kamilo23 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Mam 186-7 cm wzrostu i waże 104kg, brzuch mi rośnie itp. Jak mam zrzucić nadwage co mi proponujecie, problem jest poważny. Będę siestarał ze wszystkich sił. Pomóżcie :sad: :sad: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Na rowerek do lasu codziennie z godzinke. Rano,wieczorem cwiczenia najprostrze brzuszki, pompki, przysiady. Na siłownie mozesz sie tez wybrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Na rowerek do lasu codziennie z godzinke. Rano,wieczorem cwiczenia najprostrze brzuszki, pompki, przysiady. Na siłownie mozesz sie tez wybrac 1552337[/snapback] Siłownia odpada bo nie mam ale to wcześniej jak najbardzie , zdam relacje pod koniec miesiąca czy coś zleciało. :D Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Dolacze sie do tematu... jakie cwiczenia polecacie, zeby uda troszke zmniejszyc? Ogolnie nie narzekam, ale te nozki :P Rowerek i bieganie powinno styknąć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Jakie ćwiczenia :> małe ciężary duża ilość powtórzeń:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 I nie obżerac sie po nocach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 oO ja mam 175 cm wzrostu i waze 53 kg i nie moge przytyc :mur: Czyli obaj jestesmy w podobnym problemie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 same cwiczenia gowno dadza bez odpowiedniej diety. polecam www.sfd.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 I nie obżerac sie po nocach :mur: 1552431[/snapback] to jest najważniejsze!!!! nie obżeraj sie i najlepiej jedz mało(na pewno ci to nie zaszkodzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) 182cm- 55kg, niedowaga. Jem ile chcę i zmuszać się nie będę, a zdanie innym mam w d#p#e :wink: . Edytowane 17 Lipca 2005 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 hehe od rowerq zrzucic uda jest ciezko - raczej rosna - ja po kilkunastu latach jezdzenia non stop mam mocno umiesnione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) 182cm- 55kg, niedowaga. Jem ile chcę i zmuszać się nie będę, a zdanie innym mam w d#p#e icon_wink3.gif . jeszcze chcesz sie czyms pochwalic ? :? Edytowane 17 Lipca 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Proponuje wyjazd na wakacje :) Ja postawilem na turystyke piesza (na 3717m n.p.m. mnie zanioslo), do tego wakacyjna dieta (duzo owocow, malo gotowanego jedzenia) - generalnie jadlem sporo mniej niz zwykle (i nie bylem nawet glodny) i efekt taki, ze spodnie z d... mi spadaja :) I dobrze (przed wyjazdem 194cm/103kg) ;) A teraz rowerek, beach volleyball i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ja też mam problem z niedowagą, 180cm 59kg. Choćbym jadł nie wiem ile to i tak nie moge przytyć. Mam zero ruchu bo większość dnia spędzam przy kompie. To chyba zależy od uwarunkowania genetycznego ;). Ostatnio czytałem w gazecie (nie pamiętam jakiej), że dieta lodowa jest bardzo skuteczna. Jedz może lody i sałatki przez jakiś czas, może będą jakieś efekty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Polecam : Thermal Pro (spalacz tluszczu)(ale uwaga dziala pobudzajaco jak amfa ! :rolleyes:) http://www.suple.us/index.php?cmd=2&id=57 http://gourl.org/info + Odpowiednia dieta www.sfd.pl + Troche czwiczen / ruchu ;) Narazie ~100KG / 184CM :wink: Edytowane 17 Lipca 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 A ile masz lat? :> w pewnym wieku ciężko jest przytyć - ale z pewnym czasem - żywiąc się tak jak dotychczas zaczyna sie tyć. Co do pytania z pierwszego posta: nie obżerać się - nie jeść po mc donaldach i innych syfach - nie jeść frytek, chipsów itp. Nie pic pepsi i tym podobnych odrdzewiaczy :) Do tego bieganie - najlepsze, siłownia tez. Może jeszcze basen. Zamiast to czytac pownienieneś juz to robić! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 182cm- 55kg, niedowaga. Jem ile chcę i zmuszać się nie będę, a zdanie innym mam w d#p#e :wink: . 1552479[/snapback] niedowaga??? kurde Ty to chyba masz juz OSTRĄ NIEDOWAGE..ja mam tyle wzrostu i ważyłem tyle po chorobie o wyglądałem jak TRUP :unsure: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Tez mam podobny problem ale przynajmniej dresy na ulicy jak jest <=2 to sie nie czepiaja. Za tydzien jade na 2 tygodnie nad jeziorko i bedzie calymi dniami kajaczek, rowerek oraz codziennie 2x do sasiedniego brzegu i spowrotem. Jak nic nie napisze za 3 tygodnie to znaczy ze mialem kiepska kondycje i sie utorpilem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 to jest najważniejsze!!!! nie obżeraj sie i najlepiej jedz mało(na pewno ci to nie zaszkodzi) 1552475[/snapback] I w tym jest problem śniadani nie jem no nie wiem poprostu nie moge ale to zmienie a po nocach się obżeram jak dziki, też zmienie . Zobaczymy co wyjdzie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Pij dużo wody, nię będzie ci się chciało jeść. Odstaw fast foody i inny słodki syf. Poza tym rowerek i inne aktywności byle tylko nie siedzieć na [gluteus maximus]. Jak masz 13-16 lat to nie rob zadnych głodówek, bo to niekozystne dla organizmu w tym wieku. Lepiej się ruszać. Ja mam 183 wzrostu i ważę 85kg (17 lat) i widzę że to za dużo, ale schudnę ;) już raz schudłem 15kilo (w 2 miechy! wystarczył rowerek) tylko nadrobiłem pozniej :P. A tobie powodzenia zyczę :lol: Edytowane 17 Lipca 2005 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Pij dużo wody, nię będzie ci się chciało jeść. Odstaw fast foody i inny słodki syf. Poza tym rowerek i inne aktywności byle tylko nie siedzieć na [gluteus maximus]. Jak masz 13-16 lat to nie rob zadnych głodówek, bo to niekozystne dla organizmu w tym wieku. Lepiej się ruszać. Ja mam 183 wzrostu i ważę 85kg (17 lat) i widzę że to za dużo, ale schudnę ;) już raz schudłem 15kilo (w 2 miechy! wystarczył rowerek) tylko nadrobiłem pozniej :P. A tobie powodzenia zyczę :lol: 1552539[/snapback] Z czego ty chcesz chudnac ? Zajebiste warunki na silke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Nie polecam nikomu zadnych drastycznych diet i cwiczen bo sie szybko zniechecicie a efekty przychodza powoli. Zdecydowanie lepiej jesc czesto a malo - owoce, warzywa, razowe pieczywo, albo te chrupie z Wazy, odstawic syf pod tytulem pizze, hamburgery, ziemniaki, cukierki, lody, Cola. Chodzic na spacery, rusza ogolnie tylek a nie siedziec przed kompem :) Dla ludzi majacych posture niedzwiedzia polecam siłownie, i lekkie bieganie wieczorem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Z czego ty chcesz chudnac ? Zajebiste warunki na silke. 1552563[/snapback] Z tłuszczu.. ;] Mam podobne wymiary - 190cm, 78kg. Siłownia jest - ale za chiny nie moge sie pozbyć tłuszczyka w niektórych miesjach jak np. brzuch (cegiełki są ale nie widać ich tak jak powinno) Spalic tłuszcz i przytyc w masie miesniowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ja mam 182 cm i 65 Kg Dobrze robi dużo sportu np. piłka nożna, kosz. Wszędzie gdzie się dużo nabiegasz. Np. ja dosć często gram w kosza przy czym bardzo dużo biegam po boisku a nie czuję tego. I kondycja rośnie i tłuszcz (u mnie już nie) się spala. BTW mam 16 lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Jam tak jak kolego Moderator ;] Inne wymiary co prawda - 180cm, 65kg <_< Przyczyną wagi, uczulenie w młodosci - białka pszenicy (gluten), mleko. No i takie hucherko stem (nie wiem czy dobrze napisalem :lol: ) Własciwie najgorzej z górą, mały jakis ten tors ;) Nogi mocne, w piłe kopałem w klubach, rowerek, bieganko. Od jakiegos czasu uczęszczam na siłke. No i teraz taki dylemacik, jak mechl!k pisał, niby chudy, ale tłuszczyk poniżej pempka jest ;/, także tą drabineczke średnio widać. Od niedawna także odpowiednia dietka, wysoko białkowe produkty, koktalje, woda ;] Ale jak tu zrobić, aby ten piepszony tłuszczyk wyp**** ? Dylemat taki, że tyjąc nie chcę roztyć się wlasnie w tym miejscu, a w brzuch to najbardziej idzie ;/ Jeszcze Gainerka mam do łykania, ale narazie się wstrzymuje. Neon69, widzę, że w tych klimatach ;] Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 nie piszczie kto ile ma przy jakim wzroscie bo to nic nie da - kazdy ma inna budowe ciala - ja przy 185 cm mam 85kg w porywach do max 90 kg wagi i nie jestem otyly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 186cm 92 kg dieta biegi rowerek i tak na pazdziernik mysle bedzie z 88 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Ale jak tu zrobić, aby ten piepszony tłuszczyk wyp**** ? Dylemat taki, że tyjąc nie chcę roztyć się wlasnie w tym miejscu, a w brzuch to najbardziej idzie ;/ Jeszcze Gainerka mam do łykania, ale narazie się wstrzymuje. Neon69, widzę, że w tych klimatach ;] Co robić? 1552716[/snapback] Wlasnie na spalenie tluszczu polecam bardzo - Thermal Pro Spadasz nawet 2-2.5kg tygodniowo (tluszcz - nie miesnie) Dziala wrecz cudownie :blink: Edytowane 17 Lipca 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Czyli na uda rowerek odpada?? Bo narazie tluszczyk z nich spale, pozniej sie za umiesnienie chyce :P Chyba ze to automatycznie w parze ze sobą idzie :P To co polecacie na moje nóżki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) Ja przez ostatnie 10 miesiecy schudłem 20 kg.No i jest lepiej ale jezszcze marze o 10.Jezdiłem dziennie 10 km nie duzo ale zawsze.No i mniej jadłem ale nie jakas drakońska dieta tylko np. brak słodyczy jak juz to bardzo rzadko, tłuszcze,sosy,majonez,smarowanie usuniete z jadlospisu i pomoglo nawet bardzo :D Edytowane 17 Lipca 2005 przez Kamilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...