romek Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Ja też się pojawie na targach, tym razem nie jako uczestnik ale jako wystawca. Możecie do mnie zajrzeć na stoisko LISTANA :) Zapraszam wszystkich na targi, uważam, że będziemy dobrze się bawić razem. Dzisiaj tam zajade, jak dobrze pójdzie do około 20. Od jutra zaczynamy się bawić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Możecie do mnie zajrzeć na stoisko LISTANA :) 1710688[/snapback] Duże będziecie mieć stoisko? No no, bardzo fajnie, że zawitasz do krakowa. Wiesz może coś o imprezie 'integracyjnej' po godzinach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Ja tez bede, pompke musze kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 ja musze zgadnąc jakaś fajna smyczke =] no wlasnie co z tą imprezą po targach? gdzie to i co to bedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Kurna czy w Łodzi nic nie mogą zrobic?Czy to takie za[gluteus maximus]? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 mnie niestety nie bedzie z powodu splotu kilku zdarzen, ktore uniemozliwiaja mi opuszczenie miasta na weekend. dobrej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 (edytowane) a moze twikowa brać by sie zgadała na jkieś % w trakcie i po targach :) edit na 11 to ja niewim czy sie zjawie po dzisiejszym łehehe :) pewnie dopiero sie obudze Edytowane 21 Października 2005 przez rhezuz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Niestety zabraknie i mnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 I po targach. Impreze można zaliczyć do udanych, bardzo dobry klimat pomiedzy firmami a ludzie też nie mieli co się nudzić :) Imprezka na koniec dnia w sobote oczywiście była i było na +. Pozniej wrzuce troche zdjec, bo nawet ich jeszcze nie widzialem. Szkoda, że było tak mało Tweakowców na Targach, można tylko żałować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slickeer Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 http://kubak.mediatune.pl/readarticle.php?article_id=4 - mała fotorelacja z dnia pierwszego - w drugim nie było już co fotografować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 ktora obudowa wygrała ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 piramida, pozniej buda z alu i pleksy z czerwonym baniakiem a trzeci byl fallout ps. w dziale Modyfikacje jest temat z linkami do fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...