cavarr Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) witam, gra ma się pojawić na początku 2006 roku :? na PC, PlayStation 2 i Xboxa, mam nadzieje że nie wyjdzie godny następca trójki :). Akcja będzie się tym razem toczyć w New York, producenci obiecują, że wrócą do korzeni, czyli starego dobrego Drivera :), zobaczymy Edytowane 26 Maja 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 HA HA HA Tyle mam do powiedzenia na dzien dzisiejszy. ;) A tak wogole to wątpie żeby gra (jeśli by wyszła) została zrobiona na PS2 i Xboxa - raczej będą ją robić pod konsole Next-gen :) Mimo wszystko chyba sie troche pospieszyles z tym tematem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ano zobaczymy. Szkoda tylko że DrIVer wyjdzie na stare konsole bo to znowu odbije się na wyglądzie tej gry, no ale miejmy nadzieje że tym razem wersja PC będzie naprawdę dopieszczona. A Driv3r nawet mi się podobał mimo wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 A niech się wypchają z obietnicami. Z driv3ra zrobili gre-kastrata to pewnie znów wydadzą jakiś shit :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EaC Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 czy to jakis zart <_< nie chyba nie :huh: nie pozostalo nam nic innego , jak tylko zyczyc im powodzenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Krótka zapowiedź Powiedzmy że jestem nastawiony sceptycznie...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 (edytowane) Zamiast za jakiegos Drivera niech lepiej popracuja nad nastepca Conana bo to jedyna gra, ktora trzyma poziom tej firmy, a Driver?? Daj Pan spokoja Edytowane 27 Maja 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 i troszke informacji o tej grze... http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=19697&PT=1 a ja nie bede sie wyrażał jak narazie poczekamy zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 po tym jak zobaczyłem 3jeczke, to ja podziękuje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Co za shit... Wielkie zapowiedzi - a gdy premiera gry wielkie rozczarowanie... :mur: Jestem wróżką...zobaczycie tak będzie:) :rolleyes: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Jestem wróżką (lokalna-Szela)...zobaczycie tak będzie:) 1467079[/snapback] A ja myslalem ze jestes Wypranym :lol: (parodia Matrixa z CDA) Poczekamy zobaczymy co z tym bedzie moze chlopaki ucza sie na wlasnych bledach i nie beda dawac obietnic bez pokrycia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Albo zrobią zrzynkę z nowego GTA... Trzeba czekać i liczyć na to że się wezmą do roboty...i niech sobie jakichś betatesterów skołują bo po tym co widzę w Driverze to mnie krew zalewa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Driver: Parallel Lnes i znowu lipa wg. mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 To sie w pale nie moze zmiescic jak da sie ciagnac kase z produktu sprzed lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Driver: Parallel Lnes ... i znowu lipa wg. mnie 1610814[/snapback] O fuj! To dalej wygląda jak produkcja z 98 roku. I to jeszcze jakaś niskobudżetowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 co wy wygląda super driver roxxxxxxxxxxxxxxx ;) przypatrzcie sie pierwszemu zdjęciu wszystkie samochody lewitują :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Nowy super mega killer :lol:. Kolejny niewypał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 O fuj! To dalej wygląda jak produkcja z 98 roku. I to jeszcze jakaś niskobudżetowa. 1610913[/snapback] No przecież było napisane że to powrót do korzeni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Powiem krotko - czarno to widze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 IMHO sytacja bedzie adekwatna do d3, tylko ze: w d3 przed premiera sie wszytscy zachwycali, napalali >>> w wyszlo gowno d4 kazdy krytykuje na dlugo zanim wyjdzie >>> wyjdzie dobra gra Co prawda nawet do gta sie nie umyje, ale sadze ze wszytkich was pozytywnie zaskoczy glownie ze wzgledu ze sie spodziwacie megaszytu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 cos malego http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=5827 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 cos malego 1634448[/snapback]no to wszystko jasne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Jak chcecie to moge wam dać screeny ale sa nędzne :/ Wszystko jest tak pomarańczowe jak dzień na marsie. Z tym powrotem do korzeni to ciutek przegieli, bo samochody mają jakość drivera 3 a otoczenie drivera 1 włącznie z cieniami, ludzie są troche nietenteges z resztą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 daj te screeny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Tu są normalne. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9573&a=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Właśnie o tych badziewach mówiłem :) chyba tylko 2 sa dobre reszta to CRAP :/ P.S Czemu te samochody nadal lewitują ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 no wyglada to naprawde fajnie, zobaczymy jak sie bedzie gralo:P kiedy ma wyjsc <lol>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Z daleka wygllada to nakbed ale jak sie zzoomuje to kiszka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voytek__19 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 No właśnie niedawno przelazłem 3-kę i oczywiście podobała mi się jak zresztą 2 na Playstation i 1 na PC. Driver to driver i wydaje mi się że zawsze będzie miał ten zawalisty gangsterski klimat ale i niestety pełno niedorobów. Jak narazie czekam na 4 ale czy bedzie chodzić na moim sprzęcie to jeszcze zobaczymy... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Driver 1 rlz, ale jak pogralem w 3 to tej nowości chyba nie odpale nawet ... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...