Skocz do zawartości
erbs

Kto lubi metal???

Jakiej muzyki sluchasz.  

1. 1. Jakiej muzyki sluchasz.

• Metal /w tym alternative/
      21
    • Regge i podobne
      0
    • Hip Hop
      2
    • Techno
      2
    • Pop i Disco
      0
    • Disco Polo :)
      0
    • Rock
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Zauważyłem, że wielu z użytkowników słucha /sądząc po ikonkach/ muzyki metalowej. Dlatego postanowiłem poznać ilu jest metali, skate'ów, technowców i innych ludzi słuchających różną muzykę. Dodam tylko, że muzykę alternatywną też traktuję jako metal lub podobne klimaty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po za tym to ja słucham ALUMINIUM a nie METALU!! Aluminum szeleści!!!

a ja w przeciwieństwie do ciebie słucham miedzi gdyż jak tu i ówdzie piszą lepiej przewodzi ciepło a nie chcemy chyba zamarznąć

a tak na serio to Metal, Metal i tylko Metal

no i Rock ofkoz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja - a szczególnie stary dobry Dimmu Borgir :twisted:

choć teraz "wałkuje" ostatni Tiamat - a oni (on) przeszli już długa droge od tego co ja nazywam metalem - ale to tylko chwilowo - dla uspokojenia myśli :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika nazwa użytkownika mówi wszystko :D Dołączona grafika...

a szczegółowo to:

PanterA, Acid Dr!nkers Dołączona grafika

Vader, Slayer ["I Hate You", "Angel of Death" power !!!], Kittie, Six Feet Under, Down, Dies Irae, Thy Disease, Cannibal Corpse, Slipknot. Dołączona grafika... a tak to jeszcze lubie sobie posłuchać Kazika, T.Love, Dżem_ik Dołączona grafika, Hey ... aaa... lubie też trochę inne klimat, co może być bardzo dziwne i wprawić niektórych w shok 8O Dołączona grafika ostatnio wpadła mi w ucho też Norah Jones naprawde spoko muza. Hmmm... wynika z tego że lubie gitarowe łojenie i nie tylko Dołączona grafika...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trip hop - brak w ankiecie (massive attack , Tricky , Bjork itp.)

Rock

Metal ale nie jakos tak nalogowo :)

A hh wszczegulnosci ten uliczny (molesta i inni malo inteligetni) sux

no i techno i podobne odmuzdzajace ! tez !

Od techno mozna z nudow zdechnac !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a o MANOWARZE, running wild, ac/dc, motörhead, aerosmith, black sabbat, lacuna coil, nikt nie slyszal!!!!!!!!!skandal

anathema - apocaliptyka, arcana, therion, hammerfall, iced earth, , judas priest, stratovarius, slayer, the sins of thy beloved, on thorns i lay, zodiac mindwarp - to sa zespoly aha i GWAR

a z innej paczki the bitels :P , clapton, zz top - led zeppelin, billy idol

aha no i nirvana oczywiscie i z reggae - habakuk, black uhuru, bob marley, yellow umbrella, israel vibrations, ,augustus pablo

uffffff ale sie nawymienialem - ale to nie wszystko czego slucham

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie znajomi niemogą nadziwić bo slucham:

technoza - ale tylko kawalki na zywo typu mayday, no i DJ RuSh hybanajwiekrza jechanka jaka moze byc

system of down-szczegolnie te ostrzejsze kawalki :)

no i muzyka z filmow, szczegolnie symfoniczne kawalki z filmu gladiator, niepomijajac filmu The Rock dlamnie mega wypasiona muza (szczegolnie z poczatkowej sceny pogrzebu).

MOwia domnie ze trzeba mmiec nasrane w garze zeby sluchac Dj Rush a nastepnie jakis symfoniczny kawalek hehz..maja racje

a mi sie znajomi niemogą nadziwić bo slucham:

technoza - ale tylko kawalki na zywo typu mayday, no i DJ RuSh hybanajwiekrza jechanka jaka moze byc

system of down-szczegolnie te ostrzejsze kawalki :)

no i muzyka z filmow, szczegolnie symfoniczne kawalki z filmu gladiator, niepomijajac filmu The Rock dlamnie mega wypasiona muza (szczegolnie z poczatkowej sceny pogrzebu).

MOwia domnie ze trzeba mmiec nasrane w garze zeby sluchac Dj Rush a nastepnie jakis symfoniczny kawalek hehz..maja racje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja słucham ostrego TECHNO i DANCE. A moje logo jest przypadkowe. Po prostu nie miałem innego grafitti na dysku  :wink:

to jest graf - mi to metalika pachnie - zniewaga!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a o MANOWARZE, running wild, ac/dc,....................mindwarp - to sa zespoly aha i GWAR

Jak odpaliłem Videoclip Gwar u mnie na roku dla takiego dresa, to koleś stwierdził, że wokalista ma pizze na twarzy :lol: :lol: Co prawda to prawda :lol: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi