Lanc Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Nowy Lost - jakiś taki nijaki w stosunku do poprzednich epizodów 4 sezonu. Tamte jakoś bardziej trzymały w napięciu, a ten mi się wydawał przez większość czasu po prostu nudny, IMO za dużo flashbacków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 faktycznie, lost 4x6 -tym razem nuda, taki właśnie nijaki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 taka sinusoida. poprzedni byl swietny, ten nijaki. wiec 7 pewnie bedzie miazga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 popieram nowy lost nuda ale mozna sie było tego spodziewac bo Juliet jest nudna postacia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Kiedy mają być nowe odc House MD :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 28 kwietnia, maja byc jeszcze 4 odcinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 (edytowane) Kiedy mają być nowe odc House MD :?:Chyba kwiecień-maj. Finał 4 sezonu SGA - genialny. Najbardziej "stargejtowy" odcinek czwartej serii... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Podróże w czasie, kosmiczna sieczka i "co by było gdyby..." W zasadzie jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to efekty specjalne użyte w ostatniej scenie :lol: Nic tylko czekać do wakacji na 5 serię :) Edytowane 9 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Zacząłem Supernatural oglądać - z odcinka na odcinek lepiej! Zapowiada sie ciekawie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Zacząłem Supernatural oglądać - z odcinka na odcinek lepiej! Zapowiada sie ciekawie!w całej serii nie ma slabych odcinków to Ci moge gwarantować:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Polemizowalbym :wink: Np ten z robakami imo slaby, i wybitnie naciagany (o ile taki serial mozna w ten sposob rozpatrywac). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Finał 4 sezonu SGA - genialny. Najbardziej "stargejtowy" odcinek czwartej serii... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Podróże w czasie, kosmiczna sieczka i "co by było gdyby..." W zasadzie jedyne do czego mógłbym się przyczepić, to efekty specjalne użyte w ostatniej scenie :lol: Nic tylko czekać do wakacji na 5 serię :) Nie wyszedł im w ogole ten budynek zrobiony na komputerze. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odcinek całkiem fajny gdyby nie jedno ale... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Na ziemi mają skoczka ze sprzętem do podrózy w czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matius Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Moge polecić The IT Crowd (W Polsce: Technicy-magicy), serial świetny, angielskie poczucie humoru, tematyka powiązana ze światem IT (jak się można domyślec po tytule ;)). Warto obejrzeć, naprawdę. Jedyny minus to ilość odcinków, 2 sezony po 6 odcinków. Technicy-magicy Technicy-magicy (ang. The IT Crowd) - brytyjski serial telewizyjny, wyprodukowany i nadawany przez telewizję Channel 4 od lutego 2006 (w Polsce od października 2006). Jest utrzymany w typowo angielskim humorze. Akcja serialu toczy się w dziale IT jednej z wielkich korporacji, na którego czele staje świeżo zatrudniona Jen, kompletnie nieznająca się na informatyce. Jak mówi jej umiejętności kończą się na "wysyłaniu maili, odbieraniu maili, czytaniu maili, kasowaniu maili itd.". Niezbyt rozgarnięty szef uznaje te kwalifikacje za wystarczające. Podopiecznymi Jen są Roy i Moss, którzy najpierw ją podrywają, ale kiedy dowiadują się, że ma nimi kierować, próbują za wszelką cenę się jej pozbyć. Ona natomiast stara się zaskarbić ich sympatię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Warto by było gdyby nei fakt ze poza kilkoma pierwszymi odcinkami potem jest juz coraz gorzej i całe odcinki ratują tylko pojedyncze sceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 Właśnie skończyłem dzisiejszą sesję filmową : Jericho 2x04 - było troszkę akcji ale dla fanów pb gdzie co kilka minut mamy zwrot o 180 stopni to nadal będzie za mało ;) Knight Rider - szczerze to nie sadziłem że będzie to tak dobry flm (nie serial bo głupio oceniać po pilocie) ubawiłem się jak dziecko kiedy oglądało się starego Nieustraszonego aha no i obejrzałem pierwsze 6 odcinków Terminatora i musze powiedzieć że całkiem całkiem tylko Arniego i muzyki z T2 brak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Moze mi ktos powiedziec w ktorym odcinku serialu Kyle XY bylo » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « konczylo sie tak ze ta laska XX skoczyla z wodospadu, to bylo zaraz po tym jak Kyle odnalazl Adama i staral sie z nim skontaktowac a w miedzy czasie XX ukradla mu wiedze, bylo przed dluzsza przerwa. 