Skocz do zawartości
Gość Rocca

Ciuchy

Rekomendowane odpowiedzi

czarne jeansy/czarne bojówki

czarna koszulka/koszulka zespołu

glany/trampki

1653581[/snapback]

Typowy metal :D Ja tu niechce mikogo obrażać ale jak widze takiego człowieka to pierwsza myśl "wszystko czarne = metal" :D druga " nie no to wygląda wsiurs** "

A jak ktoś chce mocne buty to niech se kupi Santic bo one potrafią dużo znieść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chaos gdzie sie w koszule zaopatrujesz?:>

1654416[/snapback]

to jest najzwyczajniejsza czarna koszula... :) tyle ze dobrze dobrana.. mam takich ze 3 ;]..

zaopatruje sie w sposób nastepujący:

- Kupiłam Ci nastepna koszule - mowi moja mama

- ooo! Dzięki mamo..

P.s: tam z boku na focie jeszcze moja super wypas skóra wisi :]

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: :lol:

Jak ja szukalem takiej koszuli to nigdzie nie znalazlem :lol:

1654422[/snapback]

hehe .. czarna koszula (matowa .. nie taka blyszczaca)

nie wiem czego nie mozna znaleźć ..

dawalem swoje foto w pokaz swoja twarz ..

tyz w czarnej koszuli ;]

Dołączona grafika

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Typowy metal :D Ja tu niechce mikogo obrażać ale jak widze takiego człowieka to pierwsza myśl "wszystko czarne = metal" :D druga " nie no to wygląda wsiurs** "

A jak ktoś chce mocne buty to niech se kupi Santic bo one potrafią dużo znieść.

1654391[/snapback]

Ubieram sie jak chce, nie ocenia sie ludzi po wyglądzie, bo tak samo mógłbym powiedzieć o Tobie...a że Polska jest chorym krajem to juz nie moja wina, ze wszyscy myślą stereotypami(metal=satanista,idiota itp), za to jak ktoś jest ubrany w dresy, ma łysą pałe i buciki z rynku za 20zł to juz wszystko jest normalne, bo teraz TAKA MODA :lol:

Co ja poradze :) Jak można chodzić wiecznie w czarnym i do tego z toną metalicznych gratów na sobie ? O_o

1654411[/snapback]

Normalnie, i co z tego ze chodze ubrany na czarno? hm? i jakich metalicznych gratów? o co Ci człowieku chodzi? sory, ale mam wrażenie jakbym rozmawiał z jakimś dresiarzem..no offence....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ubieram sie jak chce, nie ocenia sie ludzi po wyglądzie, bo tak samo mógłbym powiedzieć o Tobie...a że Polska jest chorym krajem to juz nie moja wina, ze wszyscy myślą stereotypami(metal=satanista,idiota itp), za to jak ktoś jest ubrany w dresy, ma łysą pałe i buciki z rynku za 20zł to juz wszystko jest normalne, bo teraz TAKA MODA :lol:

Normalnie, i co z tego ze chodze ubrany na czarno? hm? i jakich metalicznych gratów? o co Ci człowieku chodzi? sory, ale mam wrażenie jakbym rozmawiał z jakimś dresiarzem..no offence....

1654426[/snapback]

Akurat na dresy nie ma mody tylko szerzy się plaga :D Dresiarz tez jest stereotypem :)

Apropo metali to ja często widuje ludzików całkiem na czarno z ilością metalu wyglądającą na minimum 5 kg :) Ja sie nie obraże jak mnie nazwiesz dresem bo mi to nie robi jak ludzie oceniają mój ubiór :D chodze w Bigstarach i kumpel mówi że dresiarz jestem ale ja na to leje bo są wygodne i da się w nich w miare szybko biegać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chaos to w ogole jest taki wieczny czlonek ciemnosci, ciagle w czarnym go widac :blurp: :twisted2:. Napewno lubi czern :).

A ja ostatnio sie przezucilem z luznych spodni do kolan w kroku, na jeansy wytarte i koszula :wink:, tak jakos mi sie zmienilo, moze robie sie starym powaznym sknera :blink:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chaos to w ogole jest taki wieczny czlonek ciemnosci, ciagle w czarnym go widac :blurp: :twisted2:. Napewno lubi czern :).

A ja ostatnio sie przezucilem z luznych spodni do kolan w kroku, na jeansy wytarte i koszula :wink:, tak jakos mi sie zmienilo, moze robie sie starym powaznym sknera :blink:?

1654456[/snapback]

e tam .. :P

looknij tu http://xdsl-4933.zgora.dialog.net.pl ;]

tylko nie hakowac mi tu .. bo to moj komp i jak cos mi sie bedzie łączyc poza portem 80 to skilluje :P

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O maczo kiedys w Rozmowach w toku bylo :P

Sami przyznajcie, jezeli ktos chodzi na czarno ciagle, to raczej wiadomo ze slucha czegos rockowego/metalowego/czyczegoswtakimstylu .

Osobiscie nic nie mam do tej grupy ludzi, jednak jej czesc hmmm (znaczna czesc w miescie do ktorego chodze do szkoly) czesto wyglada na bardzo zaniedbanych letko mowiac. Chyba wiecie osohosi ;)

Przez takich wlasnie ludzi , szerza sie znane sterotypy. Niestety duzo z tym sie nie da zrobic (wkoncu Polska to polska :P).

