Skocz do zawartości
JORDAN22

"Kampania Wrześniowa", czyli egzaminy poprawkowe

Rekomendowane odpowiedzi

HEJKA WSZYSTKIM !!!!!!!!!

Cóż wakacje mijają mijają i jeszcze raz mijają, --> minęły :P hehe no dobra dobra, niewiem czy istnieje juz taki temacik ((nie zagłębiałem sie )) ale mam nadzieje ze nie !!!! Otóż jestem już jedną noga na 5 roku :) jedną bo został mi jeden egzam z makroekonomii II ;( .... Otóż w sesjiu letniej miałem 8 egzaminiów juz nie licząc zaliczeń, Studiuej zarzadzanie i marketing (( od 4 roku jestem na zaocznycvh gdyż tylko w takie sposób można było kontynuować studia Mgr.)) Qrde niewiem jak wam ale mnie sie takkniechce zabierać do tej nauki, że masakra, strasznie sie rozleniewiłem także ...pora sie obudzić. ?? i w końcu zdać, napiszcie czy macie jakieś sposoby na "udaną" naukę, sposoby itd.. I czy wogole ktoś przejmuje sie tym tak jak ja.....

PS. Ma ktoś może jakieś ściągi z makroekonomii ?? jak coś to pisac na gg 1031362 z góry dzięks !!!!!!!!! pozdro dla wszystkich studenciaków i studenciatek...!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam miałem poprawke z matmy ( 1 technikum ) i wcale nie było tak źle :) BA ! pkres poprawkowy to jedyny czas kiedy nauczyciele są znoiśni i da sie z nimi pogadać ;] Wiem że moja poprawka nie dorasta waszym egzaminom do piet ale powiedzieć to i owo chyba moge :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis godzina 16:00... Podstawy i jezyki programowania :/// a ja cale wakacje sie opier... a ostatnio po zamianie sprzetu sie uczylem... jak przejsc doom'a3 :|

14.09.2005 Algorytmy, a ja tez nic nie umiem

ostatecznie sesja skonczy sie na 2 warunkach i -500zl w kieszeni :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis godzina 16:00... Podstawy i jezyki programowania :/// a ja cale wakacje sie opier... a ostatnio po zamianie sprzetu sie uczylem... jak przejsc doom'a3 :|

14.09.2005 Algorytmy, a ja tez nic nie umiem

ostatecznie sesja skonczy sie na 2 warunkach i -500zl w kieszeni :unsure:

1639889[/snapback]

Tez niemal całe wakacje -->  "lece w ...."Basket, Błyski, Komp  mam na myśli Gta SA, H-L 2, obie przelazłem i naprawdę heheh nieżałuje ==== > a teraz nadchodzi "pani sraka" ---> 17.09.2005 heeeh będzie sie działo !!!!!

1639932[/snapback]

Hehe ja już mam lucik ale strasznie długo grałem w U2 na łatwym poziomie i teraz mam problem bo do 17-tego musze opanować jazde po mistrzowsku :) Jazda po ścianach z ciągle wciśnietym gazie + nauka jazdy z kierownicą kiedy ja przez całe życie śmigałem na klawie ;]

P.S Nie besztać mnie za OT bo przecież zawody są niczym egzamin ale praktyczny :) A troche luzu w temacie nie zaszkodzi, w końcu to ośla :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poległem... wszystkich koles udupil... co za ***********************!

ja tu jeszcze wroce (14.09 dwa egzaminy), a zaraz ide urwac film chyba...

1640617[/snapback]

współczuje:(

i trzymam kciuki!

jednak dużo zależy od szczęścia i prowadzącego:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy od wykladowcy... co za **** kaze pisac programy NA KARTCE ?! na 6 zadan zrobilem 4, ale po tym jak zaczal sie czepiac dupereli okazalo sie ze bezblednie mam tylko 1... jak bym pisal na kompie mial bym te 4 bezblednie, a tak to kolejne 35zl za karte egzaminacyjna, jak nie zdam to 200zl warunek i zdawanie za pol roku, albo wojsko

wybor prosty: zabic gnoja :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem właśnie w trakcie kampani wrześniowej, dziś już po matmie jestem która zakończy się oczywiście faule :(, jutro czeka mnie fizyka, ale to dopiero pierwsze terminy poprawek,

A co do ściągania dobre są długopisy z chowaną karteczką, można zmieścić sporo informacji krukując czcionką 3 i szybko i łatwo i do tego niezauważenie się z nich korzysta :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co do ściągania dobre są długopisy z chowaną karteczką, można zmieścić sporo informacji krukując czcionką 3 i szybko i łatwo i do tego niezauważenie się z  nich korzysta :P

Preferuje dlugopisy UV oraz bezprzewodowa sluchawke w uchu:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jeszcze jutro ostatnie przymiarki i zaczynamy...

1. poniedziałek - równania różniczkowe (BOŻEEE ratuj...)

2. wtorek - fiza zadania (będzie dobrze...)

3. czwartek - fiza teoria (patrz pkt 1...)

Ale narazie trzeba Żubra dokończyć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi