Skocz do zawartości
Jin*

Seriale

Rekomendowane odpowiedzi

siemka , lost nie jest zły zanim pb obejrzałem to się strasznie nim podniecałem , co prawda drugi sezon był kiepski , ale zawsze to cos , myślicie , że jeżeli dziś będzie czy uda mi się go ogarnąc w nocy bo idę na melango i nie wiem czy iśc spać jak wrócę ,poźniej jest emitowany niż pb?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze ze losty beda, jakos sie przetwa ;]

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Jak myslicie, kto do pani doktor przyszedl? Ten koles oc byl w domu jej Ojca jak zabierano zwloki, czy moze Kellerman sie nawrocil, bo widac zmartwilo go to, ze ten 'wsylannik' Caroline chce zalatwic Sare...

Ktos mogl te narkotyki porozwalac aby upozorowac samobojstwo/przedawkowanie ale on wpadl, zalatwil go i tyle...

PB

Mi się wydaję, że właśnie Kellerman się nawrócił ;) Szkoda trochę Tweenera. Swoją droga gdzie się podział ojciec Majkela i Linca :) Może to on jest u Sary ? (wiem że głupia teoria ;]) Ona pewnie nie zginie, bo to by było za proste ;] Zastanawia mnie jeszcze ten kluczyk, który ojciec Sary miał przy sobie. Swoją drogą na razie najlepszy odcinek 2 sezonu :mrgreen:

Co do losta to jutro (tj czwartek) między 21:00 a 21:30 zaczyna się emisja ;] (Nic nie poradzę że na tv.com tak jest program napisany :mur: ) Mam cichą nadzieję, że 3 sezon nie będzie aż taką telenowelą jaką był 2 :?

Wracając do Supernatural. Zobaczyłem 2 pierwsze odcinki 1 sezonu i serial nawet nawet ;) Następnych nie mam jak zdobyć... (problemy z torrentami i p2p - bloknięte porty)

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie... Niestety polska tv nie dorosla jeszcze do oryginalnej sciezki i napisow, a szkoda.

Tak samo tracił żandarm z allo-allo, polski dubbing nie byl tak genialny jak oryginalne łamanie angielskiego....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie... Niestety polska tv nie dorosla jeszcze do oryginalnej sciezki i napisow, a szkoda.

Tak samo tracił żandarm z allo-allo, polski dubbing nie byl tak genialny jak oryginalne łamanie angielskiego....

Allo-allo było fantastyczne jeśli chodzi o język, szczególnie że motywy typu "good moaning" "i was just pissing by" są zupełnie nieprzetłumaczalne i takiej beczki śmiechu się nie da zrobić.

Natomiast żeby było ok, powinny być wersje MPFC

a) oryginalna

b) oryginalna z angielskimi napisami (to nie amerykański film że wszystko się kuma)

c) polskie napisy

d) dubbing

ale to by kosztowało hohoho i dopiero za kilka(naście) lat będziemy mieli takie luksusy w polskich stacjach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOST 3x01

Sam już nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

Te klatki w których siedzą zamknięci Sawyer i Kate i te wszystkie śmieszne zabudowania mi przypominają Park Jurajski ...

Sawyer mądrala szybko rozpracował maszynerię :)...ale trochę mu po ambicji pojechali ;p

Znowu miejsce, w którym trzymają Jack'a...dziwne to wszystko strasznie...

No i ta teczka z życiorysem Jack'a...zdobyli ją po wypadku, czy też cały ten lot i katastrofa były z góry przygotowane...skłaniałbym się ku temu drugiemu...te wszystkie zależności między bohaterami...coś w tym musi być...

No i...Henry (tfu!...Ben :) ) jest szefem szefów czy ktoś wyżej jest jeszcze?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten serial to jakis zart, wychodzi nowy odcinek, jestem napalony, widze w statusie hydra '10/10', caly sie poce, wlaczam serial, zerkam co chwila kiedy sie skonczy iiiiiiiiii? I mysle ze zapowiada sie jeszcze wieksza telenowela niz poprzednio...

