eragonek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 W końcu zacząłem oglądać Housa. Serial jest niesamowity, tak mnie wciągnął, że jestem już na 4 sezonie :D Obsada i teksty miażdżą B-) . Wszystkim którzy nie oglądali POLECAM :D . BTW. Dexter podobno wraca dopiero w październiku :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kto poleci jakiś lekki serial (żadna kobyła na 4 sezony nie wchodzi w grę bo maturę mam :D)? Właśnie skończyłem House'a. Dexter i PB już zaliczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Californication, 12, 25 minutowych odcinków . W serialu jest dużo seksu, przekleństw i Davida Duchovnego ;) . Polecam B-) ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja teraz ogladam Pitbull'a i musze powiedziec ze inne policyjne seriale moga sie schowac przy tym klimacie. Pierwsza seria to w zasadzie wydluzony film, ale i tak warto sobie przypomniec. 3cia seria obecnie jest nadawana, z tym ze jeszcze tam nie doszedlem :wink: W tym serialu glownie uderzaja prawdziwe (czasem az za bardzo) postacie, dialogi i relacje miedzy nimi - nie ma tego w zasadzie w zadnym podobnym serialu jaki widzialem. Nie mamy tylko sensacyjno-krymialnej papki, ale znacznie bardziej zlozone emocje i problemy, w czym jeszcze pomaga obsada zlozona z kilku naprawde niezlych aktorow. Podoba mi sie tez przestawienie prostych ludzi, duzych roznic miedzy bohaterami, inne spojrzenie na swiat. Ogolnie polecam ten serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ponadto w trzecim sezonie sprawy ktore rozwiazuja sa oparte na wydarzeniach znanych z wiadomosci (magdalenka, dzieci w beczkach, policjanci - taksowkarze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadzior Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Ja z kolei polecam Chuck'a bardzo przyjemny i lajtowy serial ,teraz chyba leci na tvn7. Na razie jest tylko 1 sezon i trza czekać do września na kolejny :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Glina czego nikt nie wspomina o tym genialnym serialu Pasikowskiego już 3 odcinki wyemitowane i miażdza tak samo jak gra aktorska Radziwiłowicza i Stuhra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A bsg nadal trzyma poziom... ...trzeciego sezonu -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 I tu się niestety muszę zgodzić... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 nowy bsg ciekawszy niz poprzedni, ale to wciąż poziom 3 sezonu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj wraca House M.D. :banana: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie wydaję Ci się że Aprli 28 jest za tydzień? ;> A w piątek/sobotę wraca moonlight! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie wiem czy wiecie, ale dzisiaj wraca House M.D. :banana: . Niestety, ale dopiero za tydzien rusza House (Gregory House :razz:) . Za to w czwartek rusza ponownie Supernatural i Losty, a w piatek Moonlight. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja jestem po 10 sezonach SG1 i 4 sezonach SG Atlantis, teraz czekam na 5 sezon ;] jeden z lepszych seriali jakie kiedykolwiek ogladalem, jesli ktos nie ogladal to polecam :) Na zakonczenie jest jeszcze SG The Ark Of Truth o zniszczeniu Ori pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ahh... zmyliło mnie to odliczanie na stronie serialu :oops: . A już się cieszyłem, że dzisiaj sobie obejrzę :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 w tym tygodniu wraca lost, ale tez znowu ostatni odcinek south parka przed przerwa. mam nadzieje, ze przed przerwa Trey i Matt zaserwuja nam rownie dobry odcinek jak ostatni, albo jeszcze lepiej na poziomie major boobage. a w lostach z kolei ma sie duzo dziac w piatkowym odcinku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 A ja zacząłem wczoraj House'a... Zajebisty serial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ja jestem po 10 sezonach SG1 i 4 sezonach SG Atlantis, teraz czekam na 5 sezon ;] jeden z lepszych seriali jakie kiedykolwiek ogladalem, jesli ktos nie ogladal to polecam :) Na zakonczenie jest jeszcze SG The Ark Of Truth o zniszczeniu Ori pozdro Wszystko pieknie, ale jak tu ogladac od srodka (albo wrecz od konca) Sg1.. w pierszej serii jest MacGyver zwiedzajacy wioski w lesie, i scenografia jak z Xeny/Herkulesa lecacej na polsacie :] Ciezko sie przebic przez te pierwsze sezony, a zrezygnowanie z nich zaowocuje potem nie rozumieniem roznych nawiazan. Od ktorej serii SG1 robi sie naprawde fajny? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wszystko pieknie, ale jak tu ogladac od srodka (albo wrecz od konca) Sg1.. w pierszej serii jest MacGyver zwiedzajacy wioski w lesie, i scenografia jak z Xeny/Herkulesa lecacej na polsacie :] Ciezko sie przebic przez te pierwsze sezony, a zrezygnowanie z nich zaowocuje potem nie rozumieniem roznych nawiazan. Od ktorej serii SG1 robi sie naprawde fajny? :) od pierwszego odcinka pierwszego sezonu SG jest fajny :P usiadz zobacz kilka pierwszych ep'ów a na pewno Cie wciagnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Wszystko pieknie, ale jak tu ogladac od srodka (albo wrecz od konca) Sg1.. w pierszej serii jest MacGyver zwiedzajacy wioski w lesie, i scenografia jak z Xeny/Herkulesa lecacej na polsacie :] Ciezko sie przebic przez te pierwsze sezony, a zrezygnowanie z nich zaowocuje potem nie rozumieniem roznych nawiazan. Od ktorej serii SG1 robi sie naprawde fajny? :) Oglądaj. Potem wprowdzili pare uproszczen i tak gdzies do 7 sezonu jest coraz lepiej, a potem w dół, dół i do dna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Skończyłem Supernaturala (tzn, do 3x12). Im dalej tym lepiej. Trzecia seria bardzo dobra. (co nie oznacza, że dwie poprzednie były słabe :wink: ) Zabieram się za Pitbulla. Oglądałem film dawno temu, a 1wsza seria to niby "rozszerzona" wersja filmu. Zobaczymy. A poza tym, to już na dniach kolejne odcinki Housa i Losta, dobrze mówię? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Jeśli ktoś nie oglądał Housa to w AXN 1-2 maja będzie maraton pierwszego sezonu :) . Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Skończyłem Supernaturala (tzn, do 3x12). Im dalej tym lepiej. Trzecia seria bardzo dobra. (co nie oznacza, że dwie poprzednie były słabe :wink: ) Zabieram się za Pitbulla. Oglądałem film dawno temu, a 1wsza seria to niby "rozszerzona" wersja filmu. Zobaczymy. A poza tym, to już na dniach kolejne odcinki Housa i Losta, dobrze mówię? House 28. Lost i Supernatural 24 :mrgreen: Co do SN, to cały 3 sezon jest IMO najlepszy ze wszystkich ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nowy Lost i supernatural juz jest a tu cisza ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Napisów nie ma :] No i niektórzy pracują/uczą się, a nie oglądają z rana seriali ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 LOST 4x9 b.dobry odcinek, nowy sezon trzyma poziom :) więcej nie ma sensu pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Nowy lost syci :mrgreen: Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć."spoiler" Tylko jak Ben znalazł się na tej Saharze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) Jak dla mnie to średni ten odcinek.. Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć."Co do pytania Lanc.." ..to myślę, ze w tej chwili to są jakieś wizje z przyszłości, a dostał się tam jak sam to powiedział -> łódź, samolot i wyskoczył ewentualnie wypadł z tego samolotu.. Chocaż kto ich wie :P Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Widzę że teraz co sobotę czeka nas fajne kombo :betonstar+moonlight ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Widzę, że J.J. Abrams nie próżnował przez ten miesiąc bo nowy Lost świetny :razz: . Spoiler! Kliknij w poniższy kontener by otworzyć."moja myśl " A może ten magnes znowu wybuchł i Ben ma coś jak kiedyś Desmond :-? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...