Seebek22 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam.Posiadam taki zasilacz: http://www.sirtec.com.tw/english/index.pht...&R3=&R4=&R5=ATX I pytanka: 1.Czy jest to dobry zasilacz? Nie jestem fanem overclockingu a napięcia mam OK. 2.Do czego służy malutki kabelek 4 igłowy pasujący do złącza FAN2 na plycie glównej? Nie podpinałem go nigdzie. Proszę o odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) 2. Jeśli ma 1 żółty kabelek- do monitoringu obrotów przez płytę główną- wtykasz go w FAN2 na mobo. Edytowane 31 Maja 2005 przez _OskaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam.Posiadam taki zasilacz: 1474290[/snapback] Dobra ale podaj przynajmniej co ty masz w kompie bo nie wiem czy ten zasilacz będzie dobry do takiej konfiguracji czy nie. Co do złącza 4 igłowego to takiego jeszcze nie widziałem, złącze FAN ma zazwyczaj 2 lub 3 piny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seebek22 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 tak to jest 3 igłowe komp mam taki: A 64 3000+ s939; ASUS A8N-SLI;512 mb; GF 6600GT; dysk; dvd ;dvd-rw; audigy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Powinien starczyć, mówię powinien, bo jeszcze nie widzialem takiego zasilacza na oczy, więc trudno mi ocenić jaka moc w nim drzemie. Tabliczka znamionowa w tanich zasilaczach może nieźle zmylić, przykład: Codegen czy Ropla. To ten kabel 3 pinowy podłączasz sobie do płyty głównej i możesz sprawdzać pewnie obroty wiatraka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 i ja nie jestem specem ale z tego co zdążyłem poczytać to sirtek to to samo co chieftec! ten drugi podobno kuppuje czesci o pierwszego i sprzedaje jao chieftec ! wiec w obu przypadkach flaki bedą te same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seebek22 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 heh dzięki mam takie napięcia: Vcore1 - 1,52 +3.3V - 3.39 +5V - 4.95 +12V - 11.90V czyli chyba niezłe....nie podkrecam nic a komp chodzi stabilnie:D ponoć ta zasiłka to ten sam producent co Chieftec.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 jeszcze skrobnij czy miernik czy z mobo bo jak z plyty glownej to wsadz je w [cenzura] znaczy miedzy bajki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 hmm Sirtec ma serię Power Watcher i tam jest takie cztero pinowe złącze, kótre podłącza się do miernika mocy. Ale sąd takie cóś wzięłoby się w tym modelu??? ?Nie kupowałeś go z jakiejś wyprzedaży czy cóś ;) może coś się chińcom pomerdało, co czasem zdarza się każdemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...