Wronek Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ten rok owocuje w imprezy tuningowe. Tym razem w Krakowie, 22-23 października br. odbędą sie Targi Tuningu Komputerów. Wielu wystawców, interesujące imprezy towarzyszące oraz możliwość spotkania i porozmawiania z fachowcami z branży powinny przyciągnąć rzesze odwiedzających. Podczas bieżącej edycji odbędzie się konkurs na najlepiej zmodyfikowaną obudowę. Serdecznie zapraszam aktywnych modderów - warto przyjechać i pokazać swoje dzieła. Oprócz tego - jak nakazuje tradycja - odbędą się wykłady dotyczące zagadnień związanych z tematyką tuningowa. Jeżeli chcesz się dokształcić z chłodzenia wodnego, wyciszania, zasilaczy czy tez Linuxa - przyjdź koniecznie. W imieniu organizatora serdecznie zapraszam na stronę domową imprezy - http://targi.pc-tuning.pl/ . Zarejestrowani goście Targów otrzymają specjalne upominki od organizatorów. To jak? Całe forum przyjezdza? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ja bede ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 pozyjemy zobaczymy. mam juz kilka indywidualnych zaproszen wiec chyba wypada przyjechac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Będę!. Może uda mi się ściągnąc pare osób jeszcze, z tfika ofkorz, ale wszystko zależy od szkoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 jasne ze bede =] w koncu w moim miescie sie to bedzie dziać ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Tak malo Tweakowcow sie wybiera? Ja bede, bylbym leniem gdyby mi sie nie chcialo 600m przejsc ;) Wie ktos czy koniecznie trzeba sie rejestrowac zeby moc przyjsc? Nie smiejcie sie, mam zachamowania co do podawania nazwiska w necie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 ja moze tez wpadne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 (edytowane) Przyjechałbym, ale trochę daaaleko!!! Dlaczego żadnych fajnych imprez nie ma na podkarpaciu??? Edytowane 5 Października 2005 przez mrjeremiasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Przyjechałbym, ale trochę daaaleko!!! Dlaczego żadnych fajnych imprez nie ma na podkarpaciu??? 1684535[/snapback] Zorganizuj to będą - czyż nie proste? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Przyjechałbym, ale trochę daaaleko!!! Dlaczego żadnych fajnych imprez nie ma na podkarpaciu??? 1684535[/snapback] musisz sie przyzwyczaic do tego, ze na podkarpaciu nie ma i nie bedzie zadnych fajnych imprez, trzeba sie nauczyc zyc w tym beznadziejnym wojewodztwi.Tez nad tym ubolewam :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 No ja tez planuje byc :) ale wszystko zalezy czy bede miał załatwiony nocleg u kumpla czy tez nie :) to moze panowie jakies wspolne piwo wieczorkiem albo cos mocnejszego :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 (edytowane) i ja rowniez powinienem byc, pomijajac fakt iz w ten sam weekend bede mial zajecia ale cos sie wymysli ;) Edytowane 6 Października 2005 przez gollumek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ja wpadne na pewno ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 kurde 21-22 mam zajecia na studiach :| W ktory dzien warto wpasc ? w sobote czy w niedziele ? p.s. Macie jakies pomysly jak wyrwac sie z zajec ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 kurde 21-22 mam zajecia na studiach :| W ktory dzien warto wpasc ? w sobote czy w niedziele ? p.s. Macie jakies pomysly jak wyrwac sie z zajec ? :D 1687957[/snapback] Zalezy jaki kierunek... Mozesz przeprowadzac badania na grupie ludkow ktorych nie wszyscy uwazaja za normalnych :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mb_asasello Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No ja tez bede...w koncu jestem w Kraku to wstyd na nie nie zajrzec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 i ja będę :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Ja tez sie raczej wybieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 cholera, z kasa ciezko, z czasem tez, ale patrze kto sie wybiera to z "kaczka" bym sie bro napil i z innymi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 cholera, z kasa ciezko, z czasem tez, ale patrze kto sie wybiera to z "kaczka" bym sie bro napil i z innymi ;] 1688619[/snapback] :D jednego tylko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 a ile za wstep ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeneVaco Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Kasa sie nie liczy, liczy się to co tam zobaczysz i dzięki czemu i ty wpadniesz na genialny pomysła przemodowania swojej obudowy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) a ile za wstep ? ;] 1688812[/snapback] cytat z http://rotunda.pl/index.php "* Wstęp wolny" To wie ktos czy rejestracja jest konieczna? Edytowane 8 Października 2005 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 cytat z 1689866[/snapback] Nie, nie jest. Wchodzisz jak do sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Chyba nie jest konieczna, aczkolwiek zarejestrowani maja dostac jakis "upominek" Napewno Cie wpuszczą jak sie nie zarejestrujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 http://www.energy2000.pl/ moze po targach na dicho ? :D a ponoc o 19 sie zaczyna jakas impreza na targach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Tak impreza integracyjna czyli wielka biba w jakimś lokalu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a może na targi wpadby ktoś z jakimś fc ,z okolic kraka , żeby mozna sobie w realu pooglądac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 kurde, jutro bede cały dzień ale w sobote i nd nie moge :/ :x nie można zacząć wcześniej? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 wpadłbym z FC jakbym skończył, ale niestety brak funduszy oraz niespodziewana wizyta u chirurga udaremniła skończnie budowy:/ ale na targach będe, hmmm jakoś dokuśtykam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...