i na PC może to potwierdzić co napisałem? chcę wiedzieć czy moja opinia jest odosobniona :-| Edytowane 30 Października 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Smutne to co napisze, ale nie potrafie grać w tą gre :-| co oni zrobili z nią podczas konwersji na PC, no przecież to jest tragedia ile by tu wymieniać, jestem zły i w[ciach!]iony, jak można zepsuć tak znakomity gameplay jaki posiada ta gra na PS2 :mur: Te strzały, tfu jakie strzały - farfocle, piłka lata jakby była nadmuchanym balonem z odpustu, przecież jak uderzyłem w PES5 na PS2 piłke z dystansu to nie było co zbierać po drodze, strzał był tak soczysty, że normalnie nie mogłem wyjść z zachwytu jak oglądałem powtórki, na PC podczas strzałów zastanawiam sie czy piłka w ogóle odkleji mi się od nogi :blink: jak ona odbija sie od gości :mur: czy ona w ogóle coś waży? Jak oni się ruszają, tragedia, jak muchy w smole, gra w/g mnie zwolniona jest 2x w porównaniu do wersji na PS2, do tego sędzia :-| jest 2x gorszy od tego w WE9 na PS2 :blink: , a tam na niego bardzo narzekano!!! to jest jakaś kpina, ja FANBOY serii PRO EVOLUTION SOCCER nie potrafię w nią grać, no ręcę mi opadają. Chciałem przesiąść się na pc, bo jest online, bo jest fajna grafa, no ale się nie da, nie da... żeby nie było, że jestem jakimś maniakiem ps2 - właściwie to tylko w WE9/PES5 na niej grałem <_< czy jakiś user który miał styczność z grą na PS2 i na PC może to potwierdzić co napisałem? chcę wiedzieć czy moja opinia jest odosobniona :-| 1726442[/snapback] Ja, mimo iż nie lubie PES, to potwierdzam w 100%, że na PS2 grało się jakoś tak lepjej. W sumie nie wiem czemu, ale było zdecydowanie inaczej i więcej frajdy płyneło z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Ja, mimo iż nie lubie PES, to potwierdzam w 100%, że na PS2 grało się jakoś tak lepjej. W sumie nie wiem czemu, ale było zdecydowanie inaczej i więcej frajdy płyneło z gry. 1726460[/snapback] PiPoL - zgadzam się z Tobą, po raz pierwszy w życiu :D a takie równanie sobie ułoże: PC Gameplay = PS2 Gameplay : 2 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdiSk8 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Czekałem na PES5 z niecierpliwościa - dostałęm gre - odpaliłem i troszke się zawiodłem :? zawodnicy troszke dziwnie się poruszają, mało zauważyłem zmian w porównaniu z PES4 :blink: ale myśle że to kwestia czasu, przyzwyczajenia się :D i będzie wszystko dobrze :lol: Jak można grać na sieci ? bo ja zauważyłem tylko opcje online Pozdrawiam, zycze nieziemskich bramek :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) dokladnie zgadzam sie z wami we9 na ps2 gralo sie duzoo lepiej zupelnie inaczej i naprawde frajda byla duzo wieksza jaki wniosek ? konsole beda zawsze lepsze od pc gry na konsole maja w sobie to cos pozdro Edytowane 30 Października 2005 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 aleś wniosek wymyślił :blink: jak dla mnie wniosek jest taki że KONAMI spartoliło robotę, niech wypuszczą jakiś patch na dociążenie piłki i przyspieszenie gry, ale usiąde do niej z chęcią B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 nie tylko w pesie masz przyklad np. Far Cry Instincts Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 :|... może WE9I będzie takie jak trzeba... póki co zostaje (na PC) pes5...wersji na play'a nie widziałem więc porównania nie mam...ale wierzę na słowo...zawsze mi we jakoś bardziej podchodziło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 czy jest mozliwosc ustawienia przezroczystego radaru na dole ekranu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastrojani Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Eee panowie, mam 1 pytanie odnośnie PES 5. Koleś mi wkręca, że potrzebny do uruchomienia tej giercy jest Service Pack (srack) 2, czy to prawda ? Nie chce mi się ssać tego MS ścierwa. ; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 (edytowane) eee...SP2 nie...mam XPSP1 i śmiga... co do lobów... prawidłowe użycie strzału+L1 wygląda tak... - Looob Edytowane 30 Października 2005 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjo5 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Witam! Mam problem. Do gry używam pada, gdy w obronie bróbuje odebrac piłke przeciwnikowi naciskam i trzymam przycisk odbioru zawodnik robi jakby dwa kroczki i ani nie podbiega do zawodnika ani nie odbiera pilki tylko sie zatrzymuje. Proszę o pomoc. Pozdrawiam fanów PES. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...