Gość Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) http://www.gametrailers.com/player/36084.html jedynie filmik, bo z pewnością nie faktyczny obraz gry [; co do realizmu to mam pewne wątpliwości, gra pojawi się również na konsole... Edytowane 11 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 (edytowane) No po tym powyższym filmiku mam mieszane uczucia. Żeby to tylko nie straciło klimatu z pierwszej części. Tutaj to wygląda jak mieszanka S.W.A.T.4 z Call of Duty 4 :( Ale to tylko głupi filmik, czekamy na jakiś gameplay Edytowane 11 Lipca 2008 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 PC / X360 / PS3. I wszystko jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 I co Ja mam niby uwierzyc ze ta grafa,animacja i wszystko z tego filmu to zywcem nagrane z Gameplayeja :) :) Stawiam 0,7L Jack Danielsa jesli gra bedzie tak wygladala w co osobiscie watpie ,beda ciecia detali ,motion capture itp Lipa , panowie Marketingowa papka dla mass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Nie no przecież wiadomo że grafika nie będzie taka jak na trailerze ... czy w diablo3 będzie taka grafa jak w trailerze? nieee ;D to oczywiste ... chodzi o przed-klimat jaki pokazyje owe nagranie. Imho troche lipnie to wygląda. Tym bardziej jeśli gra ma wyjść na konsole, to wysokiego poziomu trudności i realizmu nie oczekuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 nie rozumiem po co dawać tak wykoksowane screeny? mało kto się na to łapie (chyba, że ktoś, kto się w ogóle nie interesuje grami) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Na moj gust to jest Oszukiwanie ludzi Robienie wody z Mozgu itp 3/4 szczegolnie maloletnich graczy lyka takie reklamy jak mlody karp przynete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 3/4 szczegolnie maloletnich graczy lyka takie reklamy jak mlody karp przynete.Damn, co to się porobiło na tym świecie. Kiedy wyszedł pierwszy flashpoint byłem jak najbardziej małoletni, a gra kręciła mnie porządnie. Do dziś lubię czasem pyknąć w jakiegoś moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) Nooo wygląda tooo niezwykle realistycznie. Zwłaszcza poruszanie się żołnierzy i te wybuchy. Ogólnie fizyka powala ;) Nie wspomnę już o grafice Pamiętam pierwsze filmiki z COD4 (mówiono że to niby gameplay) . Tam też było pokazane niezwykle realistyczne poruszanie się żołnierzy.A jaki był efekt końcowy to każdy zna, kto zagrał. Jak dla mnie ta cała papka marketingowa jest żałosna. Nie wierzę, że to tak będzie wyglądać. Zarówna grafika jak i fizyka obiektów/wybuchów. ;) Edytowane 12 Lipca 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 przecież to filmik pokazowy... To tak jakby pokazać intro czy coś. Przecież to samo było z WiC np. Imo nawet autorom nie chodzi o to aby ludzi ogłupiać ze taka grafa jest w grze. To coś jak filmiki prezentacyjne z F3 itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 I coś jak intro do Diablo 2 lub 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 (edytowane) No pewnie że to nie gameplay :mur: Edytowane 12 Lipca 2008 przez VICTORious Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 No jaja sobie robicie ....................... Wypuszczaja film z gry i ma niby byc render ,ot tak na pozadku dziennym racza nas renderem i niby jest OK :) W jedynce o ile pamietam takich jajcow nie robili . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Chyba nie było? Operation Flashpoint 2 E3 2008: Presentation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) ;o wygląda naprawdę dobrze. Fajnie bedzie pograć w coś bardziej realnego. Naprawdę świetnie to wygląda. Bronie, animacje świetnie wyglądają. Jeszcze jak dobrze rozpracują hitboxy, splash damage itp to bedzie coś miodnego ;). VICTORious Dwa posty wyżej to movie dał alCatraz ;]. Edytowane 18 Lipca 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Mała prezentacja, jak widać animacja powinna być na wysokim poziomie, grafika też. http://www.gametrailers.com/player/37090.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) zagrywalem sie w OF:Cold War crisis mam nadzieje ze z mechaniki gry nic sie nie zmieni. Zadnego BF !!! Ten filmik ktory umiescil HiS to oczywisty concept render, widze ze niektorzy nie zrozumieli ( mario2k wez gleboki oddech albo dwa :) ) Edytowane 19 Lipca 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirtualny Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Nie wiem jak będzie ale screeny z Operation Flashpoint 2 wyglądają świetnie jeżeli gra będzie tak wyglądać i działać przy tym lepiej niż Crysis to chyle czoła przed twórcami tej gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowson Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Pogrywałem na jak wszyscy w OF i można powiedzieć że to jak narazie jedyna taka gra, genialna pod każdym względem. Późniejsze mody też dawały wiele uciechy. (Teraz pogrywam w RO, realizm podobny ale to nie to samo) Co do OF2 to mam mieszane uczucia, zapowiadają że będzie tak samo realistyczna jak jedynka.... trzymam ich za słowa. Jakiś rok temu widziałem krótki filmik pokazujący zniszczenie ściany, w zależności od stopnia szczegółów, nigdy jeszcze takiego nie widziałem, to nie to samo co w Crysis że ściany były z blach i fruwały. Tam ściana waliła sie dosłownie po cegle. Jeżeli tak będzie to czeka mnie porządna wymiana kompa. Byle się nie zawieść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Używając słownika jonas'a. Zapowiada się kawał niezłego g**na. Szkoda tylko, że filmiki wyglądają trochę zbyt przegięcie co nasuwa myśl o ściemie i raczej braku takiej grafiki w gameplayu. Do tego "Coming 2009"... no do tego czasu to MS już DX11 wyda ;) Jak na moje, to trochę przedwczesna podnieta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowson Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Jedyna rzecz która może troche podtrzymuje mnie na duchu to, toże Codemaster raczej nie robi ściemy i rzeczywiście robi dobre gry. Oczywiście każdy może się doczepić ale mówie ogólnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Jedyna rzecz która może troche podtrzymuje mnie na duchu to, toże Codemaster raczej nie robi ściemy i rzeczywiście robi dobre gry. Oczywiście każdy może się doczepić ale mówie ogólnie.Op1 zrobiło studio w Czechach a Codemasters było tylko dystrybutorem ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 6 screenów http://www.yougamers.com/news/23035_operat..._2_screenshots/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Link coś nie bardzo u mnie. Za to na Oficjalnej stronie można obejrzeć kilka fajnych rzeczy :) pzd Edytowane 22 Lutego 2009 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 parę dni temu widziałem filmik, w którym prezentują silnik na jakiś myka gierka - jak na dzisiejsze standardy to jest imho solidny ale nic poza tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 lepiej żeby był solidny i dobrze pomykał :) w takich grach nie grafa się liczy a realizm :D i ogólnie gameplay. Fani OF1 wiedzą o czym piszę :) ps. Czy zrobią kiedyś grę z realistycznymi dzwiękami ? :( tylko tego do szczęścia brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 Grafika nie powala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 a dlaczego ma powalac? to nie Crysis i nie o grafe tu chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 a dlaczego ma powalac? to nie Crysis i nie o grafe tu chodzi. Mhm no tak w ArmA też o grafikę tylko chodzi dlatego gra wygląda lepiej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 23 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2009 heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...