Skocz do zawartości
Sysak

Testowe Tylko Do Testowania?...

Rekomendowane odpowiedzi

A ja mam nadzieje ze kiedys taka garstka userow zrozumie ze to moderacja i administracja podejmuje niektore decyzje.

1552212[/snapback]

Niektóre ? Chyba chciałeś powiedzieć WSZYSTKIE na tym forum. Nie pamiętam ani jednego tematu, w którym to MY, Użytkownicy mieliśmy prawo wyboru. Edytowane przez Nexer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bryndek kompromituje cały serwis tweak.pl

my ("testowe team") możemy(ale nie koniecznie) kompromitować forum.purepc.pl

z tą różnicą że bryndka powałał właściciel serwisu i widocznie mu to nie przeszkadza - a was do pisania na tesowym nikt nie powoływał ;]

Niektóre ? Chyba chciałeś powiedzieć WSZYSTKIE na tym forum. Nie pamiętam ani jednego tematu, w którym to MY, Użytkownicy mieliśmy prawo wyboru.

przykre ale prawdziwe ... jesteście jedynie użytkownikami (jak nazwa wskazuje użytkujecie forum a nie zarządzacie nim) - od podejmowania decyzji są inne osoby...

tak tak forum to wspólnota - tak jak polska jako kraj a ja jako użytkownik tego kraju moge se tylko pomażyć o pewnych rzeczach - ode podejmowania decyzji są inne debile ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja sie boje ze przez zadyme z testowym forum upadnie i bedzie to co z 13:/

tylko że bedzie samobójstwo

a szczerze to moje ulubione/jedyne forum i mam nadzieje że wszyscy(moderatorzy&userzy) dojdą do porozumienia, na oveclockersach sie zarejestrowałem i jakoś nie ma odezzwu na moje posty,

a testowe to mini klimat forum, mało kto tam zaglądał a stały (no prawie) team dawał czadu i topiki usuwane były i nic nie było strasznego, a tu nagle taki rykoszet:|

moglibyście dać jakies ograniczenia co do tematów, albo żeby możnabyło tworzyć tematy zupełnie niepotrzebne do zarchiwizowania, ja testowe traktowałem jako wyjście kiedy czegoś potrzebowałem a nie było tego nigdzie a temat był dziwny/osobisty...

ale namieszałem :/ :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klimat forum cos po[gluteus maximus]da. Robi sie zanadto poprawne... zaczyna tu brakowac luzu. Kiedys to forum bylo wyjatkowe, mozna bylo sie wiele nauczyc, pozniej relaksik na oslej, czasem jakies "jaja" ze znajomymi na testowym....Bylo, minelo. Otwieram forum raz - reklama HP na calym ekranie, drugi raz - reklama damskich gaci na pol ekranu, dzis mi lata jakas moneta z reklamy tepsy po forum... Co do testowego, to przeciez tematy w nim automatycznie sie kasowaly, czy ten dzial forum tak koniecznie trzeba bylo zamknac hmmm....

A moze tu chodzi o kase ? Reklamodawcy stawiaja jakies warunki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A powiedzcie szczerze, moderzy, CO WAM TAK NAPRAWDĘ PRZESZKADZAŁO W TYM, ŻE USERZY DLA ROZLUŹNIENIA PISZĄ TAM BZDURY?! dla mnie (i dla wielu innych) zdanie w stylu "testowe służy do testowania" nie jest, żadnym argumentem. Przecież gdybyśmy nadal pisali tam sobie te swoje "bzdury" nikt by na tym nie ucierpiał więc nie wiem o co tyle krzyku. <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rs ;] no jeśli by się dało jakiś konsensus wypracować ale będzie ciężko. Bo nawet zapis że tematy nie mają być przegięte to ....... no właśnie gdzie jest przegięcie a gdzie nie ?? ( już nie mówie tutaj o całkowitych przeginach). Osądzać tematy jest starsznie trudno no nie wiem jak to można rozwiązać :|.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tym dyskusja, że sprawa została rozwiazana bez naszej wiedzy, a tym bardziej poparcia. A to, że jakiś cieć ma w sygnaturce coś a'la "spamer z testowego" to już nie nasza wina i nie chcemy być za to karani. I odpowiedz na moje poprzednie pytanie jeśli wogóle je zauważyłeś... :| Co Ci przeszkadzało pisanie o byle czym na testowym? Bo dałbym sobie rękę uciąć, że nic...

