Gość Ludwiczek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 No to może pośmigamy jakoś po sieci? Da się przez hamachi? Tylko nie dziś bo czasu nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 gra za 40 pln i nadal musicie piracic? mysle ze 40 pln to jest bardzo dobra cena za ta gre. Szkoda ze nawet takiej sumy nie chcecie dac zeby takie gry wogole powstawaly. Pewnei jak wyjdzie GTR2 za 29 to tez bedziecie przez hamahi grac? ZAŁOSNE ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 gra za 40 pln i nadal musicie piracic? mysle ze 40 pln to jest bardzo dobra cena za ta gre. Szkoda ze nawet takiej sumy nie chcecie dac zeby takie gry wogole powstawaly. Pewnei jak wyjdzie GTR2 za 29 to tez bedziecie przez hamahi grac? ZAŁOSNE ! to jest gorzej niz zalosne, to jest tragiczne, az brak mi slow :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 :lol: Moze Ludwiczek po prostu chce sobie pograc przez hamachi. Po co tak naskakujecie na niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 :lol: Moze Ludwiczek po prostu chce sobie pograc przez hamachi. Po co tak naskakujecie na niego? Oni wiedzą co gdzie mam po szafach i po półkach jakie gry :wink: Hamachi dobry program tworzysz sieć i jeżeli ktoś jest akurat dostępny to zawsze można się go zapytać czy gra :wink: A jeżeli się tworzy sieć dla np użytkowników z tego forum grających w simy to hamachi pomaga w organizacji wyścigów :wink: same plusy program darmowy a lagów nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 jasne :D jak sie nie ma cdkeya to trzeba kombinowac - przez lobby w grze masz lagi czy cos? tam tez mozna kogos zapytac itp itd.. sa tacy co nawet jakby gra byla za 10 pln to wola se przez hamahi pograc :D hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 jasne :D jak sie nie ma cdkeya to trzeba kombinowac - przez lobby w grze masz lagi czy cos? tam tez mozna kogos zapytac itp itd.. sa tacy co nawet jakby gra byla za 10 pln to wola se przez hamahi pograc :D hehehe a gdybys np gral tak jak ja w cod2, a ja bym Cie spytal czy idziesz pograc na jakis publik, Ty bys mnie spytal o IP, ja bym Ci podal jakis polski scrackowany, to od razu tez bys mnie posadzil o to ze mam pirata? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 a jak masz prywatne IP to jak zagrasz skoro serwera nie postawisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Chrzanicie tu jak połamani, wyjmować GTL z szuflad i jazda na tor! :D Wczoraj zrobiłem sobie po sporej przerwie wieczorek z GTL i było całkiem fajnie, serwerów ciągle dużo, graczy też. W razie czego ukrywam się pod nickiem KRW! Mam tylko jedno pytanko, na jakim czacie ukrywają się głównie Polacy? Bo znaleźć kogokolwiek ciężko, a jakiegoś chama - coś tam nie chce mi się instalować :P Edytowane 14 Stycznia 2007 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 (edytowane) http://wirtus.pl/shop/produkt.php?Kategori...;ProduktID=9768 GTL za 19,99 w kolekcji klasyki od 8.3.2007 Edytowane 24 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 http://wirtus.pl/shop/produkt.php?Kategori...;ProduktID=9768 GTL za 19,99 w kolekcji klasyki od 8.3.2007 Ma byc z paczem i bez starforce wedlug tego co slyszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Gra jest z patchem PL 1.1 Frajda z grania niesamowita... Cena 24,90 w sklepach :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 (edytowane) Nawet taniejjjjjj :) http://wirtus.pl/shop/produkt.php?Kategori...;ProduktID=9768 http://www.isalon.pl/product_info.php?products_id=879 Jak dla mnie gierka extra, nawet od serii GTR ;) Kupuje ją z TDU, już się nie mogę doczekać grania w necie. Edytowane 13 Marca 2007 przez LCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 No zeczywiscie taniej... Gierka super tak jak seria GTR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 ostatnio po dlugiej przerwie odpalilem GTL i dowiedzialem sie, ze nie umiem jezdzic :D a trakcja chyba wywietrzala od tego lezenia na regale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 ostatnio po dlugiej przerwie odpalilem GTL i dowiedzialem sie, ze nie umiem jezdzic :D a trakcja chyba wywietrzala od tego lezenia na regale ;)U mnie nic nie wywietrzało :unsure: Pewne samochody, jak prowadziły się w miarę dobrze tak nadal w miarę dobrze się prowadzą, inne jak chciały mnie zabić na początku tak nadal chcą. Na szczęście jest GTR2 dla relaksu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Nie mogę połączyć się z serwerem nie wiem czy to coś u mnie czy to serwer gry padł? Oczywiście dodam jeszcze, że w środę się łączyło. Edytowane 17 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 pewnie coś w simbinie robią bo w GTR też tak czasami jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 A nie ma jakichś serverów na hamachi przez lana bo nie mogę się połączyć już od 3 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 jak znajdziesz taki serwer to gratulacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Dobra serwer znów działa od wczoraj nawalam po sieci i nawet czasem stanę na podium a wyścigi w 30 osób dają dużo emocji. No i jaki samochód polecacie w klasie TC65? Mustang jest najlepszy? Na prostej mój Mini nie ma szans ale na zakrętach dostaje :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Dobra serwer znów działa od wczoraj nawalam po sieci i nawet czasem stanę na podium a wyścigi w 30 osób dają dużo emocji. No i jaki samochód polecacie w klasie TC65? Mustang jest najlepszy? Na prostej mój Mini nie ma szans ale na zakrętach dostaje :blink: grasz bez kodów ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 grasz bez kodów ? :D Jakie kody o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 o cheat na wózki i kase :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 o cheat na wózki i kase :) Nie, robie sobie karierę póki co mam tylko alfę i problem bo nie mogę wyprzedzić Mustanga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Da sie kupic ta gre w PL i wysłac tylko cdkey do mnie, zainstalowac pirata z neta i wpisac key podany z oryginała. Chetnie bym pograł:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Nie, robie sobie karierę póki co mam tylko alfę i problem bo nie mogę wyprzedzić Mustanga ;]W tym symulatorze oprócz umiejętności liczy się tak jak na prawdziwym torze strategia, trzeba poznać przeciwnika i uderzyć go w najczulszy punkt. Mustangi robi się alfą jak chce, na prostej są z nimi poważne problemy, mają lepsze przyspieszenie i v-max, ale na zakrętach to padaki, więc bez problemu na krętych torach się je dochodzi, hamulce w przeciwieństwie do alfy też mają cienkie, opóźniasz odrobinę hamowanie i mustang sam się wyprzedza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Daro z kluczem bedzie dzialać 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 No właśnie robie czas na okrążeniu 50.5x a Mustang czasem potrafi zejść do 49.xx. Muszę chyba poćwiczyć więcej no i macie jakiś setup lub technikę żeby alfa dobrze hamowała i nie wpadała podczas hamowania w poślizgi? Oczywiście na najtrudniejszym bo na "wyczynowcu" to z kolei za łatwo trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 No właśnie robie czas na okrążeniu 50.5x a Mustang czasem potrafi zejść do 49.xx. Muszę chyba poćwiczyć więcej no i macie jakiś setup lub technikę żeby alfa dobrze hamowała i nie wpadała podczas hamowania w poślizgi? Oczywiście na najtrudniejszym bo na "wyczynowcu" to z kolei za łatwo trochę. sety mozesz sciagac bezposrednio z gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...