Co mnie interesuje Jack i jego stosunki z ojcem? PO CHOLERE TO?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost

Mi się wydaję że te klatki to pozostałości po tym projekcie. Zwierzęta pewnie były potrzebne do testów. Do tego to osiedle domków co pokazali na samym początku. Coś w tym musi być. Jak wiemy ci "inni" są już na tej wyspie od dawna , do tego te pomieszczenia pod wodą. To wszytko jest a raczej było eksperymentem ,co już wiemy. Bunkry ,monitoring ,komputery do wpisywania liczb.Co do dokumentów ,to raczej są z samolotu ,albo po prostu zdobyli je przez internet i wydrukowali (wiem naiwne ;). Teraz tak mniej poważnie ;) - możliwe że ta grupa ludzi poszukiwała jakiś "obiektów" (wiecie co sie działo jak Sawyer uciekł z klatki ) do tego eksperymentu,. Dobrali więc grupę ludzi ,o charakterach i powiązaniach ,których było im potrzebne. Tylko jak to zrobili że wszyscy znaleźli się w tym samolocie i potem za pomocą magnesu dosłownie przyciągnęli samolot do wyspy ;) Jest to tak niedorzeczne ale jedyne sensowne wytłumaczenie że tyle o tych ludziach ci "inni" wiedzą.

Po woli to zacznie się wyjaśniać. :) W tym czasie skończy się serial PB a mi odechce się oglądać Losta po 10-11 odcinku jak tak dalej będzie. Zgadzam się z Pioorkiem.Dalej ciągną niepotrzebne wątki ja ta z ojcem Jacka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale u hydra lolka zawsze jest 10/10 :lol: więc tym się nie sugeruj

dla mnie Lost s03e01 to cienizna na całej linii :mur:

Poprostu przyzwyczailiście się do dobrej akcji w Prison Break i nie doceniacie Lost :)

Jak dla mnie 3x1 był naprawde fajny. Odkrywa się wiele tajemnic chociaż i tak dowiemy się wszystkiego pod koniec :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lost suck. Wiedziałem że g... się rozwiąże z poprzedniego odcinka i nie myliłem się :? Wiadomo tylko że kolesie żyją sobie na wyspie i wszytsko widzią o innych z samolotu (ale mi odkrycie :? ). Porażka.

Za to South Park wymiata :) Ten stary koles grający w WoW ;) hehehehehehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PB, LOST, Six Degrees

Prison Break 2x07 - Szkoda mi Tweenera, Mahone ma u mnie kreche :sad:

Lost 3x01 - Taki sredniawy, moze sie rozkreci.. - Lepiej mi sie podobał odcinek 3x00 :D

Six Degrees 1x01 - No no, zobaczymy co z tego bedzie..

A South Park'a nie musze komentowac? ;]

Edytowane przez ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie damy tego miecza noobowi :lol:

Lost zaliczony....Matko jedyna, ten serial sie robi coraz glupszy....Taki syndrom Slidersów, którzy w pierwszym sezonie mieli pomysł.Dalej zrobił sie z tego serialu bezdennie glupi show na poziomie kostek.

Poczekam az lost bedzie lecial na axnie bo szkoda mi...."prądu" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:P ...mus sobie zorganizować tego SP...

The Nine, Runaway...oglądał ktoś już ?

No własnie zauważyłem ze pojawiło się The nine ale pierwszy odcinek to chyba powtórka tego pilota co leciał jakiś czas temu. Dokładnie się nie przyglądałem bo już nie mam tego pilota u siebie ale ogólnie wygląda na to samo. Moze ktoś więcej coś napisze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpuscilem sobie Losta na rzecz Jericho i czytajac opinie o tym pierwszym chyba nie żałuję.

Jericho

Pierwszy odcinek niezly, takie standardowe wprowadzenie poznanie nowych bohaterow itp. 1x02 moim zdaniem swietny. Z kolei 1x03 do polowy nudny jak nieszczęście, same osobiste dyrdymały. Pozniej juz lepiej. Ten serial ma duzy potencjal. Tu moze sie sporo dziac. W koncu zniszczeniu uległo dziesiątki miast, nie wiadomo czy wróg nie zaatakowal kraju... Jesli tego nie spitolą, będzie hicior. Poki co ostroznie daje 7/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TVP2 rozpocznie emisje BSG od 12.10 Maja pokazac caly pierwszy sezon, a bedzie nadawany w czwartki o 23.15.

