LPKorn3324 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 to w takim razie ja nie wiem żyje w innym świecie i nie widze takiego datowania. po pierwsze nie ma czegoś takiego jak "Gra zostanie ukończona w dniu tym i tym" bo to jest niemożliwe data ta to jest data premiery w sklepach! A kolejna sprawa to także nie widziałem żeby ktoś kto rozpoczął dopiero co grę już pisał kiedy dokłądnie wyjdzie co jest nierealne. W wypadku splintera widać że sporo już zrobiono, pozostał czas na dodawanie smaczków, poprawie błędów może lekkiemu polepszaniu grafy i programiści wiedzą iel im to zajmie bo ogólnie produkt kształt jużma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 [2] dziś ukazał się nowy trailer: http://www.3dgamers.com/dlselect/games/spl...06_720.zip.html jak ten trailer ogladnac? tzn sciagnolem, rozpakowalem wlaczam i mam sam dzwiek a obraz jest bialy, lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 może nie masz najnowszej wersji QT? bodajże 7 jest najnowszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 ok juz ogladnalem i zapowiada sie doskonale, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 scany :) http://www.splintercell-online.de/x360/SC1.jpg http://www.splintercell-online.de/x360/SC2.jpg http://www.splintercell-online.de/x360/SC3.jpg http://www.splintercell-online.de/x360/SC4.jpg http://www.splintercell-online.de/x360/SC5.jpg http://www.splintercell-online.de/x360/SC6.jpg http://www.splintercell-online.de/x360/SC7.jpg http://www.splintercell-online.de/x360/SC8.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 SWEEEEEEEEEET :D :D :D. Najbardziej jak na razie wrazenie robią na mnie te screeny z terenów zaśnieżonych, reszta też jest extra. Tylko czy i tak będzie wyglądać wersja na PC? Jeżeli tak to chyba tylko najszybsze kompy to uciągną z zadowalającym frameratem. Mi tam zostanie 640x480 na low...ale co tam już się przyzwyczaiłem ;). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 SWEEEEEEEEEET :D :D :D. Najbardziej jak na razie wrazenie robią na mnie te screeny z terenów zaśnieżonych, reszta też jest extra. Tylko czy i tak będzie wyglądać wersja na PC? Jeżeli tak to chyba tylko najszybsze kompy to uciągną z zadowalającym frameratem. Mi tam zostanie 640x480 na low...ale co tam już się przyzwyczaiłem ;). Pozdro. obawiam się, ze wersja na pc bedzie wyglądać słabiej, gra na xboxa 360 jest robiona od nowa, i wyjdzie dużo pózniej niż wersja na pc, xboxa i ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 obawiam się, ze wersja na pc bedzie wyglądać słabiej, gra na xboxa 360 jest robiona od nowa, i wyjdzie dużo pózniej niż wersja na pc, xboxa i ps2Jeżeli to prawda to po pierwsze: posiadacze X360 będą mogli się chwalić lepszą grafą (niech mają ;) ) a po drugie: może zagram w 800x600 na low :lol:. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 ja tam juz od dluzszego czasu mam w domu Double Agent, na potwierdzenie zdjecia opakowania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 nowe 16 fotek; mnie niszczy ta gdzie Pan rybak z ziomkiem wspinają sie po ścianie lodowej :D http://worthplaying.com/article.php?sid=32...=thread&order=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 http://worthplaying.com/article.php?sid=32...=thread&order=0 piękne ... rendery? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 http://worthplaying.com/article.php?sid=32...=thread&order=0 piękne ... rendery? :) no wlasnie, gra ma wyjsc we... wrzesniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 trailer z targów E3 , tutaj(gameplay cam -273.9mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 widziałęm jak dotąd z 2/3 filmiki z E3 i gra prezentuje sie znakomicie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 gra zapowiada się pięknie, na trailerach widać momenty z gameplay'a i wygląda to na prawdę obiecująco :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Obejrzałem ten najnowszy trailer w HD (1280x720) i mam mieszane uczucia. Te momenty w których pokazywali gameplay widać było pewne zwolnenia animacji (niewielkie ale jednak, najwięcej przy śnieżycy). I nie ma to nic wspólnego z "niewyrabianiem" proca. Mój stary AXP1700+ na tym by nie wyrabiał do końca ale A643000+ nie ma z takim materiałem problemów. Wniosek: jeżeli pokazywali wersję na X360 to czuję się zniesmaczony że nie potrafią tam uzyskać stałego frameratu, przynajmniej tych 30 FPSów...Chyba że tak lewo ten materiał zgrywali. Poza tym nie mam wiekszych zastrzeżeń, SC jak SC i tyle. Tak naprawdę "nowość" nowego Splintera czyli bycie podwójnym agentem wyjdzie w praniu podczas grania, sam gameplay się nie zmienił (i dobrze). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Pare nowych screenow z DA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Wygląda doprawdy kozacko. Ja tam chyba sobie na tą okazję X360 kupię :). Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie bylbym taki przekonany do grania w SC na padzie, ale pewnie jestem zle nastawiony:) Jednak screen'y prezentuja sie swietnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie bylbym taki przekonany do grania w SC na padzie, ale pewnie jestem zle nastawiony:) Jednak screen'y prezentuja sie swietnie Ja z kolei przeszedlem wszystkie czesci SC na padzie (pierwsze dwie na PS2, CT na XBoxie) i nie wyobrazam sobie grania na klawiaturze :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Ja z kolei przeszedlem wszystkie czesci SC na padzie (pierwsze dwie na PS2, CT na XBoxie) i nie wyobrazam sobie grania na klawiaturze :| Co racja to racja. Mnie tez sie lepiej gralo w jedynke na X niz na pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie bylbym taki przekonany do grania w SC na padzie, ale pewnie jestem zle nastawiony:) Jednak screen'y prezentuja sie swietnie ta gra jest lepsza na pada, powód- wszystkie przyciski i gałki analogowe, grałem we wszystkie części na pc i xboxie, zdecydowanie lepsze sterowanie oferował xbox! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 na PC chyba nie da się w żadną część z padem grać? bo akurat splintera nie mam na konsoli, a zagrałbym na padzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Ciekawe jak przecelujesz komus w glowke na padzie... tymi smiesznymi galkami? Autocelowanie? rockers, widze ciezko ci zrozumeic, ze komus moze lepiej sie grac na klawiaturze + myszka, ale ty wiesz najlepiej ("ta gra jest lepsza na pada...") Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Ciekawe jak przecelujesz komus w glowke na padzie... tymi smiesznymi galkami? Autocelowanie? rockers, widze ciezko ci zrozumeic, ze komus moze lepiej sie grac na klawiaturze + myszka, ale ty wiesz najlepiej ("ta gra jest lepsza na pada...") wyraziłem swoje zdanie tak samo jak wiele osób, którym lepiej się gra w tą gre na padzie.Jestem wielkim fanem tej seri, mam wszystkie cześci na pc, jak i na xboxa. Grałem w tą gre również na ps2,Gamecubie, psp, nintendo Ds. :) Jakie auto celowanie? wogóle grałeś na xboxie w tą gre? czy poprostu kolejna osoba która nie grała, nie widziała i wypisuje głupoty. pad ma tą przewage, że jest bardziej precyzyjny od klawy, gra się łatwiej bo jest wiecej możliwośći ruchu. niby na klawie i myszy, można wolniej i szybciej chodzić za pomocą rolki, ale to nie to samo i nie wykonamy takich rzeczy jak na padzie. oczywiście tyczy się to splinter cella Edytowane 29 Czerwca 2006 przez rockers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Nie gralem na padzie, ale czesto w grach stosuje sie auto celowanie, a jezeli nie, to wiadomo ze samemu trzeba celowac i nic ci nie zapewni takiej precyzyjnosci jak myszka... Dobra koniec ot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 niby na klawie i myszy, można wolniej i szybciej chodzić za pomocą rolki,na padzie od xbox i xbox360 zrobisz to samo poprzez odpowiednie wychylenie gałki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Gdybym miał wymienić jakieś niedogodnosci pada to najwyżej mógłbym o precyzyjnym celowaniu wspomnieć ale to też kwestia wyczucia. Grałem i na padzie i na Klawie. Lubię pady więc grało mi się naprawdę bardzo dobrze ale celować wolę na myszce jednak. Inna sprawa że SC jest grą w której jeżeli strzelasz to znaczy że coś Ci nie idzie....Ale muszę też pochwalić koderów za to że naprawdę bardzo dobrze przełożyli sterowanie z pada na Klawierke (czasem ten element kuleje w portach z konsol). Wnioski: graj na czym chcesz tylko nie wciskaj innym kitu że tak jest lepiej, łatwiej i przyjemniej albo że inaczej się nie da bo to są TWOJE spostrzeżenia i ktoś może ich nie podzielać. Każdy gra jak lubi. Peace. Edytowane 29 Czerwca 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 True, ture, TrueVanDaal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati666death Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Inna sprawa że SC jest grą w której jeżeli strzelasz to znaczy że coś Ci nie idzie....Z filmow, ktore mialem okazje obejrzec mozna wywnioskowac, ze w double agent bedzie wiecej strzelania, niz we wczesniejszych czesciach, co troszke mnie martwi. Mysle, ze ta czesc bedzie bardziej dynamiczna, jednak straci na tym klimat, a co wy o tym myslicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...