BLANTMEN Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Wiesz ... wczoraj baaaaaaardzo mi się nie chciało, ale jeśli chcę wyjść w lato na plaże albo basen to wypadałoby mieć mniejszy brzuch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Ja sobie regularnie nieco cwicze w domku, jednak martwi mnie jedno. Jak mozna, w domowych warunkach, zrzucic nieco z bioder ?;) Troche mnie to wkurza, bo wszedzie jest juz okej, ale bioderka nadal za szerokie. Jakis konkretny zestaw cwiczen? Edytowane 21 Maja 2006 przez |Falcon| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Wiesz ... wczoraj baaaaaaardzo mi się nie chciało, ale jeśli chcę wyjść w lato na plaże albo basen to wypadałoby mieć mniejszy brzuch ;) no mi sie nie chce przez caly tydzien ale ciagle mowie sobie ze jak to skoncze to bede mial fajny brzuch i jakos robie;D wczoraj sie przekonalem ze na twardym dywanie sie bardzo ciezko robi te cwiczenia, wczoraj jak sie polozylem na kocyku i to robilem to ulga totalna:D na prawde lzej:P -- w sumie to sie przylaczam do pytania Falcona :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Witam wszystkich mam prawie 17 lat wzrost 165 i waga 68kg wiem ze jestem otyły i żenująco wyglądam ale nie o to chodzi. Pięc dni temu postanowiłem się za siebie wziąśc narazie robie po 30 brzuszków i 20 przysiadów dzis mam straszne zakwasy, ale co sie dziwic zero mięśni i kondycji też zero. Chciałem sie dowiedziec czy macie jeszcze jakies fajne cwiczenia na brzuch tylko nie pompek bo narazie nie jestem w stanie ich zrobic. Wprowadziłem tagze delikatną diete zobaczymy jak będzie. Ps. ot czy ja jeszcze kiedys urosne?? bo mówiąc szczeze przytyłem przez kompleksy ze względu na moj wzrost...<żenuła> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Chciałem sie dowiedziec czy macie jeszcze jakies fajne cwiczenia na brzuch tylko nie pompek bo narazie nie jestem w stanie ich zrobic.Wpisz w googlach: a6w i będziesz wiedział co robić. Możesz też poczytać w tym temacie o Aerobicznej 6 Weidera. A6W ładnie wyrzeźbi Ci brzuch, tylko musisz systematycznie wykonywać zadania i nie poddawać się i nie przerywać tych ćwiczeń. Przerwiesz jednego dnia - zaczynasz od początku. Update: Poniżej obrazek jak wykonywać 6 Weidera: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 to ostatnie ćwiczenie robi się z nogami uniesionymi do góry, a nie tak jak jest to przedstawione na rysunku powyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 kurde z tą 6widera probowałem troche hardkorowe dla mnie narazie musze miec troche miesni bo dziś rano sie z łuzka nie mogłem podnieśc bo takie mam zakwasy i mam pytanko czy czwiczyc dzis z bólem czy zrobic dzis przerwe i dopiero jutro?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 mam pytanko czy czwiczyc dzis z bólem czy zrobic dzis przerwe i dopiero jutro??Poczekaj, aż Ci te zakwasy przejdą i wtedy zacznij a6w. Poza tym przed wykonywaniem ćwiczeń zrób rozgrzewkę. @mr^_^max Nogi w pionie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Jestem baba wiec wiem troche o odchudzaniu ( wszystkie baby, niezaleznie od wagi sie odchudzaja;)). Przestan jesc pieczywo, nie chodzi o zastapienie go chrupkim czy innym - po prostu wogole nie jedz pieczywa, poza tym, rano po przebudzeniu pij wode nie gazowana - tyle ile dasz rade :} Uwazaj na soki owocowe - wbrew pozorom sa kaloryczne, jedz mieso, owoce i warzywa a mam nadzieje ze szybko zobaczysz poprawe. Nie stosuj przypadkiem zadnych chemicznych srodkow ktorych pelno w aptece- jedynym wyjatkiem jest Chrom organiczny - pomoze jesli masz nadmierny apetyt na slodycze;) ;) Pozdrawioam i trzymam kciuki ( moja waga 50 a wzrost 172 - i ja trzymam od lat ;)) wiec mozesz mi zaufac :} Mam 186-7 cm wzrostu i waże 104kg, brzuch mi rośnie itp. Jak mam zrzucić nadwage co mi proponujecie, problem jest poważny. Będę siestarał ze wszystkich sił. Pomóżcie :sad: :sad: :sad: Edytowane 22 Maja 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 kurde z tą 6widera