andrewthx Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ze studiami to prawda - Jeżeli nie zdobędzie się wiedzy w szkole średniej, tak by ją umieć wykorzystać,to na studiach są tylko 2 drogi: out, i zaliczanie jakimiś dziwnymi sposobami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Klasa 3 gimnazjum.....zachowanie wzorowe.... :D Polski, matematyka, geografia -4 Informatyka, technika, fizyka - 6 Reszta 5.. jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 3 klasa LO im Norwida Częstochowa :P srednia 5,33 B) tylko polak 4 reszta 5 i szesc 6 :] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) IV LO im. Tadeusza Kosciuszki w Krakowie, klasa 2, profil mat-inf, srednia 4,08 ;) Edytowane 18 Czerwca 2005 przez |Falcon| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 ehh może i z tymi studiami to tak jest że trzeba się przygotowywać ale w końcu jak się czegoś naumiesz już w liceum do chyba tak baaardzo szybko nie zapomniesz ... niem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 heh ... chcialbym... na studiach (przynajmniej na eti na pg) wszystko jest inne ... matematyka juz nie ta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Elviss - niezly z Ciebie hardcorowiec nie ma co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Polski: 4 Matematyka: 3 Religia: 2 Fizyka: 3 Chemia: 3 WF: 6 Informatyka: 6 Muzyka: 6 Historia: 3 WOS: 4 Biologia: 4 Niemiecki: 4 Angielski: 5 Geografia: 4 MOje wyglądają tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 ZST - Zespół Szkół Technicznych klasa 1 LPM - Liceum Profilowane - Mechatronika Polski: 3 Matematyka: 2 Religia: 3 Fizyka: 2 Chemia: 2 WF: 2 :D Informatyka: 6 Historia: 3 WOK: 3 Biologia: 2 Niemiecki: 2 Angielski: 3 Geografia: 4 Technologia: 3 Mechatronika: 3 PO: 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ile bym dal zeby wrocic do szkoly sredniej [; Juz bym mial wakacje a tak to trzeba kuc do sesji ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Wczęsnij kamiński w wawie teraz lo piaseczno Klasa 2 profil biol chem FIZ Polski: 2 lol głupia baba mnie uczy Matematyka: 3 Religia: 5 Fizyka: 3 Chemia: 3 WF: 4 Informatyka: 5 Muzyka: 3 Historia: 4 WOS: 5 Biologia: 4 Niemiecki: 4 Angielski: 3 Geografia: 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) u mnie średnia 3.0 spowodowane ogólnym załamaniem przez ostatnie 3 tygodnie co w konsekwencji oznaczało nałapanie tragicznych ocen i brak chęci do jakiejkolwiek poprawy ocen (mam nadzieje że nie musze tłumaczyć co jest zazwyczaj powodem takiego stanu) kl. 2LO Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Al Bundy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) średnia 3.92 V klasa technikum :P Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Sparrov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 a ja myślałem, że to ja mam najgorszą średnią :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) 2 GImnazjum :D zachowanie : DOBRE polski 3 angielski 4 niemiecki 3 historia 4 majca 3 fizyka 3 chemia 3 biologia 3 gegra 3 wos 4 religia 5 informatyka 5 technika 5 wf 5 muzyka 3 średnią mam 3.75 (ale wolałbym 4.75 :D) Edytowane 21 Czerwca 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja maturzysta Niezbyt wiem jakie mam wogole oceny, wiem tylko ze z matmy mam 3 a powinno byc 4, wiem tez ze reszty sie wstydze, w wiekszosci to 2 chyba. I ja chce isc na studia :mur: Ja sie od 6 lat praktycznie nie uczylem i nie wiem jak sie uczyc :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) @Hary86 Poprostu pomysl ze od tego zalezy Twoje przyszle zeycie!! Nie uczysz sie dla rodzicow, czy kogoklwiek innego. Rob to dla Siebie. Pomysl tak: Im wiecej sie naucze - tym lepiej bede zarabial w przyszlosci. Moje stopnie: Chodowla i choroby ryb - 5 Przetworstow i higiena miesa - 4,5 Ochrona zdrowia publicznego -3,5 Chroby pszczol - 3,5 Choroby wewnetrzne - 4 reszta w toku :D Edit: Choroby ryb - 5 Staz z rozrodu zwierzat Praca "Czynniki wpływające na skuteczność przenoszenia zarodków u krów" - 5 Edytowane 21 Czerwca 2005 przez culmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 @culmen wiesz co, nie wiem dlaczego, ale po prostu ambicji nie mam, ja probowalem juz myslec na kilka sposobow i nic... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Taaa a na studiach sie zdziwicie :wink: To 2 nie zalicza :blink: pierwsze zdziwko na pierwszym zaliczeniu :D :lol: :lol: Bo tak patrząc na niektórych oceny, to taki scenariusz wydaje mi sie bardzo prawdopodobny :lol: :lol: Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Maturzysta - w tym roku skończyłem liceum. Profil:Zarządzanie Informacją Polski: 2 Matematyka: 3 Religia: 4 Fizyka: 4 Chemia: 3 WF: 6 Technologia Informacyjna: 6 Upowrzechnianie Informacji: 5 Przetwarzanie Informacji: 5 Historia: 4 WOS: 5 Biologia: 4 Angielski: 4 Niemiecki: 3 Geografia: 4 WOK: 3 PO: 4 Jeszcze jakiś jeden przedmiot , ale nie mogę sobie go przypomnieć !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 rownież maturzysta 2oo5 oceny na końcowym świdectwie technikum zachowanie: wzorowe polski : 3 francuski : 4 historia : 4 wos : 4 geografia : 5 matematyka : 3 chemia : 4 ochrona i kszatłtowanie środowiska : 5 elementy informatyki : 5 po : 5 wf : 5 zajecia praktyczne : 6 praktyka zawodowa : 6 fizyka : 3 technologia gastronomiczna : 5 bhp : 4 mikrobiologia i higiena żywienia : 4 wyposażenie techniczne : 5 podstawy zywienia czlowieka : 4 organizacja produkcji gastronomicznej : 5 ekonomika i rachunkowośc : 3 zarys wiedzy o gospodarce : 4 średnia 4.o egzamin zawodowy zdany na bdb nic sie nie ucze :) teraz na studia chyba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Jak sie wszyscy chwala... studia na PJWSTK poprzedni semestr 4,8 natomiast ten semestr pewnie bedzie troche gorszy, al jak dobrze pojdzie to znowu powyzej 4,5. Ale chcialem sie wypowiedziec odnosnie tych trudnosci na studiach. Teoretycznie jestem na studiach, gdzie trudno zaliczyc. Ale tak naprawde trudnosci z zaliczeniem moga miec osoby, ktorym po prostu sie nie chce. Mam kolege, ktory w pierwsyzm semestrze tak sobie ciagnal z ta nauka, a teraz przylozyl sie do tego, na biezaco wszystkiego sie uczy i przed kolokwium wyraznie widac, ze jest przygotowany. A niektorzy to po prostu olewaja poniewaz mysla, ze i tak nic nie zdadza. Na studiach, to juz nie jest kwestia tylko wykucia, to jest najczesciej po prostu umiejetnosc myslenia i uczenia sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 średnią mam 3.75 (ale wolałbym 4.75 :D) A po co, ze sie zapytam? Nigdy nie rozumialem ludzi, ktorzy winduja srednia w np. 2 gim. - przeciez srednia z tej klasy nie jest nigdzie liczona poźniej. Ja olewalem kompletnie gimnazjum w pierwszej i drugiej klasie, a w trzeciej mialem 5 i 6 tylko z przedmiotow punktowanych do mat-fizu w LO. Analogicznie w LO - na pierwszej stronie moje oceny;] Natomiast w trzeciej klasie dowiem sie, co bedzie punktowane na studia i tylko tym sie zajme :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Oj żebys się nie zdziwił ;) Bo braków z dwóch lat z matmy czy fizy mozesz nienadgonić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Jak nadrobilem cały semestr z 6 przedmiotow w tydzien (tyle mialem zagrozeń), to matme i fize tez nadrobie;] Poza tym oceny, a wiedza to dla mnie dwie rozne rzeczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 2 GImnazjum zachowanie : DOBRE polski 4 angielski 4 historia 3 majca 3 fizyka 3 chemia 3 biologia 3 gegra 3 wos 4 technika 3 muzyka 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) 3cia gimnazjum: Polski-4 Matematyka-3 Fizyka-3 Chemia-5 Anglik-5 Informatyka-5 Geografia-4 W-F -5 WOS-6 Historia-6 Biologia-4 Plastyka-5 Muzyka-5 Technika-4 Egzamin-71pkt. Średnia: 4,57 Zachowanie: Bardzo dobre Edytowane 21 Czerwca 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) und3r - zgadzam sie z toba :) oceny nie odzwierciedlaja wiedzy. Edytowane 21 Czerwca 2005 przez BartosH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 A ja się nie zgadzam ;) No chyba że specjalnie nie chcesz pokazać co umiesz (-; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 oczywiście że nieodzwierciedlają wiedzy ! mam qumpele która ma z angielskiego 2 na koniec a wszysktie konkursy pisze na max pkt !! a co do spr i kartkówek to poprostu nie chce jej się i tyle ale jak ma tyle pkt z konkursów to o czymś świadczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...