Gość Overclocked Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) wkoncu pomysleli z wiatrakiem na mostku;) Mam te plyty po 650zl cena w porownaniu do komputronikowej to jak za darmo;) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23058# 956zl... Edytowane 15 Listopada 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) wkoncu pomysleli z wiatrakiem na mostku;) Mam te plyty po 650zl cena w porownaniu do komputronikowej to jak za darmo;) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=23058# 956zl... to ja cie przebije:kupilem za 629 :D UPDATE: Mówie oczywiscie o DFI LP NF4 SLI-DR Edytowane 16 Listopada 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 to ja cie przebije:kupilem za 629 :D gdzie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 (edytowane) dla forumowiczow bedzie znizka 620zl :) Edytowane 15 Listopada 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 dla forumowiczow bedzie znizka 620zl :) kiedy? :) bo ja mam ok 2 dni na zapup, pytam tez bo jelsi już to wiecej kasyuy musze skołować :/ (planowałem coś za 450) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 kiedy? :) bo ja mam ok 2 dni na zapup, pytam tez bo jelsi już to wiecej kasyuy musze skołować :/ (planowałem coś za 450)od zaraz:) nawet jutro mozesz odebrac jezeli chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 ja chyba zaczekam na nowszą rewizje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 mieciop: przedstaw swoje wyniki w O/C na tym DFI RDX200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 jak masz RDX po tyle to po ile masz mobo LP na nf4, bo chodzi mi taka po glowie. a KTR przegial z cena i to ostro :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Overclocked własnie to po ile masz ultra-d ? bo ten rdx tanio ale budżet nie pozwoli raczej :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 (edytowane) ultra-d 550zl Edytowane 16 Listopada 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ultra-d 550zl a Experty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overclocker Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 No właśnie co z Expertami ?? bedziesz je miał w jakiejś przystepnej cenie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 ja tam wole nf4-d. skoro masz taka promocje na RDX, to podobna by sie przydala na cos na nf4 :D pewna osoba mi proponowala wczoraj a wlasciwe w srode DFI na RDX za 450, ale zrodlo bylo malo pewne. jak dasz mi taka cene to moge byc krolikiem i ja potestowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wld Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Co powiecie o Asus A8R-MVP?? Biorac pod uwage cene 440zl jest to chyba lepsza alternatywa do DFI. Roznica jest okolo 200 zl w porownaniu do NF4-U-SLI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 a moze ktos chce machnac nf4-d za RDX?? tylko czy RDX bedzie chodzil z sempem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wld Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 Wedlug tego co pisze ATI i Asus to chodzi z sempami. Kurde tez moglem poczekac i kupic tego rdx :/ za to siano chyba nie ma tanszego sli :/ bankowo w nowym roku jeszcze ceny spadna P.S. Niemiec masz chyba blad w podpisie :> powinno byc chyba pc noise .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 won od mojego siga, bo zniszcze cie. lan party tez niby chodzi z sempami a jes wielkie gowno a nie wspolpraca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wld Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 hehe, przykro mi z powodu siga :> nie placz zrobisz sobie nowego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ma ktoś może odnośniki do jakiegoś testu pod względem O/C RDX'a ? :huh: Bo zastanawiam się czy warto pakować się w tą płyte czy wymienić na DFI na NF4... -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wld Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2572&p=4 http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2542&p=8 http://www.hard-h2o.com/hardh2o-extlinks.p...tion/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 hehe, przykro mi z powodu siga :> nie placz zrobisz sobie nowego ;) nie chodzilo o siga z tymi datami. i nie wnikaj o co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wld Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 i nie wnikaj o co wali mnie to, wiec nie zamierzam wnikac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ma ktos ta plyte oplaca sie w nia pakowac ?? Jak tak to jakie max HTT ?? Na 99% bede mial X1800XT Master i moze w przyszlosci bede chcial pobawic sie w Crossfire... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AL-X Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Ja jej nie mam ale Qmpel owszem. Nie narzeka na to MOBO, ale mając Ultra-D się nie pobawisz gorzej... Żadnych konkretów jednak nie jestem w stanie podać. Nadzwyczajna nie jest jesli chodzi o OC, chociaż tego się wszyscy spodziewali, ale Qmpla zdaniem dorównuje DFI NF4. Przy okazji podkreślam, że tylko przekazuje jego wrażenia ]:-) Możesz też poszukać w necie. Było już kilka dobrych review na temat RDX200. Niektóre co prawda sprzeczne, ale co tam :]. Natomiast jeśli chodzi o Crossfire to ja bym poczkekał na RS485 z SB600... W grudniu z nieoficjalnych źródeł się dowiedziałem, że w lutym miałoby wyjśc... Obecnie w to wątpię. Znowu wysłałem do DFI mejla i może powiedzą coś konkretnego. Jak tylko odpowiedzą updatuję posta. Przy tym nowym MOBO byś mógł się delektować Crosssfire'em 16x na obydwu PCI-E i SATA II. Z tym, że jak tylko wyjdzie pewnie też przyp... ceną w okolicach 1000 zł. Jest oficjalna informacja... RDX 300 wyjdzie dopiero w II kwartale 2006... Faq... Jeszcze przynajmniej 2 miesiące czekania :/ Edytowane 10 Lutego 2006 przez AL-X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Nie moglem czekac kupilem ultra-d i jestem zadowolony :) a na RD580 moze przejde w przyszlosci jedna z nielicznych X1800XT Master w Polsce nie moze sie marnowac i siedziec sama w kompie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wld Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) RD 580 juz jest w sklepach. Jak na razie widzialem, tylko u Asusa i DFI. Cena tez nie jest z kosmosu, bo 765 zl. Ciekawe, czy w testach 2x8 bedzie duzo wydajniejsze niz 2x16 i warte tych ~350 zl?? edit 22.03.06 Jak na razie, to wielkich cudow nie ma. Z tym x32 jest podobnie jak z dual DDR :> producent zachwala dwukotnie szybsza magistrale, a malym druczkiem gdzies na wewnetrznej stronie opakowania od plyty :> jest napisane: wydajnosc calego kompa wzrosnie o kilka % ..ehh ten marketing... Edytowane 24 Marca 2006 przez wld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...