Tyczy sie to kazdej subkultury... ktos zgoli czupryne dla higieny, jest przypakowany, na sportowo sie ubierze to odrazu: "patrz dres idzie" (dla mnie nazwanie kogos dresem jest obrazliwe :P).

Ehhh nici z dzisiejszego wyjazdu po moj przyszly nowy sweterek ;[ W taka pogode sie nic nie chce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiscie nic nie mam do tej grupy ludzi, jednak jej czesc hmmm (znaczna czesc w miescie do ktorego chodze do szkoly) czesto wyglada na bardzo zaniedbanych letko mowiac. Chyba wiecie osohosi ;)

1654534[/snapback]

a ci co chodza "normalnie" ubrani albo w dresach to zawsze czysciutcy itp? ..

łach na maxa z twojej wypowiedzi ..

szuka sie po prostu jakis dziwnych porownan..

ja znam chlopców odpicowanych w ciuszki i nazelowanych a jebie im z puska a skarpety im sie łamią ...

wszystko jest kwestią indywidualna człowieka a nie subkultury

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy ja mowie ze drechy sa spox... mowie ogolnie ze do kazdej subkultury sa jakies stereotypy ;]

Mowimy aktualnie o tkz. "metalach" wiec napisalem o nich.

Nie twierdze ze wszyscy inny sa czysciutcy itp.

Nie chcialem porownywac nikogo z nikim...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie...

a że w Polsce jest jak jest...:|

Chaos - licho jakoś w tej białej koszulce wyglądasz...:P...

czarna jednak rulezzz :)...

ja taką do garniaka zawsze przywdziewam...

1654565[/snapback]

hhehe .. tez preferuje black ..i grantowe albo ciemno niebieskie..

a co do dziwnych rzeczy w polsce ..

to moj rekord zadziwienia i szoku odbyl sie jednego dnia gdy szlem w czarnuch jeansach glanach .. łancuch przy boku .. ciemna koszulka bez rekawów (dziary na wierzchu) .. czarne okulary .. jak to ktos wczesniej ujał "zelastwo na szyi i rekach"

do tego moja kolezanka z ceimnym makeupem tez na czarno...

mijamy taka babcie z 70lat .. a ona sie popatrzala na nas i ... przeżegnała ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink:...

pewnie myślała że na jakąś "czarną mszę" idziecie...:)

co zrobić - w Polsce dla 90% ludzi ktoś ubrany na czarno, w glanach (a jak jeszcze ma koszulkę jakiegoś zespołu) to od razu inaczej postrzegany...

a jak jeszcze ma długie włosy...ehh co za ludzie...

no ale odbiegamy od tematu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol

Chodzi mi glownie o koszulki z kiepskiej jakosci nadrukiem loga/zdjecia/nazwy swego ukochanego zespolu, potargane gacie, stare zajechane glany...

Chaos w czarnym na "metala" nie wyglada...

czepiacie sie ;)

1654705[/snapback]

ja jestem czlowiek .. a nie metalem :P slucham gothu i metalu głównie ..ale pozatym r&b, czarnego HH powaznej a czasem nawet jaksi transik lub co lepsze dance'owe kawalki :P

w koszuli sie raczej wyglada elegancko :P aczkolwiek teraz siedze ubrany jak na tamtej focie z tym ze zamiast koszuli mam bluze metallicy Kill'em All z obcietym kapturem :P

nawiasem mowiac dodam jeszcze ze buty które mam na tamtej focie to sa moje pierwsze buty za które dalem wiecej niz 200zl i nie byly to glany :)

moje pierwsze nike ... aczkolwiek na zime przerzucam sie znow na glany ..

czlowiek na starosc troche zmienia sposob ubierania sie ..

praca i innego typu rzeczy zobowiazuja troche ...

ale serce zostaje czarne !!!

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem czlowiek .. a nie metalem :P slucham gothu i metalu głównie ..ale pozatym r&b, czarnego HH powaznej a czasem nawet jaksi transik lub co lepsze dance'owe kawalki :P

w koszuli sie raczej wyglada elegancko :P aczkolwiek teraz siedze ubrany jak na tamtej focie z tym ze zamiast koszuli mam bluze metallicy Kill'em All z obcietym kapturem :P

nawiasem mowiac dodam jeszcze ze buty które mam na tamtej focie to sa moje pierwsze buty za które dalem wiecej niz 200zl i nie byly to glany :)

moje pierwsze nike ... aczkolwiek na zime przerzucam sie znow na glany ..

czlowiek na starosc troche zmienia sposob ubierania sie ..

praca i innego typu rzeczy zobowiazuja troche ...

ale serce zostaje czarne !!!

1654716[/snapback]

Lać na glany :D kupić trapery i jazda :D nie no joke :)

Jak to serce zostaje czarne ? :D co ty w żuciu serca nie widziałeś ? :) ono jest czerwone jak buty xpektora i ma smiechowe rurki na krew także czerwoną :) max to kolor niebieski i na dodatek występuje jedynie w żyłach :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi