Skocz do zawartości
nasti2002

Jonathan

Rekomendowane odpowiedzi

JONATHAN nie pasujesz na moderatora. Napisalem sobie post, normalny jak inne (jeszcze głupsze) a ty po prostu sobie go zamknales. No to co ze mam wejsc na www.futuremark.com jak kiedys probowalem i KICHA. Strona sie nie laduje. NIC. Nie mam czegos zainstalowanego. Juz nie mozna sobie napisac postu w tym kraju bo jakis osiol bawi sie w moderatora. Ten post byl dla mnie bardzo wazny. DZIĘKUJĘ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tss pewnie i tak nie bedzie wiedziec o co chodzi.

a tamten temat moglbym zaszuflatkowac jako

nie chce mi sie szukac jak innym chodzi ta karta wiedz piszcie jak to u was wyglada

orb po cos wkoncu jest. a jak sie nie umie kozystac z prostej bazy wynikow kart graficznych to mozna miec tylko do siebie pretensje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to co ze mam wejsc na www.futuremark.com jak kiedys probowalem i KICHA. Strona sie nie laduje. NIC. Nie mam czegos zainstalowanego

1608209[/snapback]

Pewnie przeglądarki......

Bo nic więcej nie potrzeba....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pełni zgadzam się z Orgiuszem. Jonathan zrobił to co należy do jego obowiązków. A ty niesłusznie go oceniasz, nazywając go osłem.

Jakby takie tematy, jak ten o którym mowa, nie były zamykane, to to forum już dawno by upadło...

A tak w ogóle to ten topic powinien się znalaeźć w "O serwisie i forum" a nie tutaj :P

Edytowane przez Severus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mogliscie go zostawic na miejscu. mialo swoj urok ^_^

1608276[/snapback]

Ale tak żeby forum zasmiecalo i zeby ktos powiedzial ze nic nie robimy z takimi tematami?

najwyżej mnie też ktoś nazwie burakiem za to, ze przeniosłem.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JONATHAN nie pasujesz na moderatora. Napisalem sobie post, normalny jak inne (jeszcze głupsze) a ty po prostu sobie go zamknales. No to co ze mam wejsc na www.futuremark.com jak kiedys probowalem i KICHA. Strona sie nie laduje. NIC. Nie mam czegos zainstalowanego. Juz nie mozna sobie napisac postu w tym kraju bo jakis osiol bawi sie w moderatora. Ten post byl dla mnie bardzo wazny. DZIĘKUJĘ

1608209[/snapback]

No i coz ja Ci mam odpisac? Strasznie zasmucil mnie twoj post.

Oderwales sie od pluga zlapales sie za komputer, zalogowales sie na forum nie zapoznajac sie nawet z panujacymi na nim zasadami.

Po tym jak cos idzie nie po twojej mysli zaczynasz sie rzucac, wyzywac od oslow i plakac.

Moze popros kogos aby Cie przytulil i nauczyl obslugiwania IE oraz komputera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...