marcin.mb Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 napisze mi ktoś na czym polega wykonywanie rzutów wolnych bo nie wiem jak skierowac pilke w danym kierunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 dokładnie rzucił się z impetem na ziemie, tak że jego prawy nadgarstek uległ skręceniu, po czym zabrał ręce na bok w taki sposób, że palec wskazujący uległ efektownemu wygięciu, jego prawy pośladek został za linią, a lewe jądro przekroczyło linie bramkową, następnie kopnięty przez zawodnika przebiegającego w lewy płat mózgowy został wprowadzony w chwilowy stan ogłupienia "in momento", dlatego też nie złożył na czas rąk do pozycji początkowej umożliwiającej odpowiednie zachowanie, w tym samym czasie jego lewe ucho dotkneło piłki która jakimś sposobem została przez nie wytącona z jej oryginalnej trajektorii lotu co spowodowało nie małe zamieszanie wśród obrońców ble ble ble... :D :D :D powiem krótko, jeśli według Ciebie ta akcja wyglądała normalnie to jesteś nienormalny :D 1686524[/snapback] brak slow na twoje glupoty :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 dajesz mistrzu mi przepis na podanie z 29 sekundy poniższego filmiku i padam na kolana przed Tobą: PES5_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 włąsnie jak to sie robi ? <: pytam calakiem powaznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 dokładnie rzucił się z impetem na ziemie, tak że jego prawy nadgarstek uległ skręceniu, po czym zabrał ręce na bok w taki sposób, że palec wskazujący uległ efektownemu i bla.. bla.. bla.. jaka ta fifa zła... bla bla bla Człowieku masz okres, czy tylko płyta ci się zacieła? Nie podoba się, nie graj. Za trudne byś to zrozumiał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) Człowieku masz okres, czy tylko płyta ci się zacieła? Nie podoba się, nie graj. Za trudne byś to zrozumiał? 1686848[/snapback] ależ przecież ja w to nie gram jak Ci takie straszne głupstwo mogło do głowy przyjść :blink: Edytowane 6 Października 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 ależ przecież ja w to nie gram jak Ci takie straszne głupstwo mogło do głowy przyjść :blink: 1686867[/snapback] To co robisz w tym temacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 To co robisz w tym temacie ?? 1686880[/snapback] jak to co biorę w nim aktywny udział poprzez wymiane zdań na temat tej fenomenalnej gry, przy okazji czerpiąc z tego kawał dobrej zabawy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 tak czytam sobie ten temat i dochodzę do jednego wniosku kucyk po co ty tu w ogóle się udzielasz?? wiem że przynosi ci to przyjemność ale daj sobie siana i daj ludziom święty spokój, że ty nie lubisz fify i nie grasz w nią to twoja sprawa, ale dla niektórych ludzi fifa jest czymś wielkim czego nie mogą powiedzieć o PES. dla mnie to te dwie gry mogły by nie istnieć !!! :) a jak chcesz poczuć się jak prawdziwy piłkarz idź na boisko i pobiegaj sobie za piłką z 3h może ci w tedy przejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 ja powiem inaczej szkoda ze tylko Fifa i PES na rynku PC prezentuja jakis poziom jesli chodzi o PN gdyby tak bylo 5-6 tytulow (marzenia) to bylaby zupelnie inna gadka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 a jak chcesz poczuć się jak prawdziwy piłkarz idź na boisko i pobiegaj sobie za piłką z 3h może ci w tedy przejdzie. 1686943[/snapback] Bingo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 dajesz mistrzu mi przepis na podanie z 29 sekundy poniższego filmiku i padam na kolana przed Tobą: 1686710[/snapback] chyba chodzi ci o 34s, co rysowaless z tymi X, uzywasz poprostu klawisza W :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Bingo. 1686967[/snapback] no ba, gram bardzo regularnie chyba chodzi ci o 34s, co rysowaless z tymi X, uzywasz poprostu klawisza W :lol: 1687125[/snapback] chodzi mi o 29 sekunde, podanie do zawodnika następnego w kolejności, nie chodzi mi o podanie do piłkarza wychodzącego na "sam na sam"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) chodzi mi o 29 sekunde, podanie do zawodnika następnego w kolejności, nie chodzi mi o podanie do piłkarza wychodzącego na "sam na sam"... 1687136[/snapback] czaje... bez problemu sie da, nie raz tak zagrywam, jakbym mial grac pilke zawodnik po zawodniku to bylabby masakra a nie gra:) kierujesz podanie idealnie w dol po czym zmieniasz sie na tego drugiego zawodnika, zreszta w takiej sytuacji nie musisz nawet zmieiac zawodnikow, sam poda do tego nizej jako ze jest idealnie na oni podania do tego na srodku pola musialbys podac nieco w prawą strone boiska, trudne trcohe do pwoiedzenia ale do wykonania PODANIE DLA KUCYKA http://obrazki.pctest.pl/fifa.wmv plik 500kB cos ala twoje podanie z PES2 jedynie nie moglem wykminic zeby te n2 zawodnik byl blizej lini podania :) ale takei podanie jest banalnie proste :] Edytowane 7 Października 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 PODANIE DLA KUCYKA 1687146[/snapback] :blink: gdzie tu widzisz coś podobnego do podania z 29 sekundy mojego filmiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Siemka. Zassalem wczoraj fifke 2006 wersja DVD.PL ale crack do tej wersji to tragedia moze ktos ma to niech sie podzieli i przesle na meila wendorf@tlen.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Siemka. Zassalem wczoraj fifke 2006 wersja DVD.PL ale crack do tej wersji to tragedia moze ktos ma to niech sie podzieli i przesle na meila wendorf@tlen.pl 1687202[/snapback] ale tak nie można na forum... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 hmm.... no ja rozumiem ale nie oklamujmy sie ;) dobrze po porstu mam wersje DVD.PL i plyta sie zlamala a chce pograc i potrzebuje cracka moze ktos ma ?? no i po co te bajki :) no ale jak tak wolicie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 hmm.... no ja rozumiem ale nie oklamujmy sie ;) dobrze po porstu mam wersje DVD.PL i plyta sie zlamala a chce pograc i potrzebuje cracka moze ktos ma ?? no i po co te bajki :) no ale jak tak wolicie :P 1687225[/snapback] Huh, proponuje szybko to usunac, bo dlugo tu kolega nie popisze na forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam, mam takie pytanie dotyczace aktualnych transferow moze to bylo wczesniej, ale nie chce mi sie czytac 590 postow :) A mianowicie czy jest jakis patch uaktualniajacy transfery ? Na stronie EA znalazlem tylko strone internetową z transferami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 PODANIE DLA KUCYKA http://obrazki.pctest.pl/fifa.wmv plik 500kB Ty chyba dalej nie czaisz o co chodzi :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ty chyba dalej nie czaisz o co chodzi :blink: 1687608[/snapback] trzy razy glowa w mur i kubel wody na glowe, moje zalecenie. pozniej zapodam filmik fajnie zdobytej bramki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) chodzi o podanie do dalszego zawodnika z pominięciem tego bliższego, o przepuszczenie piłki Edytowane 7 Października 2005 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 hehehehe ale chłopaki macie problem, ale nie chyba z gra, lecz z sobą :mur: :mur: ileż to można, o podanie sie będą kłócić, A tobie Kucyk gratuluje - - -> w każdym z postów jeżdżenie po fifie :) no gratuluje można i tak, ale to już znudziło sie wszystkim ja pierdziele, heeeee, czytając te posty, mozna naprawde sie wqrw..... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) Pogralem dzisiaj i pare rzeczy ktore mnie lekko zrazily, pierwsza wlasnie ta pilka "sznurkowa" ja podaje w prawo , ale nie podanie w lewo CZEMU !!! , to co wyprawiaja zawodnicy z Twojej druzyny podczas gdy ty masz pilke to jest kabaret , cofnalem napastnikiem troszke zeby rozegrac w srodku tak ze bylem za swoim pomocnikiem wiec pomocnik powinien na chwile przejsc do ataku ja mu podanie a on do tylu sie wrocil pilka niczyja :/ , biegne linia po skrzydle oczywiscie zawodnicy jak na sznureczku w lini ale zaden nie podbiegnie do lini zeby mi zabrac pilke :/ , biegne z kontra dlugie podanie jestem sam nagle obronca wlacza turbo i normalnie dochodzi mnie w sekunde zabierajac mi pilke :/ Graficznie słabo spodziewalem sie przynajmniej tutaj jakis fajerwerkow a jest po prostu przecietnie Ruchy zawodnikow pomine bo mozna biegac w koleczko zeby pilke odebrac obronca wkolo napastnika widzial ktos kiedys cos takiego :/ Co ciekawe przy rzucie wolnym przesunalem tak mur ze nalozyl sie na zawodnika stojacego obok :/ parodia Ogolnie kiepsko , kiepsciutko spodziewalem sie wiecej Na plusy , Liga polska , ciekawe zarzadzanie klubem , dobra gra glowka , pare ciekawych trockow i chyba tyle Edytowane 7 Października 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 hmm moze ktos da znac czy zna odpowiedz na moje pytanie (post #591) bo odniosłem wrazenie, ze w ogole nikt go nie przeczytal :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 (edytowane) a można się dowiedzieć jak wykonywać rzuty wolne żeby trafić w odpowiednie miejsce? Edytowane 7 Października 2005 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsuyoshi Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 hmm moze ktos da znac czy zna odpowiedz na moje pytanie (post #591) bo odniosłem wrazenie, ze w ogole nikt go nie przeczytal :)) 1687950[/snapback] Prosze BardzoTransfery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesioi Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 odpalam grę. pojawia się wybór języka i tu zaczyna sie problem. języli się zmieniają same muszę trafić na ten który chcem. przechodze dalej i mam wybór drużyny i tu też jest problem bo też automatycznie zmieniaja sie drużyny tak jakby to było losowanie ale nie wiem jak mam to odpalić klikam enter i wszystko inne na klawiaturze i nic. co się dzieje czy u mnie jest coś nie tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsuyoshi Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jesli chodzi o to podanie z PES 5 KUCYKA to da sie tak zrobic w fifie a powiem ze jestem fanem seri PES od 1997 roku i gralem w rozne hu..we gry pilkarskie typu Viwa Footbal i inne tego typu lecz wontek na temat tego podania zaczyna mnie wku..iac dlatego czekajac na pelna wersje PES 5 testuje sobie Fife i oto link do tego podania o ORT: ORT: ORT: kturym jest mowa jest on SAvEM z gry a nie plikiem avi gdyz nie wiem jak to zrobic :)Podanie jak KUCYKAPOzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...