probowałem troche hardkorowe dla mnie narazie musze miec troche miesni bo dziś rano sie z łuzka nie mogłem podnieśc bo takie mam zakwasy i mam pytanko czy czwiczyc dzis z bólem czy zrobic dzis przerwe i dopiero jutro?? Pamiętaj że jak zrobisz przerwę to musisz od nowa zaczynać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 O ile dobrze pamietam ?? to na zakwasy dobra byla wit B complex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Crosis z tego co pamiętam, fragment opisu ćwiczenia 6 wyglądał tak: "analogicznie do ćwiczenia drugiego z tym, że nie zginamy nóg w kolanach" edit. a konkretniej: "Wykonujemy je analogicznie do drugiego z tą tylko różnicą, że nie zginamy nóg w kolanach lecz unosimy nogi do góry całkiem wyprostowane" Edytowane 22 Maja 2006 przez mr^_^max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 5 dzień za mną ;) Fotki niestety nie moge teraz zapodać bo mam mała awarię aparatu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 @ZiMatik jesteś za szczupła ! :| Wylicz sobie bmi. * < 18,5 - niedowagę * 18,5-24,9 - wartość prawidłowa * >= 25 - nadwagę * 25,0-29,9 Okres przed otyłością - otyłość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 No wiem, ze wg bmi mam 16.9. , aaaaale nie jestem chuda jak patyk, tam gdzie kobieta powinna miec ,,zaokraglenia'' to mam :) @ZiMatik jesteś za szczupła ! :| Wylicz sobie bmi. * < 18,5 - niedowagę * 18,5-24,9 - wartość prawidłowa * >= 25 - nadwagę * 25,0-29,9 Okres przed otyłością - otyłość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Mam bmi 18,4, jestem chudy jak patyk, mimo że nie ograniczam się w jedzeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) No ja tez jem to co lubie, pieczywa nie jem bo jakos sie odzwyczailam i mi nie brakuje ale za to np kabanosy na potege ( te takie podsuszone najb lubie ) :} Mam bmi 18,4, jestem chudy jak patyk, mimo że nie ograniczam się w jedzeniu. Edytowane 22 Maja 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Mi nie chodzi o zaookrąglenia jesteś bardzo szczupła (znam takie osoby o takim bmi ), chodzi mi o hormony i itd. Naprawde tłuszcz (umiarkowany itd) jest potrzebny i naprawde radze uważać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Uzywam oliwy z oliwek, lubie karkówke (jest tlusta) uwazam :) Dziekuje za troske i madre slowa :) Ahh...zeby tak...kazde forum mialo takiego troskliwego moderatora...:) Mi nie chodzi o zaookrąglenia jesteś bardzo szczupła (znam takie osoby o takim bmi ), chodzi mi o hormony i itd. Naprawde tłuszcz (umiarkowany itd) jest potrzebny i naprawde radze uważać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) A ja mam ok 173 i prawie 70kg wagi ;] Tylko moj problem polega na tym ze ...Wywalilo mi brzuch i tylek :D Mam nawet rostepy na posladkach :mur: W sumie nieprzeszkada mi to gdyby nie....fakt ze miesni gornej parti ciala praktycznie brak :( Edytowane 23 Maja 2006 przez ZIBI_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Mam pytanie - co Ty jesz ? A ja mam ok 173 i prawie 70kg wagi ;] Tylko moj problem polega na tym ze ...Wywalilo mi brzuch i tylek :D Mam nawet rostepy na posladkach :mur: W sumie nieprzeszkada mi to gdyby nie....fakt ze miesni gornej parti ciala praktycznie brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 wszystko co sie nadaje do sporzycia =/ Niestety duuuzo browara + fastfood ile wlezie. Jak je widze to niemoge sie powstrzymac :D Ale zeby nie bylo ze jestem grubas to fotka mojego cialka :P Tylko niesapac do niego :D KLATKE mam taka dziwna bo jak bylem maly to mialem zespol kurzej klatki czy jakos tak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 (edytowane) Zdziwiłbyś się :P Ja paliłem dużo, zamiast jeść - fajka. I w ten sposób traciłem na wadze. Teraz już nie palę no i tego efektu nie ma ;)No a ja palę od jakiś 5 lat ( :( ) i efektu brak. Nawet jakby grubszy się zrobiłem. :unsure: Zresztą zatruwać się fajkami tylko w nadziei żeby schudnąć to trochę nie bardzo mądre. Edytowane 23 Maja 2006 przez borsuczy_król Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 23 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2006 Tylko że ja na śniadanie, obiad, kolację paliłem po kilka papierosów i jakoś odzwyczaiłem się od jedzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Piwo to i ja lubie :] , czyli juz wszystko - jasne - od fastfoodów Ci przywywa tu i owdzie :] Ja fastfoodow nie jem bo nie lubie :) Tak, to sie nazywa kurza klata - ale nie masz az tak bardzo odmiennej od standardowej, moj kolega mial kurza ale taka maksymalnie kurza :} Ok -obiecuje ze nie bede sapac do Twego ciala heheh, co prawda nie wiem jak inni ;)))) :] wszystko co sie nadaje do sporzycia =/ Niestety duuuzo browara + fastfood ile wlezie. Jak je widze to niemoge sie powstrzymac :D Ale zeby nie bylo ze jestem grubas to fotka mojego cialka :P Tylko niesapac do niego :D KLATKE mam taka dziwna bo jak bylem maly to mialem zespol kurzej klatki czy jakos tak :( 2147557[/snapback] Tylko że ja na śniadanie, obiad, kolację paliłem po kilka papierosów i jakoś odzwyczaiłem się od jedzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Wcinam rano na sniadanie kawe + jakies slodycze (ciastka, placki, bulki z Nutella, dzemem), potem w pracy rano do kawy jakies ciastka (z czekolada), na lunch jakies spaghetti, pity, kurczaczki, fast foody czasami + chipsy, owoce, potem obiad normalny w domu, kolacja to jakas pizza, kanapki, cokolwiek - codziennie biegam po 40 minut i przy 195cm wzrostu waze 75 kilo od dobrych paru lat, wiec jak rosnie brzuszek (piwa nie unikam) to rada jedna: ruszyc to tluste dupsko sprzed ekranu komputera, a nie narzekac i lapac sie za dietki cud i palenie ze zludna nadzieja, ze schudne. Brak kondycji? Oh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) od a6w raczej nie schudniecie:) podstawa to dieta(tutaj ktos wspomnial ze chleba nie wolno jesc, wolno wolno tak jak reszte rzeczy) trzeba sobie dobrac stosunek bialek/wegli/tluszczy do ciala wtedy sobie ukladasz diete pod siebie:) polecam diete nisko weglowodanowo-tluszczowa(jedna ze skuteczniejszych chyba ckd jest lepsza ale to zalezy od organizmu) czyli 2gr bialka i po 1gr wegli i tluszczy na kg ciala. Do tego min 3 razy w tygodniu aeroby PS nie unikajcie tluszczy, tzn jedzcie tyle ile potrzebujecie. Bo jesli wogole ich nie spozywami to organiz zaczyna kolekcionowac kazdy gr tluszczu i spalenie gr jest prawie nie mozliwe:) PS chudnijcie gora 2kg na tydzien...szybszy spadek powoduje efekt jojo Edytowane 24 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Ja w zyiu nie stosowalam zadnej diety - uwazam ze diety sa bez sensu :] Palic zaczelam..no po prostu z glupoty - trza nazwac rzeczy po imieniu . Mam jednek problem z palenie - ja po prostu lubie palic a jednoczesnie chcialabym rzucic - tylko jak to zrobic - help :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 diety nie sa bez sensu jedzenie bez glowy maltretuje tylko twoj organizm i powoduje odwrotny skutek a co do palenia to nic nie poradzisz na slabe zawziecie:) podobno niccorete(czy jak to sie pisze) dobrze dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 24 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2006 Mialam na mysli drastyczne diety odchudazjace :) Jesli chodzi o jedzenie jem rozne rzeczy(poza pieczywem, makaronow, klusek itp tez zasadniczo nie jedm) , mieso, warzywa, owoce i sery, slodyczy nie lubie wiec nie jem - czasem lody ale tylko smietankowe z kisielem :] - dziwny ale dobry mix , zimne lody polane goracym kisielem. Jesli o palenie chodzi - to chyba najwiekszy problem w braku silnej woli :{ Postanowilam jednak ze rzuce 1.06 a 2.06 powiem czy mi sie udalo, jesli nie to prosze mnie ochrzaniac ile wlezie. diety nie sa bez sensu jedzenie bez glowy maltretuje tylko twoj organizm i powoduje odwrotny skutek a co do palenia to nic nie poradzisz na slabe zawziecie:) podobno niccorete(czy jak to sie pisze) dobrze dziala... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...