10-15 odcinek sadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Moze mi ktos powiedziec w ktorym odcinku serialu Kyle XY bylo » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « konczylo sie tak ze ta laska XX skoczyla z wodospadu, to bylo zaraz po tym jak Kyle odnalazl Adama i staral sie z nim skontaktowac a w miedzy czasie XX ukradla mu wiedze, bylo przed dluzsza przerwa. 10-15 odcinek sadze. w 13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) o to sporo do nadrobienia dzieki bardzo. SGA 4x20 miazdzy :D kiedy kolejne odcinki ile trzeba czekac na kolejne sezony. Edytowane 11 Marca 2008 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Pitbull s03e01 - fajny, szalu nie ma, ale fajnie znow zobaczyc te mordy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) South Park S12E01 taki sredni, choc mozna posmiac z cartmana i kyle'a ;] 6/10 mam nadzieje ze sobie odbije to dzisiaj dobrym odcinkiem lostow ;] chyba jednak tak sie nie stanie, bo shoty zapowiadaja nude jak w poprzednim Edytowane 14 Marca 2008 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2008 lost 4x7 , lepszy od poprzedniego, jest kilka zaskakujących sytuacji. ogólnie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 czerstwy odcinek. byl nudny i mogl juz do konca pozostac nudny ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Kevin Johnson :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Jako że jestem chory i nie miałem co oglądać postanowiłem dać drugą szanse Joeyowi, i jestem mile zaskoczony :D . Z odcinka na odcinek jest coraz śmieszniej :) chodź daleko mu do FRIENDSów (chodź niektóre odcinki mogą z nimi konkurować ) to naprawdę warto obejrzeć ;) . Szkoda że są tylko dwa sezony i z tego co czytałem to ostatnie odcinki są zrobione tak na "odwal się" :sad: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2008 Pitbull s03e01 - fajny, szalu nie ma, ale fajnie znow zobaczyc te mordy :) Zapowiada siei tak dobra seria :) South Park S12E01 taki sredni, choc mozna posmiac z cartmana i kyle'a ;] 6/10 Ta średni ich pyskowki były niezłe :lol: A seria będize też udana :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 nowy loscik ciekawy :) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « tylko koncowka troche taka dziwna... czemu ich zabil? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pewnie myśleli że są z tego statku, albo Ben im kazał. Ciekawe co się stanie z Michaelem :unsure: . Nowy odcinek Jericho też daje radę :) . Skończyłem też oglądać Joeya i muszę powiedzieć, że od czasu Friendsów jeszcze tak się nie śmiałem :D . Ehh.. żałuje że są tylko 2 sezony :sad: . Edytowane 21 Marca 2008 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 South Park S12E02 - noo...po pierwszym odcinku byłem lekko zawiedziony...ale widzę że Cartman i spółka w formie są... Britney must die :D biorę się za losta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 W ostatnim odcinku Losta Sayid trochę pojechał, a South Park, też pojechał, w sumie u nich nie można powiedzieć, że coś jest niesmaczne, ale ostatni odcinek był hmmm... dziwny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Drugi odcinek tak se ale nie był az tak tragiczny . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Potwierdzenie, że drugi sezon to ostatni sezon Jericho :cry: . Klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Końcówka 6 odcinka Jericho zapowiada niezłą rozpierduchę a tu tylko jeden odcinek do końca został ;( Wie ktoś czy będzie miał normalną długość 43 minuty czy będzie rozszerzony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...