Jump to content
uziel101

Operation Flashpoint 2

Recommended Posts

Na tiscali piszą, że to na tym samym silniku co Colin McRae DIRT.

wynika z tego ze Bohemia nie bedzie maczac palcow w tym projekcie

oby tylko nie schrzanili dobrej symulacji

Edited by masin

zastanawiam sie czemu w takich wojennych klimatach wszystko co moze byc zardzewiale...jest takie ;] ile to kolo tam lezy ze jest az tak pomaranczowe? ten konflikt trwa od kiliu lat czy co :D troszke realizmu by niezaszkodzilo...

faktycznie...jesli to jest z gry to ja gram w gothica 3 na 64MB ramu ;p

wynika z tego ze Bohemia nie bedzie maczac palcow w tym projekcie

oby tylko nie schrzanili dobrej symulacji

Bohemia zrobiła Armed Assault i wiadomo co wyszło... udało im się zrobić genialnego OFP i na tym koniec.

na 100% render. Za plynna animacja. To by oznaczalo ze maja silnik juz praktycznie skonczony i gre by mogli wypuscic juz na gwiazdke...

Przecież jak to ten Neon, czy jak mu tam, co go użyli w Colinie to już jest gotowy, teraz go tylko zaadoptować. Na filmiku za mało widać, aby wywnioskować czy to render, ale dzisiaj dobrze zrobiona animacja może być płynna :wink:

Podtytuł Dragon Rising i ta muzyka.... czyżby konflikt w Azji :)

Te screeny na oficjalnej stronie to pewniakiem AdobePhotoshop . albo jakies rendery

Zeby tylko kiedys dodali mozliwosc gry bardziej na luzie , cos jak w BF2

Ta maxymalna symulacja bez mozliwosci poluzowania realiow ,umm za duzo ,za nudno .

OMG!!!11oneone!!!!

Dlaczego dopiero teraz się dowiedziałem.. Oby nie zrobili tego o czym mówi Mario2k, bo od tego są inne gry. Czekam z wielką niecierpliwością :)

Mario2k ma racje ... mnie odpowiada symulator ale dla wielu ludzi moze byc troche za hard-core wiec

przydalby sie tryb arcade - pewnie by sie to przelozylo na ilosc ludzi grajacych online.

Mario2k ma racje ... mnie odpowiada symulator ale dla wielu ludzi moze byc troche za hard-core wiec

przydalby sie tryb arcade - pewnie by sie to przelozylo na ilosc ludzi grajacych online.

Ale ta gra ma być taka z założenia i na tym polega cała idea. Odwzorowanie współczesnej wojny jak najlepiej to możliwe.

Jeśli chcesz sobie pobiegać po lasach w stylu arcade to masz crysis.

Ale ta gra ma być taka z założenia i na tym polega cała idea. Odwzorowanie współczesnej wojny jak najlepiej to możliwe.

Jeśli chcesz sobie pobiegać po lasach w stylu arcade to masz crysis.

widac nie zrozumielismy sie

Ta maxymalna symulacja bez mozliwosci poluzowania realiow ,umm za duzo ,za nudno .

Pisz za siebie :D Ja uwielbiam te napięcie, i liczenie się że każdy krok może być moim ostatnim. Faktycznie nie to co Crysis że przebiegniesz przez mapę łapiąc kilkadziesiąt kulek w łeb.