Edytowane przez Sysak13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez mozna bylo wywalac totalnie przegiete tematy, tak jak na oslej...

Wydawalo mi sie, ze moderatorzy nie musza lubic niektorych dzialow/urzytkowikow tyllko powinnni kontrolowac sytuacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, jakoś kilka miesięcy temu można było gadać, a naraz wielki problem sie zrobił, jesteście żałośni. Od czego macie funkcje ban/% ? Od czego istnieje PW by można było zwrócić uwage X osobie ? Czemu nie mogliście zamknąć tego fora wcześniej ? Oszczędziliście by mi pracy nad indeksem tylko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamietam nikt Cie do tego nie zmuszal.

Teraz robisz wyrzuty??

A co za roznica czy zamknelibysmy wtedy czy teraz??

Teraz poprostu zapadla taka decyzja. Wczesniej odpuszczalismy. Ale i Wy zachowywaliscie sie normalniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niby jak chcesz załozyc drugie forum testowe? :lol: Możesz sobie topic załozyc co najwyżej, ale to nie bedzie to samo...

1552277[/snapback]

Oddzielne forum i tez mysle ze nie będzie to samo. Dlatego pytam czy byli by chętni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwi mnie fakt, że to ogłoszenie dał Sikor, który równo z innymi zamieszczał tam swoje posty, prawda, że były to posty z poziomem, czasami z dobrym i umierkowanym humorem, ale zawsze coś tam skrobnał w temacie, który "nadawał się" do czytania.

Wytłumaczenie z forum 13 jest naprawdę...

Pamiętam jak w czerwcu pół-żartem pół-serio powiedziałem, żeby testowe na wakacje "zamkąć"....wykrakałem ??...

Rygor....ehhhhh....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jonathan Ja wiem, że testowe ma słuzyć do testowania, ale pytam: Co Ci przeszkadza w tym, że ktoś nie testuje, tylko rozmawia o "[gluteus maximus] Maryni"? Edytowane przez Sysak13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc może zamiast wprowadzać znienacka takiego zakazu, trzeba było zadbać, żeby poziom wypowiedzi był odpowiednio wysoki. Normalny user rozumuje tak: Nikt nie ostrzega - wszystko ok. A wy nie ostrzegaliście...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamietam nikt Cie do tego nie zmuszal.

Teraz robisz wyrzuty??

1552410[/snapback]

pewnie bo niektórzy cos dają od siebie... wy natomiast nic

twoja argumentacja jest równie ciekawa co w temacie o WTC :lol:

ale tak jak mówiłem.... ośla łączko .... nadchodzimy :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1552558[/snapback]

Nie przeginaj pały...

To nie Ty tworzysz spisy tematów/indeksy - siedząc nad nimi godzinami wyszukując odpowiednich informacji itd.

To również nie Ty zamykasz temat, wysyłasz PW z upomnieniami/ostrzeżeniami, prowadzisz dyskusje z "pokrzywdzonymi"...

Tak samo to nie Ty dbasz o czystość tego foruim (za wyłaczeniem zgłaszania tematów)...

Nie wspominam jeszcze o Zlocie na który Ty przejedziesz na gotowe...

Wiec jezeli brak Ci argumentów, nie zniżaj sie do tego aby wymyślac takie teksty...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

twoja argumentacja jest równie ciekawa co w temacie o WTC  :lol: 

ale tak jak mówiłem.... ośla łączko .... nadchodzimy  :lol:

1552558[/snapback]

Nie podskakuj juz. Brak argumentow? Dlaczego macie byc uprzywilejowani i miec wlasne subforum?

Bo zaraz zrobie to co do mnie nalezy, i skonczy sie dyskusja.

Ale wtedy poczytasz forum jako leborg dopiero po moim powrocie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość aTaSerwis

Przejechalismy sie Panowie, myslelismy ze panuje tu jako taka demokracja a tu dyktatura sie rozprzestrzenia (sic!).

1552509[/snapback]

Demokracja? na forum? kto Ci takich głupot naopowiadał :P

Regulamin forum:(uproszczony)1) Administrator / Moderator ma zawsze rację2) jeśli nie ma racji: Patrz 1)
Wersja uniwersalna, stosowana wszędzie i zawsze (tylko czasem w sposób niewidoczny dla publiczności) :lol:

Proponuję:

1 ) Zamknąć "Testowe" (zlikwidować)

2 ) Zamknąc "Oślą łączkę" (zlikwidować)

3 ) Zamknąć "Podstawowe zagadnienia"

4 ) Włączyć funkcję "moderate: allways" dla wszystkich działów

(czy jak to się na tym silniku forum nazywa, blokada tworzenia nowych tematów bez zatwierdzenia przez moderatora)

Co wreszcie pozwoli cieszyć się ciszą i spokojem na forum.

Głupie? Ale skuteczne!

:P

... a ten topic zamknąć zanim posypią się bany ... już takie akcje przerabialiśmy ... ostatnio pół roku temu?

PS. Przed odpowiedzią na to co napisałem proszę sprawdzić znaczenie terminów: "ironia" i "sarkazm" ... "cynizm" możecie sobie darować :P bo go tu nie ma

PS.PS A napisałem tak jak napisałem bo znudziło mi sie pisanie petycji do derekcji. Czy zawsze najpierw musi być "afera" a potem zmiany? Może raz zrobić odwrotnie ... nie, to głupie ... trzeba szanować tradycję :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przeginaj pały...

To nie Ty tworzysz spisy tematów/indeksy - siedząc nad nimi godzinami wyszukując odpowiednich informacji itd.

a kto? bo myslałem ze mixer, tudzież inni userzy

To również nie Ty zamykasz temat, wysyłasz PW z upomnieniami/ostrzeżeniami, prowadzisz dyskusje z "pokrzywdzonymi"...

ooo. tak sie skałada ze oprócz zgłaszania tematów wysyłałem PW z ludzmi o zbyt długich podpisach...

Tak samo to nie Ty dbasz o czystość tego foruim (za wyłaczeniem zgłaszania tematów)...

oooo . dbacie o czysctosc? jak ? ze kłódeczke na temacik założycie? zazwyczaj ktos wpierw z userów podaje url do własciwego tematu

Nie wspominam jeszcze o Zlocie na który Ty przejedziesz na gotowe...

łaske robicie ze moge przyjechac? zaczyna mnie to walic. jakby mało było for o kompach

Wiec jezeli brak Ci argumentów, nie zniżaj sie do tego aby wymyślac takie teksty...

1552568[/snapback]

mi ich absolutnie nie brakuje.... raczej wam bo argument "bo robicie burdel" jest po prostu żałosny Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie Panowie chyba zapominacie ze mowimy o odzyskaniu testowego takiego jakie bylo do tej pory a nie klotni userzy vs. mody (ktorej wynik jest przesadzony)..

Nie podskakuj juz. Brak argumentow? Dlaczego macie byc uprzywilejowani i miec wlasne subforum?

Bo zaraz zrobie to co do mnie nalezy, i skonczy sie dyskusja.

Ale wtedy poczytasz forum jako leborg dopiero po moim powrocie

To trzeba przyznac - jestes w tym dobry..

Najłatwiej zamknąc topic i nic nie robic..

Argument ze "testowe słuzy do testowania" nie jest argumentem.. bynajmniej nikomu do tej pory to nie przeszkadzało..

Edytowane przez ur8an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...