Elo? ^^ Polecam każdemu kto jeszcze nie widzial...Lepszego serialu sci-fi chyba nie jeszcze nei ma :]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOST 3x01

Sam już nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

Te klatki w których siedzą zamknięci Sawyer i Kate i te wszystkie śmieszne zabudowania mi przypominają Park Jurajski ...

Sawyer mądrala szybko rozpracował maszynerię :)...ale trochę mu po ambicji pojechali ;p

Znowu miejsce, w którym trzymają Jack'a...dziwne to wszystko strasznie...

No i ta teczka z życiorysem Jack'a...zdobyli ją po wypadku, czy też cały ten lot i katastrofa były z góry przygotowane...skłaniałbym się ku temu drugiemu...te wszystkie zależności między bohaterami...coś w tym musi być...

No i...Henry (tfu!...Ben :) ) jest szefem szefów czy ktoś wyżej jest jeszcze?...

Miałem dokładnie to samo skojarzenie z Parkiem Jurajskim :) Raczej nie przygotowane, bo jak mieli przygotować to że Desmond wyjdzie za tym kolesiem z którym był w bunkrze i ledwo zdąży wpisać kod i wcisnąć Execute ? :] A z ostatniego odcinka wynika, że to własnie przez to samolot spadł :)

Lost

Mi się wydaję że te klatki to pozostałości po tym projekcie. Zwierzęta pewnie były potrzebne do testów. Do tego to osiedle domków co pokazali na samym początku. Coś w tym musi być. Jak wiemy ci "inni" są już na tej wyspie od dawna , do tego te pomieszczenia pod wodą. To wszytko jest a raczej było eksperymentem ,co już wiemy. Bunkry ,monitoring ,komputery do wpisywania liczb.Co do dokumentów ,to raczej są z samolotu ,albo po prostu zdobyli je przez internet i wydrukowali (wiem naiwne ;). Teraz tak mniej poważnie ;) - możliwe że ta grupa ludzi poszukiwała jakiś "obiektów" (wiecie co sie działo jak Sawyer uciekł z klatki ) do tego eksperymentu,. Dobrali więc grupę ludzi ,o charakterach i powiązaniach ,których było im potrzebne. Tylko jak to zrobili że wszyscy znaleźli się w tym samolocie i potem za pomocą magnesu dosłownie przyciągnęli samolot do wyspy ;) Jest to tak niedorzeczne ale jedyne sensowne wytłumaczenie że tyle o tych ludziach ci "inni" wiedzą.

Po woli to zacznie się wyjaśniać. :) W tym czasie skończy się serial PB a mi odechce się oglądać Losta po 10-11 odcinku jak tak dalej będzie. Zgadzam się z Pioorkiem.Dalej ciągną niepotrzebne wątki ja ta z ojcem Jacka.

Hmm a pamiętacie to czarne coś co latało po wyspie ? Eko się z tym spotkał oko w oko jak szedł do samolotu. Tak jakby dusze zmarłych czy coś takiego... :blink: Co do tego że spadł samolot > patrz wyżej ;)

A tutaj się okaże że ojciec Jacka jednak żyje i jest na tej wyspie :lol:

Poprostu przyzwyczailiście się do dobrej akcji w Prison Break i nie doceniacie Lost :)

Jak dla mnie 3x1 był naprawde fajny. Odkrywa się wiele tajemnic chociaż i tak dowiemy się wszystkiego pod koniec :D

Jak dla mnie 3/10... Poczekamy może się rozkręci. Ale naprawdę w to wątpię...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale w 1 z odcinków, jak Eko szedł do samolotu brata, ten dymek się do niego zbliżył i było widać tak jakby ludzi w nim... Zaraz dam screena tylko muszę znaleźć ten odcinek :) I raczej nie magnetyzm ;] No i jeszcze 1 zagadka w loście. W 1 sezonie pod koniec jak szli po dynamit to Lock'a coś wciągało na dół. I dalej nie wiadomo co to :mur:

Niżej screeny ducha

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

Edytowane przez Lanc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi