Abadon Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 wiesz powiem jak było na 1.4v na 2800 max tmp to około 56c przy spi M8 czy 3d marku a na 3 Ghz i 1.5v (na 1.45 może by poszło niesprawdzałem) to ma spi 1M do 60c dochodziło. umnie czujnik zawyż tempe niewim dokładnie o ile. może mnie nieogranicza poprostu ja wyżej nieprubowałem bo się boje. mam w dodtaku jakomś benzadzejną psate jutro kupie pożądnom paste i założe mojego pentagram CU80 najdalej w środe wieczorem zapodam wyniki podkręcania po tej zmanie zupaduje też bios może wtedy z tymi temperaturami się to ustatkuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 ok, czekamy z niecierpliwoscią ;] cos czuje, ze to bedzie mój przyszly procek :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 no ja też, bo do końca tygodnia musze go mieć ... bo zostane bez cpu w budzie ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abadon Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Teraz jak niemacie zamuwiinych to możecie mieć problem bo coś słabo z dostępnością teraz. Ale Ibiz może jeszcze coś ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 mi tak sie bardzo nie spieszy ;] poczekamy moze na jakieś selekcje (?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Teraz jak niemacie zamuwiinych to możecie mieć problem bo coś słabo z dostępnością teraz. Ale Ibiz może jeszcze coś ma.obiecywał ze bedzie miał na dniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abadon Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 Sam miałem odniego prać ale warunki mi niepasowały i załatwiłem z niemiec i się z tego ciesze bo miałem farta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 niestety ja z niemiec załatwić nie moge ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abadon Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 jak zbiore wiencej osub to może zalatwie partyjde z niemiec pisac na PW Pozdro. (oczywisice cena to nie taka jakom ja miałęm bo ja neałciłem pzresyłki ani przelewu. Popraw te byki //Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 jak zbiore wiencej osub to może zalatwie partyjde z niemiec pisac na PW Pozdro. (oczywisice cena to nie taka jakom ja miałęm bo ja neałciłem pzresyłki ani przelewu. z niemiec to mozna sobie z prawie dowolnego sklepu zamówić ... przesyłka ok 20 Eurasów Płacić można kartą kredytową Tyle że u niemców też posucha ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abadon Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 no własnie teraz cokolwiek dostac to ciezko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 z niemiec to mozna sobie z prawie dowolnego sklepu zamówić ... przesyłka ok 20 Eurasów Płacić można kartą kredytową Tyle że u niemców też posucha ... Yoto nie orientujesz sie czy jest jakies clo czy cos takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) wiesz powiem jak było na 1.4v na 2800 max tmp to około 56c przy spi M8 czy 3d marku a na 3 Ghz i 1.5v (na 1.45 może by poszło niesprawdzałem) to ma spi 1M do 60c dochodziło. umnie czujnik zawyż tempe niewim dokładnie o ile. może mnie nieogranicza poprostu ja wyżej nieprubowałem bo się boje. mam w dodtaku jakomś benzadzejną psate jutro kupie pożądnom paste i założe mojego pentagram CU80 najdalej w środe wieczorem zapodam wyniki podkręcania po tej zmanie zupaduje też bios może wtedy z tymi temperaturami się to ustatkuje.A testowałes SP2004 lub prime95 torture test? Edytowane 21 Listopada 2005 przez mieciop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Yoto nie orientujesz sie czy jest jakies clo czy cos takiego?Cla to juz raczej nie w koncu jestesmy w UE ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abadon Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 co do testowania to nie bo niemam tych programuw jak by ktos dął link to chętnie przetestuje testowałem spi oraz benchmarkami w pentli katowałem i wszystko stabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 sp2004, prime95 - www.google.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Ot mode co do testowania to nie bo niemam tych programuw jak by ktos dął link to chętnie przetestuje testowałem spi oraz benchmarkami w pentli katowałem i wszystko stabilne. Oficjalne ostrzezenie. Naucz sie pisac po polsku. Slownik ortograficzny jest latwo dostepnym. ZPP na 24h. W przypadku zdublowania konta :arrow: BAN /Ot mode Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Yoto nie orientujesz sie czy jest jakies clo czy cos takiego?Cło?? :blink: A nie jesteśmy tak przypadkiem od półtora roku w Uni Europejskiej?