nasti2002 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 JONATHAN nie pasujesz na moderatora. Napisalem sobie post, normalny jak inne (jeszcze głupsze) a ty po prostu sobie go zamknales. No to co ze mam wejsc na www.futuremark.com jak kiedys probowalem i KICHA. Strona sie nie laduje. NIC. Nie mam czegos zainstalowanego. Juz nie mozna sobie napisac postu w tym kraju bo jakis osiol bawi sie w moderatora. Ten post byl dla mnie bardzo wazny. DZIĘKUJĘ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zapomniałeś jego i innych moderów nazwać burakami... To ostatnio modne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 tss pewnie i tak nie bedzie wiedziec o co chodzi. a tamten temat moglbym zaszuflatkowac jako nie chce mi sie szukac jak innym chodzi ta karta wiedz piszcie jak to u was wyglada orb po cos wkoncu jest. a jak sie nie umie kozystac z prostej bazy wynikow kart graficznych to mozna miec tylko do siebie pretensje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 No to co ze mam wejsc na www.futuremark.com jak kiedys probowalem i KICHA. Strona sie nie laduje. NIC. Nie mam czegos zainstalowanego 1608209[/snapback] Pewnie przeglądarki...... Bo nic więcej nie potrzeba.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 nasti2002 - Awansujesz na postburaka roku. G R A T U L U J E. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Severus Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) W pełni zgadzam się z Orgiuszem. Jonathan zrobił to co należy do jego obowiązków. A ty niesłusznie go oceniasz, nazywając go osłem. Jakby takie tematy, jak ten o którym mowa, nie były zamykane, to to forum już dawno by upadło... A tak w ogóle to ten topic powinien się znalaeźć w "O serwisie i forum" a nie tutaj :P Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Severus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Już jest tu gdzie trzeba, tylko teraz pewnie pojawi sie temat w w procesorach i płytach, że go skasowalismy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Moderator wykonał swoją robotę, user oczywiście się buntuje. Zaraz zlecą się obrońcy ucieśnionych i słabszych - będzie kolejna wojna userzy vs. moderzy. A wystarczy przestrzegać Regulaminu i zasad... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 mogliscie go zostawic na miejscu. mialo swoj urok ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ostatnio nikt się o nic nie burzył - to nadrobicie sobie ;] Ciekawie co będzie jak jonathan wpadnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 mogliscie go zostawic na miejscu. mialo swoj urok ^_^ 1608276[/snapback] Ale tak żeby forum zasmiecalo i zeby ktos powiedzial ze nic nie robimy z takimi tematami? najwyżej mnie też ktoś nazwie burakiem za to, ze przeniosłem..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 http://www.dbk.pl/spozywcz/warzywa/buraki/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Jakaś moda ostatnio zapanowała na pisanie b.małymi literkami=>> bee... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 TYlko żeby nie doszło do rekoczynów, jedna ostatnio wojna nam wystarczyła i pochłoneła dużo ofiar :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Temat postu, to: "Jonathan, opinia", ale jakos nie moge sie doszukac opinii w tym tekscie... Kolejny zbuntowany i nic wiecej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Masz "opinię" w pierwszym zdaniu: JONATHAN nie pasujesz na moderatora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Jak mnie w ogóle smieszą ludki które rejestrują się i za kilka dni postanawiają wszcząć rewolucję na forum. Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez IamWeasel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A moim zdaniem Jonathan to jeden z najlepszych moderów na forum... OT do zavadera: Twój stary avatar był lepszy (czy tylko ja tak sądze?) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 ok starczy - ten bunt nie wyszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 JONATHAN nie pasujesz na moderatora. Napisalem sobie post, normalny jak inne (jeszcze głupsze) a ty po prostu sobie go zamknales. No to co ze mam wejsc na www.futuremark.com jak kiedys probowalem i KICHA. Strona sie nie laduje. NIC. Nie mam czegos zainstalowanego. Juz nie mozna sobie napisac postu w tym kraju bo jakis osiol bawi sie w moderatora. Ten post byl dla mnie bardzo wazny. DZIĘKUJĘ 1608209[/snapback] No i coz ja Ci mam odpisac? Strasznie zasmucil mnie twoj post. Oderwales sie od pluga zlapales sie za komputer, zalogowales sie na forum nie zapoznajac sie nawet z panujacymi na nim zasadami. Po tym jak cos idzie nie po twojej mysli zaczynasz sie rzucac, wyzywac od oslow i plakac. Moze popros kogos aby Cie przytulil i nauczyl obslugiwania IE oraz komputera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...