Xaon Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 (edytowane) Wii brzmi straszliwie infantylnie...W roli ścisłości, to Wii brzmi tak http://www.unf-unf.de/show1160.html :lol2: A tak swoją drogą, to Revolution brzmi mocno, poważnie, w stylu "wstawaj żołnierzu i napraw czołg tym drutem, a potem przebiegnij 5km" i może o to chodziło, że za mało się kojarzy z zabawą, czystą grą, z tym co podobno Nintendo chce przywrócić (oczywiście sytuacja nie jest aż tak dramatyczna, ale czasem przekolorować trza ;) ). Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 W roli ścisłości, to Wii brzmi tak http://www.unf-unf.de/show1160.html :lol2: OT: Leże i becze, świetne to jest :lol2: BTW: Niech ktoś już zmieni nazwę topicu na "Nintendo Wii", musimy przecież iść z duchem czasu... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 piszcie co checie, dla mnie mario64 to najlepsza gra na swiecie.......nintendo robi gry cala reszta robi kaszany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Teraz to juz nie wiem, czy mowisz serio, czy sie nabijasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Powaznie nie znam lepszej gry na zadna znana mi platforme. Marian 64 jest doskonaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zmieńcie nazwę topicu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Done. Wlasnei na jednym forum trafilem (oprocz paru niewybrednych zartow oscylujacych wokol podobienstwa nazwy konsoli do slowa okreslajacego czynnosc oddawania moczu) na propozycje nazwy dla kontrolera: "Wii-mote" :) No coz, "Wii will rock you" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Done. Wlasnei na jednym forum trafilem (...) na propozycje nazwy dla kontrolera: "Wii-mote" :) To by pasowalo do tego jak japonce wypowiadaja slowo "remote" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 >>> przypuszczalna lista gier, które mają być zaprezentowane na E3 * Nintendo The Legend of Zelda Super Smash Bros. Melee Metroid Prime 3 * EA Canada Madden NFL 07 * Midway Happy Feet The Ant Bully Blitz: The League * Raven Software Marvel: Ultimate Alliance * Sega Super Monkey Ball: Banana Blitz Sonic the Hedgehog * SNK USA Metal Slug Anthology * THQ Pixar's Cars SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty Krab * Ubisoft Montreal Red Steel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Dla mnie cena konsolki nie znaczy aż tak wiele, ważniejsza jest cena gier. Ciekawe jak będzie się kształtowac cena gieren na Wii w porównaniu do PS3, bo jesli miałbym płacić 2x więcej za lepszą grafę a mniejsza frajdę to ja dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 SpongeBob SquarePants: Creature from the Krusty KrabHehe, coś czuje że za tą grę będzie warto poświęcić wszystkie inne, chociaż nikt nie musi się ze mną zgadzać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Obejrzalem konferencje na zywo wlasnie. I wiem ze jedyny prawdziwy nextgen to Nintendo, PS3 i x360 to kupa zlomu. Sterowanie w Nintendo rzadzi. Ja chce Wii juz teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Ktos moze dac wiecej konkretow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Albo linka;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Obejrzalem konferencje na zywo wlasnie. I wiem ze jedyny prawdziwy nextgen to Nintendo, PS3 i x360 to kupa zlomu. Sterowanie w Nintendo rzadzi. Ja chce Wii juz teraz. dokładnie sterowanie jest masakryczne idealne do gier fpp nie wiem czy czasem nie lepsze od myszki!!! Red Steel http://skylinux.com/hardwired/Red_Steel_WI...romotrailer.zip grafa może nie jest masakryczna ale gameplay jest mistrzoski :) stary/nowy padziorek Edytowane 9 Maja 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Kto jeszcze nie widział, niech ogląda: http://www.gamespot.com/e3/e3live.html drugie od góry "wacht it!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Gdzie konkretnie? Ja tylko widze "download coming soon" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Powiem szczerze, jeszcze zadna konsolka nie wywarła na mnie takiego wrazenia jak Wii. Grając u kumpla na pleju/kostce/klocku uwazalem ze fajnie by było miec takie cos..i nic wiecej. Wii chce mieć jak najszybciej i graaaać;]] Ogladałem konferencyjke wlasnie i mozliwosci tej konsolki wgniatają w glebe.Co z tego ze konsolka bedzie najslabsza technologicznie, grafika sie nie liczy tak mocno i udowadnia to wiele tytułow. Po prostu nie moge sobie wyobrazic gierki na Wii w ktorej to wcialalibysmy sie w rycerza Jedi...;]]]]]]] Nic tylko czekac koncowki roku i zbierac pieniązki :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Dla tych co nie widzieli Red Steele 3 :gitarzysta2: PS. Pewnie to jest to samo co dal Nierealny tylko z jego linka strasznie wolno sie sciaga. Edytowane 9 Maja 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 tak, teraz juz jestem pewnien ze WII to dopiero nextgen :) jednak x360 i ps3 to tylko udoskonalone wersje poprzedników... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Kto jeszcze nie widział, niech ogląda: http://www.gamespot.com/e3/e3live.html drugie od góry "wacht it!" właśnie oglądam i normalnie :blink: :D czegoś takiego to się nie spodziewałe - to całkowicie inne rozumienie "next generation" - ta gierka gdzie się wymaciach!e mieczem normalnie mnie rozbiła - niesamowity klimat! To by byla dopiero frajda Już widze jak sie japończycy ślinią - oni uwielbiają takie rozrywki ;) Według mnie Nintendo obrało słuszną drogę - technologicznie nie mają szans wygrać z potentatami - Sony i M$ - największą zaletą ich zabawki ma być właśnie zabawa i frajda z rozgrywki i poki co wydaje się że dobrze im to wychodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Costi, poszukaj w tym linku napisu "Nintendo Press Conference, Cont. (Tune in and see Wii!)", obok niego jest przycisk "Watch it". jak go odpalisz to najpierw będą 2 reklamy (być może będzie trza kliknąć 2 -3 razy na play, ale warto ;) ) Acha, być może będzie trza wcisnąć "tuesday" Edytowane 9 Maja 2006 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Jak widac goscie z Nintendo postawili na innowacyjnosc i chwala im za to;). Grajac w niektore tytuly mozna zadbac o dobra sylwetke :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 jestem pewnien ze ms i sony odpowiedza na ten krok (sony juz po czesci to zrobilo)... ale i tak laury naleza sie nintendo :) cholera, jak zawsze bylem pewnien ze chce ps3 tak to zachwialo moja pewnoscia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 jestem pewnien ze ms i sony odpowiedza na ten krok (sony juz po czesci to zrobilo)... ale i tak laury naleza sie nintendo :) cholera, jak zawsze bylem pewnien ze chce ps3 tak to zachwialo moja pewnoscia...No nie :D Dobra, ale może starczy tych och-ach. Ci co jeszcze nie widzieli, to mają okazję zobaczyć (rejestracja to tylko chwila, a do filmikó w niskiej rozdziałce wcale nie trza płatnego konta). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 to jest naprawde spoko :D ja też chce Wii :mrgreen: oby gry były w przyzwoitych cenach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) nie interesuje mnie cena tej konsoli kupuje ja ! zwalila mnie z nog ta prezentacja... [; ubaw prz tym musi byc nie samowity no i pokazali grywalna Zelde *_* Walka na miecze tez niczego sobie mozna sie naprawde poczuc jak prawdziwy wojownik czy czyms w tym rodzaju xD Mozna szczerze powiedziec ze jest to NEXT GENERATION ! dzieki temu wynalazkowi [padzik] , Wii ;DD moze wyprzedzic konkurencje. Ludki moga siegnac po ta konsole poniewaz jest super innowacja, dodatkowo mozliwosc spedzenia wolnego czasu z najblizszymi w extra atmosferze - ubaw po pachy w tenisa xD Edytowane 9 Maja 2006 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 Jak na razie to Zelda mnie nie powalila - ten ich kontroler sluzy tylko do obslugi menu i celowania, mieczem sie macha przyciskiem... Zanim padla mi siec obejrzalem pol prezentacji (do konca Zeldy) - pozawspomniana wyzej Zelda w kolko pokazywali tylko nic dla mnie nie znaczace reklamy, zero gry na zywo. Jedyne co mi sie spodobalo, to glosniczek w kontrolerze. Bedac z natury sceptykiem - uwierze, gdy zobacze ;) Ciekaw jestem swoja droga, jaki zakres ruchow bedzie doopuszczal ten kontroler i jaka czulosc bedzie mial. Jesli sie okaze, ze machanie mieczem bedzie ograniczone do ruchow nadgarstkiem, albo kontroler nie bedzie lapal drobnych ruchow, to sie skonczy rewolucja. I na koniec - ten, kto wymyslil ten kabelek miedzy oboma czesciami pada powinien sie na glowe leczyc. Twierdzilem tak od poczatku i zdania nie zmienie. CO to za pomysl, zeby robic bezprzewodowy kontroler z kablem? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 I na koniec - ten, kto wymyslil ten kabelek miedzy oboma czesciami pada powinien sie na glowe leczyc. Twierdzilem tak od poczatku i zdania nie zmienie. CO to za pomysl, zeby robic bezprzewodowy kontroler z kablem? :huh: Podobne wrazenia. Choc nie mozna odmowic im innowacyjnosci. Mnie najbardziej z tego wszystkiego spodobal sie ten tenis - przejecie z jakim ci kolesie rozgrywali drugi mecz... co mnie zmartwilo to srednie odwzorowanie tego co robili z tym padem na ekranie - choc to dopiero pierwsze kroczki, wiec sporo sie moze jeszcze zmienic. Ogolnie - Ninny pokazalo chyba najwiecej INNOWACYJNOSCI ze wszystkich trzech firm. Trzymam kciuki bo chce kupic sobie ta zabaweczke. Byle nie skonczylo sie na grach z mieczami i tenisach, golfach itp - ale licze na inwencje japoncow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 I na koniec - ten, kto wymyslil ten kabelek miedzy oboma czesciami pada powinien sie na glowe leczyc. Twierdzilem tak od poczatku i zdania nie zmienie. CO to za pomysl, zeby robic bezprzewodowy kontroler z kablem? :huh:Zobacz końcowke filmiku z redsteela [ który to swoją drogą wymiata ]:mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...