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Cło?? :blink: A nie jesteśmy tak przypadkiem od półtora roku w Uni Europejskiej?? :?hmmm... tak mi sie wydawalo :D, ale wolalem sie upewnic, bo dyrektor mojej ulubionej stacji radiowej, zawsze mowil ze to cale UE to diabel wcielony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam. Nie chce zakladac nowego tematu, wiec sie wtrace do Was. Zastanawiam sie nad kupnem proca i nie wiem czy kupic Opterona 146 czy venica 3500+. Jak mozecie to podajcie swoje typy, bo ja juz sam nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abadon Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 oczywisice że opterona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibizpl Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam - mam jeszcze 3 szt opteronków 144 BOX zarezerwowane w niemczech. seria 540 albo 542 - nic więcej nie wiem. Pilnie potrzebuję chętnych na te bezpańskie 3 szt - reszta już ma właścicieli :) zbyszek@pc-shop.pl. GG: 1971968 albo PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Witam - mam jeszcze 3 szt opteronków 144 BOX zarezerwowane w niemczech. seria 540 albo 542 - nic więcej nie wiem. Pilnie potrzebuję chętnych na te bezpańskie 3 szt - reszta już ma właścicieli :) zbyszek@pc-shop.pl. GG: 1971968 albo PW :) już mógłbyś chociaż cene podać ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abadon Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 z tom seriom to albo zajebista albo niewiadomo. Masz 3 dni na zapoznanie się ze słownikiem języka polskiego :angry: // Crosis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 a ja mam pytanko ile beda kosztowaly pteronki krecoce sie na 2,7 przy powiedzmy 2,7 i czy warto zmieniac mojego athlona na tego opterona(kreci sie sredni mój athlon tzn: 1,4v - do 2,4 1,5v - do 2,55 1,575v- 2,61 1,65v - 2,7 Wiec nie powiemz ze jest super, procek na 2,7 przy tym napeieciu niby sie nie grzeje na moim pentagramie idzie temp max 47*C ale boje sie na stale jechac na napeicu 1,65v, na codzien ide 2610 przy 1,575, wiec warto przejsc na opteronka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJMC Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 Witam wszytstkich. Jestem świeżo zarejestrowanym uzytkownikiem na tewak'u ale od dłuższego czasu obserwuję posty z tego tematu. Z tego co piszecie to ten opteronek to jest całkiem fajna maszynka i zaczynam się zastanawiac nad kupnem tego cacka. Czy ktoś wie jak to sie spisuje w aplikacjach typu Photoshop, Corel itd. Zajmuję się zawodowo reklama wielkoformatową i chciałbym wiedzieć jak ten opek ma się na przykład do P4 3,0 (w wyżej wymienionych aplikacjach). Wiem, że w grach, SPI i innych testach wychodzi rewelacyjnie ale czy ktoś może próbował tego proca używać z w/w aplikacjami? I jeszcze jedno pytanie do "ibizpl"-a. Jaka będzie orientacyjna cena tych opteronów? - bardzo by mi zależało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 nie moge się doczekac kiedy w końcu kupię tego opteronka . ibiz ile chcesz za tego opterona? dajesz fakture i gwarancję. ponoć na allegro arche ma jutro jes dostać. zobaczymy jutro do nich dzwonię bo coś sie przedłuża ta dostawa u nich. (dfi już leży na biurku a ja ciągle się męcze z tym gigabytem :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 nie moge się doczekac kiedy w końcu kupię tego opteronka . ibiz ile chcesz za tego opterona? dajesz fakture i gwarancję. ponoć na allegro arche ma jutro jes dostać. zobaczymy jutro do nich dzwonię bo coś sie przedłuża ta dostawa u nich. (dfi już leży na biurku a ja ciągle się męcze z tym gigabytem :( ) Ibiz na klocki od sąsiadów fakturki zdaje się nie daje :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipa_ml Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 dzwoniłem i dzisiaj mają być . hm pozyjemy zobaczymy fajnie by było jak bym go dostaw na weekend :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 wiesz powiem jak było na 1.4v na 2800 max tmp to około 56c przy spi M8 czy 3d marku a na 3 Ghz i 1.5v (na 1.45 może by poszło niesprawdzałem) to ma spi 1M do 60c dochodziło. umnie czujnik zawyż tempe niewim dokładnie o ile. może mnie nieogranicza poprostu ja wyżej nieprubowałem bo się boje. mam w dodtaku jakomś benzadzejną psate jutro kupie pożądnom paste i założe mojego pentagram CU80 najdalej w środe wieczorem zapodam wyniki podkręcania po tej zmanie zupaduje też bios może wtedy z tymi temperaturami się to ustatkuje. i jak testowanie proca ?? czekamy na konkrety :D (dziś czwartek ....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...